Без оцінок

Ітак. Мене в коментарях під одним з довгочитів просили щоб я написала про варіант без оцінок в освіті. Я думала що це очевидно але виявляється не для всіх. Варіант без оцінок передбачує всього лиш відміну всіх оцінок і продовження навчання без них. Все. Кінець історії. Можна спокійно вчитися і вчити без них. Коли вчитель перевіряє роботу він може оцінити учня про себе,виділити помилки і почати акцентувати увагу на наступному уроці на них. Не оголошувати оцінку учневі,а можливо покликати його до себе і показати його помилки,нормально показати,без криків і принижень,і разом їх виправляти,щоб учень зрозумів свої помилки. Бо зараз,принаймні я про це знаю, вчителі ставлять оцінки і йдуть далі,не важливо чи зрозуміли учні теми чи ні. Я не кажу що лише вчителі в цьому винні,учні з часом втратили інтерес до навчання і не підходять до вчителя з проханням пояснити де помилка і як її виправити. Просто махнули рукою і пішли далі ігри грати. Варіант без оцінок працює в дві сторони. З одного боку самооцінка учнів буде в порядку,ментальне здоров'я також,а з іншого деякі учні ще більше забудуть про навчання. В цього є плюси і мінуси та плюсів,на мою думку,значно більше. Варто хоча б спробувати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sherli Holmes
Sherli Holmes@sherli_holmes

1.1KПрочитань
3Автори
0Читачі
Підтримати
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

  • ЛГБТ і ставлення до нього людей

    Ця тема підіймалася і підіймається до цього часу незліченну кількість разів. Безліч людей говорили про це але ще досі є ті яким бачте не все одно на те кого людина любить і з ким спить. Пост якраз для таких “небайдужих” людей.

    Теми цього довгочиту:

    Лґбт
  • Чи потрібно школярів навчати фінансовій грамотності?

    Фінансова грамотність - важлива штука не тільки для дорослих. Це якщо коротко про вміння користуватися власними коштами. Так чи потрібно навчати цьому дітей?

    Теми цього довгочиту:

    Діти Та Гроші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається