Костік і Вадік

У Вадіка сьогодні нова барсєтка. У Костіка сьогодні успішна сдєлка. На барсєтці Владіка написано Балдініні українськими літерами – кажуть, то вони так на український ринок виходять. Почали з Ялти. Костік продав три свої кіоски із солодкою ватою татарам. Йому глибоко пофіг, що татари можуть завоювати ринок солодкої вати в Ялті.

Вадік і Костік. Костік і Владік. Владік високий і чорянявий, у чорних трикотажних брюках, в чорній куртці адідас на замку під горло і в чорних кросівках. Вадік маленький і пухлий в синіх трикотажних брюках, помаранчевій куртці адідас із замком під шию і синіх кросівках. В Костіка є смак, але вдягається він по діловому. У Вадіка теж є смак і він вдягається як захоче.

Костік і Вадік сьогодні разом. Вадік запропонував Костіку зайти в ресторан Даніела – тут музло нормальне і тьолочки нормальні. Тут все нормальне. Бо все місто нормальне, а особливо набережна. Тут нормальні пацани, нормальні генделі і можна нормально провести час.

Вадік і Костік поважно заходять і поважно сідають. Бо Владік і Костік поважні. Їх знають всі поважні пацани в Ялті. А якщо тебе знають поважні пацани, то ти значить поважний.

Вадік привітався із офіціанткою. Костік вщипнув її за жопу. Вадік закинув ногу на ногу і голосно попросив попільничку. Костік віддвинув диванчик подалі від столу і сів на краєчок. Потім ущипнув за жопу іншу офіцантку. Вадік з цією теж привітався.

Костік і Вадік на виду. Вони ж бо поважні кабани. А поважні кабани мають видно проводити час. Щипати за жопи офіціанток, витріщатись на тьолочок, закидувати ногу на ногу в ресторані.

Вадік замовив фаршированого окуня. Костік перепитав у офіціантки, що в них є нормального. Офіціантка сказала, що в них весь заклад нормальний, бо до них же ходять тільки поважні пацани. Тоді Костік замовив те саме, що й Вадік, тільки без солі. Вадік замовив віскі. Костік попросив замовити і йому віскі. Тоді Вадік замовив віскі собі і Костіку.

Тепер Вадік і Костік голосно гигочуть. Костік закинув ногу на ногу. Вадік сповз на дивані, розстібнув куртку щоби було видно пузяку.

У Вадікі і Костіка є товариш – теж поважний, Бодя. Бодя сьогодні теж має видно провести час, адже вчора і позавчора він не проводив час, а працював. Тепер він ризикував здатися неповажним кабаном. Бодя побачив Вадіка і Костіка і зайшов.

У Боді білі-білющі ноги, тому із самого початку тепла – як правило с кінця лютого – Бодя носить самі лише шорти. Чорні шорти адідас на погляд Боді гармонують із білими шкарпетками й чорними кросівками. Бодя знався на моді, тому шкарпетки завжди підтягував високо.

Бодя зайшов і поставив на стіл Вадіка і Костіка барсєтку. Вадік і Костік привітались і відсунули свої берсєтки, щоб Бодіна вмістилась і стояла на видноті, так само як барсєтка Вадіка і Костіка.

Тепер Вадік, Костік і Бодя підводяться. Вадік каже офіціантці щоб та відмінила замовлення. Тепер вони виходять із Даніели і прямують назустріч нічному місту.

Чому вони себе так повели? Чому відмінили замовлення? Ця загадка лишиться із ними. Загадкові і поважні Вадік, Костік і Бодя.

2012

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Діма Гадомський
Діма Гадомський@gadik

93Прочитань
7Автори
2Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

  • Вадік і Костік у зоопарку

    ніщо так не бентежить почуття поважного кабана, як замкнений в клітці справжній кабан. Або лев, або тигр, або будь-що хиже.

    Теми цього довгочиту:

    Гопники

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається