ЛГБТ і ставлення до нього людей

Ця тема підіймалася і підіймається до цього часу незліченну кількість разів. Безліч людей говорили про це але ще досі є ті яким бачте не все одно на те кого людина любить і з ким спить. Пост якраз для таких “небайдужих” людей.

Так от. Реальність така що є люди яким подобаються люди своєї ж статі. І змінити ви це зможете лише у власних фантазіях і мріях. Вилікувати чи якось цьому запобігти неможливо. Бо орієнтацію не вибирають. З нею народжуються. Так матусі скажуть “ але ж до такого-то віку моя дитина була нормальною”. Ага. По-перше вона і залишилась нормальною окей? А по-друге не всі діти відразу розуміють себе і своє тіло. Хтось раніше а хтось пізніше усвідомлює себе геєм чи лезбійкою чи бісексуальною особою і це абсолютно нормально. Немає такого що раз до 12 дитина не розуміла що їй подобаються дівчата чи хлопці то вона вже ніколи цього не зрозуміє. Зрозуміє, але з часом. Боятися того що ваша дитина зробила камінг-аут не треба. Священники,гадалки,відьми чи лікарі не допоможуть. Бо ні з чим тут допомагати. Єдиний варіант це прийняти вашу дитину такою яка вона є.

Є ще люди які кажуть що природою такого не закладено. Дійсно, діти ж не природнім шляхом на світ з’являються, їх інопланетяни приносять на летючій бляшанці. Навіть в дикій природі існують гомосексуальні пари і види. Не так вони трохи називаються але це формальності. Про бога також згадують. Типу бог створив не дві жінки і не два чоловіка а чоловіка і жінку. Я взагалі не вірю в існування бога. Якщо б він існував то не допустив би того лайна що відбувається в нашій країні. І не створив би лайна, тобто наших сусідів. А якщо на секунду припустити що він існує то він - втілення самої жорстокості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sherli Holmes
Sherli Holmes@sherli_holmes

1.1KПрочитань
3Автори
0Читачі
Підтримати
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

цього я й чекаю)

Вам також сподобається