Цікаві документальні міні серіали про злочини і серійних вбивць

Я вирішила трохи поділитися з вами своїми улюбленими серіалами, щоб ви не нудьгували по вечорах.

Убивця в дощовику. Полювання на корейського хижака

Ця документалка ідеально підходить для тих, хто думає, що побачив вже все про серійних вбивць. Рідкісна жорстокість пробирає до кісток протягом всього перегляду. Цей серіал, підтвердження думки, що у Кореї проживають одні із найстрашніших вбивць світу.

(3 серії)

Серійні вбивці Індії. Різник з Делі

Думаю назва говорить сама за себе і обіцяє напругу при перегляді. Індія вражає мене своїми злочинами все більше і більше. Бідність, голод і страх робить людей по справжньому жорстокими. Доречі голод в цьому фільмі грає не останню роль.

(4 серії)

Місце злочину. Зникнення в готелі Сесіль

Нереальний документальний фільм, який до сих пір залишає місце в моєму серці. При перегляді ви весь час будете думати, ну ось, в цьому вся причина, ось розвʼязка, але неочікувані повороти будуть супроводжувати вас аж до кінця перегляду. Це одне із найтаємніших зникнень дівчини, яке в свій час наробило багато шуму в інтернеті. Можливо ви бачили відео, де дівчина заходить в ліфт а потім безслідно зникає не виходячи з готелю? Ось це ця справа.

(4 серії)

Будьте Чемні. Моліться і коріться

Кожен раз коли я згадую цю історію, у мене виникає лише одне почуття – ненависть. Від несправедливості і жорстокості напевно. В цій документалці ви дізнаєтесь про життя дружин і членів сім’ї Рулона Джефса, які знаходилися в Фундоменталістсткій церкві Ісуса Христа. А також про самого голову секти та як йому вдалося стільки років уникати тюрми.

(4 серії)

Монстри в тобі. 24 особистості Біллі Міллігана

Мабуть ви вже чули про одного з найнебезпечніших маніяків з множинним розладом особистості, а якщо ні раджу вам подивитись цей фільм. Також є недавно знятий художній з участю Тома Холланда в головній ролі під назвою «Переповнена кімната».

Постер до документального серіалу (4 серії)
Постер до художнього серіалу

Сподіваюсь вам сподобається щось із цієї підбірки і ви гарно проведете свій вечір.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CARTEL
CARTEL@sim_sd

Письменниця

1.2KПрочитань
17Автори
14Читачі
На Друкарні з 17 листопада

Більше від автора

  • Сталкінг і кіберсталкінг. Що робити коли тебе переслідують

    Думаю всі люди чули про сталкінг хоча б раз в своєму житті, а можливо і ставали жертвами. Сьогодні я хочу підняти тему небезпеки сталкінгу, типи людей, які цим займаються, і що робити коли ти став/ла жертвою цього злочину.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Жіноча педофілія

    Сьогодні я прийшла до вас з цікавою і дуже сумною темою про яку не часто говорять. Вона, як і багато інших залишається табуйованою в нашому суспільстві. Жіноча педофілія — така ж жахлива і непростима як і чоловіча, і сьогодні ми про це поговоримо.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Чим відрізняється «здоровий» маніяк від психічно хворого?

    Нещодавно зустріла обговорення на тему чи всі маніяки і серійні вбивці психічно хворі. Чи у віх них є психічний діагноз і як суд вирішує відправляти маніяка/серійного вбивцю до в'язниці або ж психіатричну лікарню. Давайте розбиратись.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається