5 найкращих південнокорейських детективних серіалів (дорам)

1. Миша

Опис: Прогрес не стоїть на місці: у наші дні існує безліч технологій, які зовсім недавно були лише мрією найвідчайдушніших письменників-фантастів. Але уявіть собі світ, у якому небезпечні психопати можуть обчислювати ще в утробі у матері лише на основі генетичного тестування? До чого це може призвести?

Кількість серій: 20

Дивитись з українськими субтитрами: BambooUA

2. Квітка зла

Опис: Дорама розповідає історію психопата, який змінює свою особистість, щоб приховати жахливе минуле та почати нове життя під новим іменем. Пека Хе Суна, майстра по металу, заробляє достатньо грошей, щоб забезпечити дружину і дочку, та проявити свою відданість як зразковий чоловік і батько. Йому абсолютно комфортно на роботі, вдома за домашніми клопотами та доглядом за донькою і дружиною... Однак ця людина абсолютно не відчуває жодних емоцій таких як: щастя, смуток, повага, захоплення, співчуття, співпереживання чи провину.

Дружина головного героя працює детективом з важких злочинів у детективному відділі поліції. Тендітна красуня, яка дуже заклопотана домашніми справами, на роботі перетворюється на холоднокровну детективку. Вона не лякається жорстоких вбивць та кривавих справ, злочини спонукають її до дій, і вона безжальна до вбивць.

Кількість серій: 16

Дивитись з українськими субтитрами: BambooUA

3. Меморист

Опис: Історія про Дон Бека — детектива-ідеаліста, здатного зчитувати пам'ять людей, доторкнувшись до них, і геніального профайлера — підполковника Хан Со Мі. Правопорушники бояться Дон Бека: він чесно повідомив світу про свою силу і сміливо бореться зі злочинністю, розкриваючи безліч «глухарів». При цьому детектив-телепат має багато недругів, і його звинувачують за численні бійки, порушення прав людини і вторгнення в приватне життя. У той же час Хан Со Мі залучає Дон Бека до розслідування складної справи про серійні вбивства, внаслідок чого він починає збирати підказки про своє таємниче минуле і разом із Хан Со Мі протистоїть ворогам у поліції.

Кількість серій: 16

Дивитись з українськими субтитрами: BambooUA

4. Підсудний

Опис: Сюжет дорами розгортається навколо прокурора Центральної районної прокуратури Сеула, Пак Чон У та Со Ин Хе, громадського захисника з сильним почуттям справедливості. Вона не боїться йти проти прокурора чи судді заради справедливості. Якось Пак Чон У прокидається і розуміє, що опинився  у тюремній камері, має тимчасову амнезію. Як з'ясовується, він був хибно звинувачений та засуджений до смерті. Тепер йому доводиться шукати способи, як довести свою невинність.

Кількість серій: 18

Дивитись з українськими субтитрами: BambooUA

5. Дівчина, яка бачить запахи

Опис: Іноді долі абсолютно різних людей переплітаються несподіваним чином, і дві страшні пригоди, що об'єднали героїв стрічки «Дівчина, яка бачить запахи», можливо, приведуть їх не тільки до розгадки страшної історії, а й до щасливого фіналу...

Дівчина в результаті нападу злочинця втрачає батьків і сама залишається ледь живою. Прокинувшись, вона розуміє, що отримала дар... бачити запахи. А поліцейський, у якого той же лиходій вбиває молодшу сестру, прийшовши в себе, втрачає всі почуття, навіть можливість відчувати біль. Володіючи такими здібностями, вони спробують знайти винуватця їх нещасть - тоді, може, серця їх відтають...

Кількість серій: 16

Дивитись з українськими субтитрами: BambooUA

Усі описи та постери взято з дозволу команди BambooUA.
Дана добірка є суто суб’єктивною точкою зору авторки і може відрізнятися від вашої.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Davida Yu
Davida Yu@davida_yu

1.2KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається