7 прихованих деталей, які більшість фанатів пропустили на WWE Fastlane 2023

У великій схемі преміальних шоу WWE, на перший погляд, може здатися, що Шмаровоз не викликає захоплення. Це PLE рейтингу “B“. До того ж, на ньому не виступала головна зірка компанії - Роман Рейнс, і захід не проходив перед стадіонною аудиторією чи шаленою міжнародною публікою. Незважаючи на ці обмеження, WWE були на підйомі протягом більшої частини останнього року під творчим керівництвом Тріпл Ейча. Більше того, з такими проектами, як Л.А. Найт та Судний День, які насолоджуються сплесками імпульсу в останні місяці, Джон Сіна повернувся в бій, а WWE нарощує темп до "Війни у віторок" з AEW цього тижня. На "Шмаровозі" були розвинуті сюжетні лінії, показані солідні бої на рингу, а також не обійшлося без прихованих моментів і цікавих дрібниць.

7 Поетичність повернення Карліто та Джона Сіни на ринг на одному і тому ж шоу WWE у 19-ту річницю їхнього першого телевізійного поєдинку

На Шмаровозі 2023 року на ринг WWE повернулися Карліто та Джон Сіна. Сіна протягом останніх років працював на засадах парт-таймера і не мав жодного повноцінного поєдинку з весни. Карліто з'являвся на рингу епізодично, але офіційно не працював у WWE з 2021 року. Той факт, що обидві ці зірки епохи Нещадної Агресії працюють на цьому PLE, заслуговує на увагу, але особливо цікавим є їхня спільна історія. Дійсно, Сіна і Карліто не раз ворогували в минулому. Тим більше варто відзначити, що Карліто дебютував на телебаченні WWE 19 років тому і при цьому переміг Сіну в бою за титул чемпіона США. Того ж року Карліто відпрацював свій перший матч PLE на "Козацьких Серіях", його команда протистояла команді Сіни в традиційному командному матчі на вибування.

6 Пол Хейман повертається до старого гімміку

Коментатори звернули увагу на активність Пола Хеймана в рингсайді під час командного поєдинку Джона Сіни та Л.А. Найта проти Джиммі Усо та Соло Сікоа. Хейман говорив по телефоні, а коментатори припустили, що він звітував про те, що побачив, Роману Рейнсу. Якщо використання Хейманом мобільного телефону біля рингу здалося вам знайомим, то це неспроста. Дійсно, протягом більшої частини своєї ранньої кар'єри як Пол Е. Небезпечний, він використовував комічно великий олдскульний мобільний телефон за межами рингу, що було одним з його штрихів. Цей реквізит одночасно продавав його образ молодого яппі, який мав таку дорогу для свого часу технологію, а також слугував зброєю, якою Хейман або його клієнти хіли лупцювали б фейсів.

5 Джон Сіна відпрацював свій перший матч на PLE, який не був на шоу "Великої четвірки" за останні 5 років

Джон Сіна провів солідне десятиліття в якості обличчя WWE, і однією з його відмінних рис була робота з місяця в місяць на PPV, не кажучи вже про велику кількість реслінгу на RAW під час його перебування на вершині. Однак в останні роки його присутність не була такою ж, як раніше. Шмаровоз 2023 фактично вперше з часів Super ShowDown 2018, де Сіна провів матч на PLE, яке не було традиційним шоу Великої четвірки (РеслМанія, Літня Бавовна, Козацькі Серії або Королівська Битва). Можливо, тим цікавіше, що востаннє він працював на преміальну шоу рейтингу “B“, який взагалі відбувся в межах Сполучених Штатів, фактично це був також Шмаровоз - беручи участь у 6-ти сторонньому матчі за титул чемпіона WWE на Шмаровозі 2018 року.

4 Шмаровоз 2023 став першим PLE, в якому і Джей Усо, і Джиммі Усо боролися, і вони не були задіяні в одному і тому ж матчі

Джиммі та Джей Усо мають довгу історію спільних виступів на PLE від WWE. У 2020 році відбулися зміни, коли Джей почав проводити власні PPV-матчі, в яких не брав безпосередньої участі його брат. З появою Бладлайн він кинув виклик Роману Рейнсу в боротьбі за титул Всесвітнього чемпіона. Незабаром Джиммі та Джей знову були разом, приймаючи участь в титульних забігах. Вперше брати з “Гривні в банці“ опинилися в різних командних матчах на PLE. Тепер, коли Усо знаходяться по різні боки лінії фейс-хіл і під різними брендами, залишаються питання про те, наскільки успішним буде кожен з них як сингл-реслер. Джей об'єднався з Коді Роудсом, щоб кинути виклик Судному Дню в командному чемпіонському поєдинку, в той час як Джиммі в парі з Соло Сікоа виступив проти Джона Сіни та Л.А. Найта.

3 Кожен учасник матчу-відкриття цього року був задіяний у матчах світових чемпіонств

Шмаровоз 2023 року відкрили Фінн Балор і Деміан Пріст, які протистояли Коді Роудсу і Джею Усо. Цей матч за Беззаперечне командне чемпіонство був оманливо просякнутий талантами рівня мейн-івенту. Зрештою, з боку фейсів Коді Роудс був претендентом на чемпіонство Романа Рейнса на РеслМанії 39, в той час як Джей Усо був хедлайнером Літньої Бавовни, переслідуючи Рейнса в серпні. Тим часом, Балор і Пріст були більш задіяні в боротьбі за титул чемпіона світу у важкій вазі. Балор був головним суперником Сета Роллінса, коли той починав своє правління. Хоча Пріст був менш інтегрований у цю картину, він є правлячим сеньйором "Гривня в банці". Він не лише обіцяв, що врешті-решт закешить, але й неодноразово жартував, що може використати свій кейс на Роллінсі.

2 Карліто здобув свою першу перемогу на PLE з 2007 року

Не зовсім несподіване повернення Карліто на ринг WWE на Шмаровозі 2023 отримало теплий прийом від фанатів WWE. З огляду на його тривалу відсутність у компанії, не дивно, що він вже давно не вигравав поєдинки на PLE. Однак, враховуючи його кілька виступів за ці роки, а також те, що він боровся на повному графіку WWE ще в 2010 році, цілком може бути несподіванкою, що він не вигравав поєдинки на PLE з 2007 року. Понад шістнадцять років тому Карліто здобув перемогу над Сендменом в “сінгапурському матчі на тростинах” на Великому Українському Дебоші 2007 року. Його поразки протягом наступних двох з половиною років цілком могли свідчити про його становище у WWE наприкінці його кар'єри, коли його здебільшого використовували як гарматне м'ясо у матчах з кількома учасниками.

1 І Коді Родс, і Джей Усо раніше були командними чемпіонами WWE зі своїми братами

У тому, що Коді Роудс і Джей Усо об'єдналися в команду, не кажучи вже про те, що вони перемогли Судний День і стали командними чемпіонами на цьогорічному Шмаровозі, було багато підтексту. Це включає в себе той факт, що ці двоє були по різні боки ворожнечі у головній події на початку цього року. Більше того, перехід до командних титулів став помітною зміною для Роудса, який весь рік виступав на рівні або близько до рівня головних подій, тоді як Усо виграв свій перший титул, за який він змагався не зі своїм братом Джиммі. До цього Роудс виграв два чемпіонські титули разом зі своїм братом Дастіном Роудсом. Одна з частин історії Стардасту, про яку фанати схильні забувати, полягає в тому, що він приніс Коді останній чемпіонський титул у WWE, який він завоював до цьогорічного Шмаровозу. Тим цікавіше, що востаннє брати Роудс вигравали титули разом у 2014 році, коли команда, у якої вони відібрали титули, була не хто інша, як Брати Усо.

Автор: Michael Chin

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається