5 останніх сюжетних ліній WWE, які захопили фанатів (і 5, які провалилися)

За останній рік або близько того, коли Тріпл Ейч став креативним директором WWE, з'явилася хвиля нових ідей та ковток свіжого повітря, сюжетні лінії значно покращилися. Деякі сюжетні лінії та фʼюди були блискучими, і вони неабияк захопили фанатів. Однак, оскільки це WWE, вони часто ставали на ті ж граблі, що й завжди, і деякі сюжетні лінії просто не спрацьовували. Незалежно від того, чи це слабка сюжетна лінія, чи помилки в букінгу, чи затянутість, чи інші фактори, деякі фʼюди все ж таки провалилися.

10 Захопив дух: Сет Роллінс проти Метта Ріддла

Сет Роллінс і Метт Ріддл раніше мали конфліктні стосунки в реальному житті, і це вилилося у ворожнечу на екрані, яка здавалася більш правдивою, враховуючи, що фанати занадто добре знають їхнє минуле. Інтенсивні бійки, чудові поєдинки і, зокрема, закулісні промо-сегменти допомогли привернути увагу фанатів і зробити це особливим. Робота Роллінса в ролі хіла була блискучою, і він проник у голову Ріддла, щоб зробити цей фʼюд особистим і пекельним.

9 Не виправдав себе: Едж проти Фінна Балора

На папері ідея спокути та помсти Еджа за те, що його вигнали з угрупування, яке він створив, була пристойною, але у виконанні все це врешті-решт провалилося. Ця сюжетна лінія тривала майже цілий рік, і вона була занадто довгою і мало розвивалася. Весь образ Еджа здавався вимушеним і безглуздим, а те, що Судний День постійно зривався через нього, зменшувало їхню привабливість як угрупування. Їхній фінальний бій у пекельній клітці також був безглуздим, зі спонсорством матчу та різнокольоровою зброєю.

8 Захопив дух: Семі Зейн і Кевін Оуенс проти Усо

Сага Бладлайну мала багато розділів, які захопили фанатів (до одного з них ми повернемося пізніше), але сюжетна лінія між Братами Усо і Семі Зейном та Кевіном Оуенсом була великою частиною цієї історії. Конфлікт Зейна через його нові сімейні стосунки з Усо та його неспокійне минуле з Оуенсом призвели до захопливого сюжету. Можливо, загалом він мав передбачувану структуру, але також і містив сенс, тому все це призвело до надзвичайно приємної головної події першої ночі РеслМанії.

7 Не виправдав себе: Остін Тіорі проти Джона Сіни

На папері, молодий і перспективний Остін Тіорі проти легендарного Джона Сіни, де на кону стоїть чемпіонство США, мало стати особливим протистоянням. Однак Сіна словесно принизив Тіорі на мікрофоні та продовжував розкручувати поєдинок на РеслМанії. Тіорі після здобуття перемоги не сильно просунувся, не отримавши жодної користі від перемоги, оскільки вона була здобута в посередньому матчі після посередньої ворожнечі.

6 Захопив дух: Гюнтер проти Шеймуса

Сюжетна лінія між Гюнтером і Шеймусом була досить простою, але це був випадок, коли простота пішла на користь. Шеймус хотів завоювати Інтерконтинентальний титул - єдиний пояс, який він ніколи не вигравав, і вони билися до останнього, щоб Кельтський воїн міг здобути золото. Їхній поєдинок на шоу Забив на Січі миттєво став класикою, і їхні наступні бої в наступні місяці також були жорсткими та незабутніми. Це підняло Гюнтера на новий рівень, а також принесло нову хвилю підтримки для Шеймуса.

5 Не виправдав себе: Тріш Стратус проти Беккі Лінч

Спочатку, бачити легендарну Тріш Стратус проти Беккі Лінч було чудово. Їхнє протистояння йшло добре, а той факт, що це був жіночий фʼюд без титулу, додавало йому свіжості. На жаль, ворожнеча тривала надто довго, не закінчуючись фіналами та виключенням з карду Літньої Бавовни, і зараз фʼюд занепав остаточно. WWE затягнули його занадто далеко, і тепер фанати навіть почали відвертатися від нього, що дуже прикро, зважаючи на те, наскільки сильним це протистояння було на початку.

4 Захопив дух: Бед Банні проти Деміена Пріста

Історія між Бед Банні та Деміеном Прістом, інші представники з LWO та Судного Дня, а також той факт, що Банні виглядав природно і комфортно як на мікрофоні, так і в бійках, призвели до того, що цей матч був гаряче очікуваним. Їхній бій на Насолі був шедевром, з бійкою стилі атитʼюди, переповненим хаосом у найкращому розумінні цього слова і задовільним фіналом, який святкував Пуерто-Ріко.

3 Не виправдав себе: Шейна Базлер проти Ронди Раузі

Якби ворожнеча між Шейною Базлер та Рондою Раузі сталася у 2018 році, це було б фантастично. Однак у 2023 році обидві жінки втратили стільки зоряної сили та імпульсу, що все зійшло нанівець. Нікому не було діла до цього суперництва, промо були вимушеними і слабкими, а їхній поєдинок став одним з найхолодніших за весь рік з точки зору реакції вболівальників. Те, що, здавалося, було останньою ворожнечею Раузі, стало катастрофою.

2 Захопив дух: Роман Рейнс проти Семі Зейна

Як зазначалося раніше, в сагу Бладлайну вплетені дуже різні сюжетні лінії, і однією з найбільш захоплюючих була боротьба Романа Рейнса проти Семі Зейна.  Зрада Зейна, маніпуляції з боку Рейнса та особиста ворожнеча між нимм були настільки високими завдяки блискучій довготривалій побудові та повільному згоранню. Їхній поєдинок на шоу Шарага Знищення став блискучою кульмінацією однієї з найяскравіших ворожнеч року.

1 Не виправдав себе: Брей Ваятт проти Л.А. Найта

І Брей Ваятт, і Л.А. Найт робили все можливе, щоб впоратися з ролями, які їм відводилися, але в кінцевому підсумку їхнє суперництво закінчилося невдачею. Воно було надмірним, безглуздим, магічним, і це призвело до одного з найгірших матчів на PLE протягом цього року, коли вони билися в сумнозвісному матчі Mountain Dew Pitch Black на Королівській Битві 2023 року, і це було сяйвом у темряві гарячкового сну.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається