Публікація містить рекламні матеріали.

У світі кінематографа не всі історії закінчуються однозначно. Деякі режисери свідомо залишають свої твори з відкритими кінцівками, надаючи глядачеві можливість самому додумати долі героїв і результат подій. Це призводить до численних теорій і дискусій, а глядацький досвід стає більш особистим і унікальним. У цій добірці ми розглянемо 6 фільмів, де саме ви, глядач, стаєте співавтором завершення історії. Більше цікавих добірок на сайті https://pidbirka.com.ua!

Анігіляція (2018)

На Землю прилітає маленький метеорит і стає причиною великих змін. Він врізається в самотній маяк, що загадковим чином змінює територію навколо.

Професорка біології Ліна вже рік страждає від втрати чоловіка-військового. Кейн вирушив на чергове секретне завдання, але так і не повернувся - чи живий, чи загинув - жінка не знає, доки одного дня дезорієнтований і злегка блідий чоловік раптово не з'являється на порозі їхньої спальні. Радість триває недовго - у чоловіка починаються судоми і множинні кровотечі, а дорогою до лікарні машину швидкої допомоги гальмують військові. Ліна приходить до тями на секретній базі поруч із тією самою загадковою зоною, куди вже вирушали численні експедиції, але повернулася, виявляється, тільки одна людина - її Кейн.

Бердмен (2014)

Головний герой - колишній актор, який колись втілив на екрані образ знаменитого супергероя Бердмена. Тепер, борючись зі своїми внутрішніми демонами та его, він вирішує зіграти ключову роль у новому бродвейському спектаклі, мріючи знову відчути на собі вогонь популярності та блиск колишніх днів.

Містер Ніхто (2009)

Прокинувшись у статусі слабкого старця, Немо Ніхто виявляє себе останнім смертним в ексцентричному майбутньому. У цьому новому світі люди вже не знають смерті і з цікавістю стежать за телепередачею, у центрі якої - Немо, який старіє і дещо втратив розум. До нього приїжджає репортер, щоб дізнатися історію цієї незвичайної людини.

Бабадук (2014)

Шість років тому Амелія пережила втрату чоловіка і народження сина в один і той самий день. Тепер її син Семуель, стикаючись зі своїми дитячими страхами, бачить монстрів усюди. Одного вечора він просить матір прочитати книгу, випадково знайдену в їхньому будинку, про страшну істоту. Після цього втілення його нічних кошмарів, страхітливий Бабадук, стає реальністю.

Драйв (2011)

Талановитий водій розділяє свій час між каскадерськими трюками для голлівудських кіношедеврів вдень і небезпечними завданнями вночі. Однак після виконання одного ризикованого замовлення на нього виставляють нагороду. Тепер, щоб захистити себе і свою чарівну сусідку, він повинен використовувати свої унікальні навички та ухилятися від переслідувачів з неймовірною спритністю.

Минулої ночі в Нью-Йорку (2010)

Молода пара Майкл і Джоанна мають усе: красу, успіх і розкішне житло в серці Мангеттена. Однак одна ніч поставить їхні почуття на пробу...

Увечері перед цим Джоанна помічає, як її чоловік проявляє інтерес до привабливої Лаури, своєї колеги, яка скоро вирушить із ним у відрядження. Наступного дня, випадково зіткнувшись зі своїм колишнім, талановитим драматургом Алексом, Джоанна погоджується провести з ним вечір…

Ця ніч виявиться справжнім викликом для довіри і вірності Майкла і Джоанни…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Andrew Black-and-white
Andrew Black-and-white@Black_and_white

1KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 16 травня

Більше від автора

  • Як вибрати плед: поради від «Статус-Текстиль»

    Пледи служать не тільки практичним елементом у домашньому затишку, але й відображенням особистих уподобань. Вони додають тепла в наші вечори, оберігають від прохолоди і стають частиною інтер'єру. В кафе пледи перетворюються на стильні акценти, що створюють гостинну атмосферу!

    Теми цього довгочиту:

    Пледи
  • Купити диван для маленької кімнати: на що звернути уваги при виборі?

    У маленьких просторах кожен метр на рахунку, і, обираючи мʼякі меблі для житла, слід приділяти увагу всім дрібницям ⏩ У цій статті ми розглянемо, як вибрати диван, який не тільки ідеально впишеться у ваш невеликий простір, а й додасть йому комфорту та елегантності!

    Теми цього довгочиту:

    Дизайн Інтер'єру
  • 33 цікавих факти про орхідеї

    А ви знали? 33 факти про трендову рослину. Орхідея: цікаві факти про різні популяції. Особливі властивості різних видів орхідей.

    Теми цього довгочиту:

    Квіти

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається