Арестович закликає впровадити біткоїн (BTC) в економіку України

На думку українського політика Олексія Арестовича, біткоїн допоможе зміцнити економіку України та захистити країну від зовнішніх загроз

Арестович вважає, що Україна має купувати біткоїн та включити його до національних резервів. Про це політик написав у Телеграм-каналі, прикривши фото з конференції Bitcoin 2024.

Розповіли, на які біржі криптовалют із виведенням грошей на карту варто звернути увагу.

На його думку, біткоїн та інші криптовалюти необхідно інтегрувати до банківської системи України. Арестович вірить, що це допоможе значно зміцнити економіку, захистити країну від інфляції та забезпечити її фінансову стабільність.

«До реалізації всього цього комплексу заходів заборонити переслідувати людей за роботу з біткоїном», — додав він.

Український політик наголосив, що свобода, що лежить в основі концепції біткоїну, повністю відповідає національній ідеї України.

«Дух біткоїну – це свобода. Свобода – національна ідея України», – написав він.

Пропозиція Арестовича збігається із планами уряду України щодо реформування фінансового сектору. У березні цього року влада затвердила план реформ, який включає розділ про регулювання крипторинка.

У рамках боротьби з корупційними схемами та відмиванням грошей Україна зобов'язалася привести законодавство у сфері фінансових послуг у відповідність до стандартів FATF. Особлива увага у планах уряду приділяється питанням прозорості фінансових операцій та протидії відмиванню грошей.

Для досягнення цих цілей українська влада хоче внести зміни до закону «Про віртуальні активи» з урахуванням європейського регламенту MiCA та обкласти податками операції з криптовалютами.

Раніше з'ясувалося, що 2022 року кількість криптовалюти в українських чиновників збільшилася вдвічі порівняно з попереднім роком. Найпопулярнішими цифровими активами серед них стали Bitcoin, Ethereum та Tether.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається