Міжкімнатні двері в Екошпоні

міжкімнатні двері в екошпоні

Добре, що зараз ми можемо спокійно вибирати двері, які задовольнятимуть наші естетичні потреби. У каталозі виробників є конструкції зі скляними вставками, вітражами, вкрапленнями інших матеріалів. Крім дизайну та кольору, можна вибрати і полотно. Колись доводилося задовольнятися дешевими конструкціями із ДСП чи МДФ, бо масив дерева не всім був доступний. тепер з'явився новий матеріал, який має окремий попит.

Що таке екошпон

Якось німецька компанія вирішила створити покриття, яке було набагато красивіше за шпон, не зашкодило навколишньому середовищу, було безпечним для людини. рішення прийшло. В результаті експериментів та роботи майстрів, з'явився екошпон.

виготовлення дверей в екошпоні

Дерев'яні волокна фарбуються окремо. До них додається синтетичний елемент, який щільно пов'язує їх. Далі вся маса потрапляє під прес, який працює під високим тиском. У результаті утворюється міцний екошпон, стійкий до механічного впливу.

Для зв'язування волокон використовується поліпропілен. Відомо, що це безпечне з'єднання, яке є екологічно чистим. Його використовують у виготовленні контейнерів для їжі, різного посуду та для медичних препаратів. Це виробництво — найкращий доказ того, що матеріал екологічний та безпечний.

Привабливість

Міжкімнатні двері – важливий елемент у дизайні інтер'єру будь-якого приміщення. Двері є невід'ємною частиною правильно збалансованого стилю декору кімнати. Вона прикрасить кімнату своєю обробкою та стилем. Тому варто сказати, що двері можуть змінити результат ремонту.

двері в екошпоні

Зовнішній вигляд та краса полотна залежить від оздоблення та фурнітури. Двері можуть бути покриті різними матеріалами, такими як натуральний шпон, масив дерева та ламінати. В даний час міжкімнатні двері з екошпона лідирують переважно перед дверима інших стилів.

Вони красиві, наскільки дозволяють сучасні технології, виробляючи ламінат, що практично не відрізняється від форми волокон натурального дерева. Крім того, вартість дверей з екологічно чистого шпону знижується за рахунок матеріалів, що використовуються, без втрати якості в порівнянні з дверима з масиву дерева, а за деякими характеристиками навіть перевершує технічні характеристики.

Переваги

Чому такі популярні двері з екошпона? Щоб зрозуміти їхню особливість, треба побачити всі

привабливі сторони конструкції:

двері в екошпоні
  • Стійкі до сонячних променів. Двері довго стоятимуть, не втрачаючи привабливість і соковитість кольору. На них не впливають УФ-промені.

  • Екошпон створюється за аналогією з натуральним шпоном. Це означає, що його вигляд на висоті. Імітація текстури дерева в 3D і 2D настільки реалістична, що вартує окремих похвал.

  • Вологостійкі. Вічна проблема - які поставити двері у ванну кімнату і на кухню, де постійно відбувається перепад температур і волого.

  • З дверима з екошпона не станеться деформація. Вони не набухають.

  • Стійкі до механічних пошкоджень. Власники домашніх тварин і ті, кого є маленькі діти, розуміють, наскільки має бути міцний матеріал для дверей. На екошпоні не залишаться сліди зубів, пазурів, кулькової ручки.

  • Якщо є збірно-розбірна конструкція, її можна ремонтувати. Коли вибита фільонка, її можна замінити. Такий матеріал є у виробника.

  • Стійкість до хімічної дії. Є ті конструкції, які не можна мочити і використовувати миючі засоби для них. На цьому тлі екошпон виграє. Його навіть розчинник не зіпсує. Якщо його забруднили, то можна спокійно брати губку, змочити її в розчині та протирати поверхню. Якщо через пару років Ви вирішили зробити ремонт і двері виявилися зіпсованими будівельними сумішами, то тут і розчинник спрацює.

  • Вартість екошпона нижче, ніж масиву з дерева, зате його міцність і краса зовсім не гірша.

З недоліків можна виділити кілька пунктів. Вони пропускають звуки. Ви не зможете забезпечити в спальні тиху атмосферу, якщо поставите двері з екошпона. Пам'ятайте, що цей матеріал є плівкою, а не справжньою деревиною. Вона не пропускає повітря. Прийде частіше провітрювати приміщення і не залишати його відкритим на довгий час, щоб забезпечити вам комфортне перебування.

двері в екошпоні

Є постачальники, котрі дають шанс на реставрацію. У них можна замовити додаткові деталі, щоб здійснити ремонт дверей. Але цю послугу надають не всі.

Якщо у вас немає грошей на двері з масиву дерева, але не варто засмучуватися. Сучасні товари з екошпона виглядають дорого, причому легкі, довговічні і недорогі. Їх у каталозі інтернет-магазину багато. Будь-який колір та дизайн дозволяє створити в будинку відповідну обстановку, в якій приємно перебувати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АК
Антон Коваленко@vikon.kr

157Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 4 березня

Більше від автора

  • Білі міжкімнатні двері: які ручки підібрати?

    Які ручки підійдуть до білих дверей? Необов'язково бути дизайнером, щоб зробити правильний вибір. Але також не варто старатися у бажанні екстравагантності. Все має бути в міру та зі смаком. Плюс фурнітура має бути якісна, практична, стійка до зносу та механічних пошкоджень.

    Теми цього довгочиту:

    Міжкіманатні Двері
  • Вхідні плавстикові двері для заміського будинку

    Вхідні пластикові двері для заміського будинку – це не тільки частина фасаду, що формує загальний стиль, але насамперед гарантія безпеки, без якої неможливо спокійно жити.

    Теми цього довгочиту:

    Пластикові Двері
  • Розсувні двері купе: які краще?

    Які двері краще - відкривні або розсувні? Це питання звучить досить часто. Хоча визначається здебільшого локацією дверного полотна. Одні варіанти підходять для кімнат стандартних розмірів та за відсутності вимог до захаращеності простору перед або за ними.

    Теми цього довгочиту:

    Двері

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається