Чи є серійні вбивці, які відмовилися вбивати жінок і дітей?

Як ви могли помітити, багато серійних вбивць жорстоко вбивали жінок і навіть дітей, а чи є ті хто не робили це з моральних або ідеологічних причин?

Педро Матадор

(Бразилія) «Вбивця бандитів» «Гроза злочинного світу» був вбивцею який нападав тільки на наркоторговців, вбивць і ґвалтівників.

Він вважається найбільшим серійним убивцею в Бразилії, будучи засудженим до більш ніж 400 років ув'язнення за вбивство 71 людини. Проте він стверджував, що вбив понад 100 людей.

Улюблений стиль - численні колото-різані рани, що не нехтував вогнепальною зброєю, приблизно десяти просто звернув шию.

Мотив - бажання очистити світ від злочинців

Кількість жертв - 71-100+

Джоана Даннехі

Англійська п'яниця та наркоманка з ОКР (Обсесивно-компульсивний розлад) і диссоціольним розладом особистості (антисоціальний розлад особистості), за десять днів зарізала трьох та поранила двох чоловіків.

Суд засудив її до довічного позбавлення волі без права на умовно-дострокове звільнення. За словами Деннехі, вона надихнулась прикладом кіногероїв Уми Турман із фільму «Кримінальне чтиво» та жінки з фільму «Термінатор».

Кількість жертв - 3

Зброя - ніж

Роберт Модсли

Переслідував людей які завдавали болю дітям.

У 1973 році Модслі познайомився з різноробом на ім'я Джон Фаррелл. Фаррелл заплатив йому за секс - і чоловіки усамітнилися. Фаррелл показав Модслі фотографії вуличних дітей та розповів, що ґвалтував їх. Модслі в люті схопив пояс і задушив Фаррелла.

У своїх листах The Times Модслі просив пом'якшити умови утримання. Він прямо казав, що є небезпечним тільки для людей, які чинили насильство над жінками та дітьми – як усі чотири його жертви.

Йому було відведено одиночну камеру, в якій він перебуває до цього дня. 23 години на добу Роберт змушений перебувати в камері, одну годину на день відведений для перебування на вулиці, під наглядом шістьох офіцерів, які йдуть за ним, куди б він не пішов.

Кількість жертв - 4

Зброя - ніж

Джефрі Дамер

(його не цікавили жінки так як він був представником лгбт)

Дамер виробив тактику знаходження жертв. Він знайомився з ними в барах (часто це був мілуокський клуб «219») і пропонував позувати оголеними. Коли жертви приходили до нього додому, Дамер накачував їх наркотиками, займався сексом, а потім душив.

Кількість жертв - 17 юнаків та чоловіків у період між 1978 і 1991 роками.

Діяльність - серійний вбивця, кондитер, солдат, серійний ґвалтівник.

Особисто я думаю, що більшість (але не всі) серійних убивць, які не завдають шкоди жінкам чи дітям, роблять це тільки тому, що вони не є їх кращим типом жертви, а не через моральні чи ідеологічні принципи

(наприклад, серійний вбивця-гей-чоловік, який цікавиться лише чоловіками, чи жінка-серійця, така як Ейлін Вуорнос, яка хоче заподіяти біль тільки чоловікам і т.д.)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CARTEL
CARTEL@sim_sd

Письменниця

1.2KПрочитань
17Автори
14Читачі
На Друкарні з 17 листопада

Більше від автора

  • Сталкінг і кіберсталкінг. Що робити коли тебе переслідують

    Думаю всі люди чули про сталкінг хоча б раз в своєму житті, а можливо і ставали жертвами. Сьогодні я хочу підняти тему небезпеки сталкінгу, типи людей, які цим займаються, і що робити коли ти став/ла жертвою цього злочину.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Жіноча педофілія

    Сьогодні я прийшла до вас з цікавою і дуже сумною темою про яку не часто говорять. Вона, як і багато інших залишається табуйованою в нашому суспільстві. Жіноча педофілія — така ж жахлива і непростима як і чоловіча, і сьогодні ми про це поговоримо.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Чим відрізняється «здоровий» маніяк від психічно хворого?

    Нещодавно зустріла обговорення на тему чи всі маніяки і серійні вбивці психічно хворі. Чи у віх них є психічний діагноз і як суд вирішує відправляти маніяка/серійного вбивцю до в'язниці або ж психіатричну лікарню. Давайте розбиратись.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається