1. Семантична помилка

Опис: Чу Сан У - непохитний хлопець, який чітко дотримується правил. Одного разу з фінальної презентації групового проєкту юнак навіть викреслив імена всіх ледачих учасників, які нічого не робили. Проте він і гадки не мав, що тим самим зіштовхнеться з Чан Дже Йоном, зіркою факультету дизайну. Витівка Сан У зруйнувала плани Дже Йона щодо навчання за кордоном.
Що ж може трапиться, коли такі полярні особистості, як інженер та митець, будуть змушені працювати разом? Чи вдасться Сан У виправити помилку, яка з’явилася в його ідеальному світі?

Кількість серій: 8

Дивитись з українськими субтитрами: BambooBL

2. Восьме чуття

Опис: Джі Хьон першокурсник в сеульському університеті. Він родом із маленького містечка і звик жити тихим, спокійним життям, тож переїзд до столиці змушує його непокоїтися. У той же час Дже Вон повертається до університету після проходження обов'язкової військової служби. Хлопці починають цікавитися один одним і їх зв'язок стає міцнішим, коли Джі Хьон приєднується до того самого клубу серфінгу, який відвідує Дже Вон. Але чи перетвориться їх зацікавленість на історію великого кохання?

Кількість серій: 10

Дивитись з українськими субтитрами: BambooBL

3. Ненавмисна історія кохання

Опис: Невинного Чі Вон Йона звільняють з роботи разом з його керівником через корупційний скандал. Прагнучи повернутися на роботу, Вон Йон вирішив розшукати улюбленого митця голови. Він знаходить того у гончарній майстерні одного з віддалених містечків, та стає зрозуміло, що Юн Те Джун не хоче, аби його відшукали. Вон Йон вирішує залишитися в місті й стежити за митцем, аби дізнатися його таємниці. Проте між ними з'являються певні почуття, і Вон Йон починає сумніватися у своїй орієнтації, мотивації та бажанні повернутися до старого життя в Сеулі. Що станеться, коли Те Джун дізнається, що Вон Йон увесь час шпигував за ним?

Кількість серій: 10

Дивитись з українськими субтитрами: BambooBL

4. Наш симулятор побачень

Опис: Лі Ван та Шін Кі Те - найкращі друзі. У школі вони нерозлучні і завжди разом десь поза класом. Одного дня Лі Ван зізнається у своїх почуттях другові, проте того це приголомшує. Вони розходяться на не дуже приємній ноті.

Через сім років двоє молодих людей з перемінним успіхом намагаються знайти своє місце на ринку праці. Кі Те став менеджером в компанії ігор та заробив репутацію професіонала у програмуванні. Тим часом Лі Ван став художником та публікує у своєму блозі вебтун. Компанія Кі Те наразі шукає митця для своєї нової гри у жанрі симулятор побачень. І Лі Вана запрошують на співбесіду. Чи спалахне знову між цими двома іскра?

Кількість серій: 8

Дивитись з українськими субтитрами: BambooBL

5. Освіти мене

Опис: Те Кьон - 18-річний учень середньої школи. Одинак по життю. Одного дня він ставить під сумнів свої переконання та каже вчителеві, що більше не бажає залишатися наодинці. Проблема в тому, що він не уявляє, як почати знайомство з новими друзями. Вчитель радить йому приєднатися до учнівської ради школи. Хлопець погоджується, але виявляється, що завести друзів не так легко, як йому здавалося. 

Там він зустрічає віцепрезидента ради Сін У, крутого і розсудливого парубка, котрий ставиться до нього дещо холодно, все ж приймає його до учнівської ради. Однак, там він також зустрічає надзвичайно привабливого президента ради Да Она, який просто сяє від зустрічі з новачком. Здається, сама доля благословила початок романі між Да Оном і Те Кьоном, але Сін У, схоже, цього не схвалює. Справа ускладнюється ще й тим, що близька подруга Да Она - яка потайки закохана в парубка - заздрить їхній близькості та намагається стати між цими двома!

Кількість серій: 16

Дивитись з українськими субтитрами: BambooBL

Усі описи та постери взято з дозволу команди BambooUA.
Дана добірка є суто суб’єктивною точкою зору авторки і може відрізнятися від вашої.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Davida Yu
Davida Yu@davida_yu

1.2KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається