Чи правильно для батька вдарити сина щоб “дати йому урок”?

Насилля в сім’ї нажаль ще досі поширена проблема. Особливо насилля над дітьми.

Чи припустимо вдарити дитину задля отримання нею уроку? Однозначно ні. Люди які кажуть “ ну от нас в дитинстві мати лупила як сидорову козу і нормальними ж людьми виросли” . Нормальними? Що? Вибачте але з якого боку ви нормальні раз вважаєте що бити дітей - норма? Виховання дитини це досить нелегкий процес. Щоб дитина була морально і фізично здоровою потрібно докласти чимало зусиль і коштів. А тому багато людей вважає за краще застосовувати “безкоштовну терапію” - насилля. Так я розумію що деколи дитина може дратувати чи навіть злити нас, це нормально, всі ми люди. Але якщо ви до цього часу не навчилися контролювати свої емоції то якого біса взагалі було народжувати дитину? На мою думку перед тим як зачати дитину батьки повинні пройти курси психотерапії і здати безліч психологічних тестів на їхню адекватність. Бо народити дитину це одне, а виховати її так щоб вона була щасливою і здоровою це випробування яке під силу лише психічно здоровим людям. Дітей та і будь яку людину неможливо навчити чомусь вдаривши її. Я розумію що так легше але це не означає що якщо ви не хочете займатися своєю дитиною належним чином то вона повинна страждати. Хочете її навчити чомусь? Поговоріть і покажіть на власному прикладі. Все. Спокійно і без криків. Те що це ваша дитина не означає що ви можете робити з нею що захочете. А не хочете витрачати час на виховання то перед народженням робіть аборт і не мучте ні себе ні дитину.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sherli Holmes
Sherli Holmes@sherli_holmes

1.1KПрочитань
3Автори
0Читачі
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

  • ЛГБТ і ставлення до нього людей

    Ця тема підіймалася і підіймається до цього часу незліченну кількість разів. Безліч людей говорили про це але ще досі є ті яким бачте не все одно на те кого людина любить і з ким спить. Пост якраз для таких “небайдужих” людей.

    Теми цього довгочиту:

    Лґбт
  • Чи потрібно школярів навчати фінансовій грамотності?

    Фінансова грамотність - важлива штука не тільки для дорослих. Це якщо коротко про вміння користуватися власними коштами. Так чи потрібно навчати цьому дітей?

    Теми цього довгочиту:

    Діти Та Гроші
  • Без оцінок

    Відповідь на коментар що до альтернативи оцінкам.

    Теми цього довгочиту:

    Навчання

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається