5 простих бізнес-ідей зі швидкою окупністю

Можна використовувати як пасивний дохід при правильному менеджменті.

1) Оренда спорядження для зимового відпочинку

З розвитком внутрішнього туризму, все більше любителів активного відпочинку знаходять свою пристрасть у зимових видах спорту. Однак, придбання та зберігання власного зимового спорядження є непосильним завданням для багатьох. Саме тут вступає в гру оренда. Оренда зимового спорядження може містити в собі різноманітний вибір: від ковзанів і лиж, до сноубордів і відповідного взуття. Крім цього, ви можете пропонувати оренду спорядження та обладнання для зимових походів або кемпінгів.

Витрати на запуск і розвиток цього бізнесу включають придбання спортивного інвентарю, його технічне обслуговування та зберігання, а також оренду складських приміщень і простору для надання послуг. Крім того, необхідно розробити ефективну систему бронювання і врахувати витрати на рекламу.

  • Вкласти потрібно від 300 000 гривень.

  • Прибуток від 70 000 гривень на місяць.

2) Перепродаж сайтів

Продаж і перепродаж сайтів - це один із найпростіших і найбільш зрозумілих майже для всіх способів заробітку в інтернеті. У наш час він став майже таким самим як продаж і перепродаж автомобілів. Нічого складного немає або зробив сам, або купив і перепродав.

Суть бізнес ідеї полягає в тому, що ви купуєте вже готовий сайт з усіма інструментами. Але щоб отримати максимальну вигоду від подальшого продажу, намагайтеся підшукувати дешеві сайти і перетворювати їх на дорогі. Але пам'ятайте! Як правило, дешево коштують тільки проблемні сайти. На з'ясування всіх можливих причин продажу вам теж доведеться витратити час. І якщо все в порядку, то ви купуєте такий сайт, виправляєте всі наявні недоліки, і з націнкою виставляєте його на продаж.

  • Вкласти потрібно від 150 000 гривень.

  • Прибуток до 50 000 гривень з сайту.

3) Студія детейлінгу

Послуги детейлінгу зберігають зовнішній вигляд і покращують споживчі властивості автомобіля. Через те, що автомобілів преміум-класу стає більше, попит на послуги збільшується. Крім преміум-сегмента, послуги детейлінг-студій підходять автовласникам, які готують автомобіль до продажу або купили автомобіль з рук і хочуть привести його до ладу.

Власники дорогих автомобілів хочуть, щоб їм надавали преміальний рівень послуг у встановлені терміни. Тому ціна не є вирішальним фактором, але може братися до уваги практичними клієнтами. Найкращим способом залучення нових клієнтів буде клієнт, якому сподобається пропонований рівень обслуговування, він розповість про студію своїм друзям і знайомим.

  • Вкласти потрібно від 200 000 гривень.

  • Прибуток від 100 000 гривень на місяць.

4) Послуги повернення евакуйованих авто

Життя водіїв часто затьмарюється обставинами, пов'язаними з евакуацією їхніх транспортних засобів. Всім відомо, як складно повернути автомобіль з конфіскованої стоянки. Через брак часу люди звертаються за вирішенням цієї проблеми до сторонніх фахівців. Тому надання послуг з повернення евакуйованих автомобілів завжди є джерелом високого доходу для підприємців.

Вартість послуг фахівців з повернення автомобілів залежить від регіону. Наприклад, у столиці вони можуть заробити на одному клієнті до 3000 гривень, а в інших містах трохи менше. За статистикою, щодня в Києві евакуюється велика кількість автомобілів, тому цей вид послуги дуже затребуваний.

  • Вкласти потрібно від 250 000 гривень.

  • Прибуток до 150 000 гривень на місяць.

5) Переговорні кабінки для офісів

Компанія Framery пропонує економічні звукоізольовані телефонні кабіни як альтернативу конференц-залам і переговорним кімнатам. Ці кабіни являють собою невеликі тимчасові укриття, в яких люди можуть розмовляти по мобільних телефонах або Skype. При цьому користувачам, а також їхнім колегам не заважають чужі розмови.

Кабінки оснащені всім необхідним, включно зі столами та стільцями, системою вентиляції та світлодіодним освітленням. Покупці можуть вибрати кабіни як для однієї людини, так і для кількох співробітників місткістю до чотирьох осіб. Крім того, кабіни випускаються в широкій колірній гамі і можуть гармонійно поєднуватися з наявними інтер'єрами.

  • Вкласти потрібно від €7600.

  • Прибуток 90 000 гривень на місяць.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

456.3KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається