Берлінський лідер галузі штучного інтелекту Parloa залучає €61,7 млн інвестицій для розширення платформи обслуговування клієнтів на базі ШІ

Компанія Parloa, що базується в Берліні і є лідером у сфері автоматизації обслуговування клієнтів за допомогою штучного інтелекту (ШІ), оголосила про залучення €61,7 млн інвестицій серії B під керівництвом Altimeter Capital за участю нових та існуючих інвесторів EQT Ventures, Newion, Senovo, Mosaic Ventures та La Famiglia Growth. Це фінансування збільшує загальний капітал Parloa, залучений на сьогодні, до $98 млн, після їхнього раунду фінансування серії A на суму $21 млн, проведеного EQT Ventures у 2023 році.

Заснована у 2018 році в Берліні Мальте Козубом (Malte Kosub) і Стефаном Освальдом (Stefan Oswald), Parloa ставить собі за мету використовувати можливості ШІ для революції в роботі контакт-центрів та зміни ринку кол-центрів обсягом $500 млрд. Платформа штучного інтелекту Parloa надає змогу деяким з найбільших організацій у критично важливих галузях, таких як страхування, електронна комерція, комунальні послуги та туризм, забезпечувати персоналізований, динамічний і схожий на людський досвід для своїх клієнтів, скорочуючи при цьому безкінечний час очікування для кінцевих клієнтів та автоматизуючи рутинну роботу для своїх співробітників.

Це оголошення з'явилось після того, як Parloa протягом останніх 3 років досягла 3-кратного зростання доходів, а також успішного виходу на ринок США у 2023 році, коли вона відкрила свій перший офіс за межами Європи у Нью-Йорку. Протягом шести місяців Parloa змогла підписати контракти з декількома компаніями зі списку Fortune 200. Отримані кошти будуть спрямовані на підтримку ініціатив Parloa щодо вдосконалення продуктів та подальшої експансії на ринки з високим зростанням, включаючи Європу та США.

«Ми бачимо величезний потенціал у Parloa і поділяємо її бачення клієнтського досвіду на базі ШІ. Ми глибоко вивчали цей напрямок і вважаємо, що Parloa виділяється як лідер завдяки неймовірно талановитій команді та їхній глибокій зосередженості на найцінніших елементах клієнтського досвіду. Вони не тільки заслужили довіру деяких з найбільших світових підприємств, але й досягли цього за допомогою ефективного використання капіталу. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Parloa, щоб збільшити їхній вплив на глобальному рівні», - сказав Апурв Агравал, партнер Altimeter Capital.«Ми неймовірно раді цьому раунду фінансування, оскільки він дозволить нам зробити значний стрибок уперед в покращенні досвіду обслуговування клієнтів для всіх і встановленні нових стандартів спілкування між клієнтами та підприємствами», - прокоментував Мальте Козуб, співзасновник і генеральний директор Parloa. «Фінансовий, операційний та стратегічний хист Altimeter Capital як одного з найбільш шанованих технологічних інвесторів світу допоможе нам масштабуватися на нових ринках, прискорити наше зростання та покращити нашу платформу на базі ШІ та продуктову лінійку».

Пан Козуб додав: «Ми в захваті від того, що наші нові партнери поділяють наше бачення революції в сфері обслуговування клієнтів, дозволяючи ШІ-агентам взаємодіяти особисто, активно та незалежно. ШІ-агенти розвиваються за межі жорстких голосових ботів на основі сценаріїв

Підтримати автора можна зареєструвавшись на сайті Whitebit за реферальним посиланням https://whitebit.com/referral/6f7c7706-ec7d-4a60-8021-adf88b3a9559

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Crypto blogger
Crypto blogger@crypto_blogger

380Прочитань
3Автори
6Читачі
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Вибір правильного API: tRPC, gRPC, GraphQL чи REST

    У світі веб-розробки побудова ефективних та масштабованих API стала критично важливим аспектом сучасної архітектури додатків. Оскільки доступно декілька технологій, таких як tRPC, gRPC, GraphQL та REST.

    Теми цього довгочиту:

    Software
  • Microsoft відкриває доступ до коду MS-DOS 4.0

    Нас чекає ще один несподіваний крок від Microsoft у сфері відкритого коду, адже нещодавно компанія відкрила доступ до коду MS-DOS 4.0.

    Теми цього довгочиту:

    Microsoft
  • Паризький стартап Payflows залучає €25 млн на побудову командного центру для фінансових команд

    Payflows, універсальна SaaS-платформа для фінансових команд, залучила €25 млн фінансування для розробки операційної системи, яка безшовно інтегрує фінансові команди та робочі процеси.

    Теми цього довгочиту:

    Startup

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається