5 великих скорочень аналітиків: Coinbase знову знизили рейтинг, Carvana скоротили в JPMorgan

Coinbase Global отримує третє зниження рейтингу в цьому місяці. Barclays знизив рейтинг Coinbase Global до "Недостатньо привабливого" з "Рівно привабливого" з цільовою ціною $70,00 (з $61,00). Це вже третє зниження рейтингу компанії в цьому місяці.

Незважаючи на позитивні показники доходів і витрат компанії за останні квартали, Barclays вважає, що поточні низькі обсяги і знижена ринкова капіталізація USDC, в поєднанні з регуляторною невизначеністю і нещодавнім сплеском цін на акції, залишають мало короткострокових каталізаторів для зростання.

Сьогодні акції впали більш ніж на 1% на попередньому ринку.

Carvana падає на зниженні рейтингу JPMorgan

Акції Carvana впали більш ніж на 3% до початку торгів після того, як JPMorgan знизив рейтинг компанії до "Недооціненого" з "Нейтрального" з цільовою ціною $10.00.

Фірма вважає, що оцінка компанії була відірвана від її фундаментальних показників, зазначивши, що нещодавні дебати щодо акцій Carvana були зосереджені на ліквідності та здатності компанії пережити потенційну рецесію і стійку слабкість на ринку вживаних автомобілів, замість того, щоб зосередитися на довгострокових основах бізнес-моделі.

Акції Carvana зросли на 9% завдяки сприятливому інфляційному звіту та підвищенню цінової мети JMP Securities.

BofA знизив рейтинг Cisco до нейтрального

Акції Cisco Systems (NASDAQ:CSCO) вчора впали більш ніж на 2% після того, як BofA Securities знизив рейтинг компанії до "Нейтрального" з "Купувати" з цільовою ціною $56,00.

Фірма висловила занепокоєння щодо оцінок виручки від реалізації продукції на другу половину 2024 року та 2025 фінансовий рік, припускаючи, що консенсус-оцінки виглядають надто оптимістичними.

Ще 2 зниження рейтингів

Silk Road Medical отримала два пониження рейтингів після запропонованого рішення CMS, що призвело до падіння ціни акцій більш ніж на 28% вчора.

BofA Securities знизили рейтинг компанії до "Недостатньо ефективний" з "Купувати" з цільовою ціною $28.00 (з $51.00), в той час як JPMorgan знизив рейтинг до "Нейтральний" з "Переважна вага" з цільовою ціною $28.00 (з $50.00).

Акції WW Grainger впали більш ніж на 2% вчора після того, як UBS знизив рейтинг компанії до "Нейтральний" з "Купувати" з цільовою ціною $820,00 (з $815,00).

За словами компанії, вона більше не бачить можливості для зростання прибутку на акцію з низьким рівнем ризику і вважає, що нещодавнє підвищення рейтингу вже забезпечило стійкий вищий рівень зростання ринку.

5 big analyst cuts: Coinbase gets another downgrade, Carvana cut at JPMorgan
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається