«Дівчинко, вперед! Будь сміливішою, у тебе попереду таке цікаве насичене життя»

Наша сімʼя так швидко росте, що ледве встигаєш за новинами! Одна з них — поява нового директора BS GRAND PRIX, Оксани. Вона починала як адміністратор BS CHORNOVOLA, потім — мала перерву на декрет, повернулася, і нині — стала директоркою нашого наймолодшого салону в Києві.

Про плани, враження та інші деталі — тут❤️

Розкажіть про свої враження від нової посади.

— Поки у мене змішані відчуття, але однозначно це кайфово. Так, я ще звикаю і стараюся подружитися зі своєю новою посадою, звикаю до нових людей. З деякими я вже ближче познайомилася, і це неймовірно гарні люди. Ми в процесі пізнання один одного.

Мені, до речі, пощастило потрапити на неймовірний бранч з Каріною Ігорівною та дівчатами, директорами салону. Це був класний вечір у прекрасній компанії!

Який шлях ви пройшли до роботи директором? І чи ви завжди мали це за ціль?

— Шлях мій був приблизно 5 років. Я працювала старшим адміністратором у BACKSTAGE CHORNOVOLA. Це мої люди, яких я люблю💔

Мені було важко з ними розлучатися, але я розуміла, що мені потрібно рости і йти далі. Усі мої колеги підтримали мене і пораділи. Я вдячна для Наталії Гудіній, що потенціал вона в мені завжди бачила, та і не тільки. Ми пройшли разом дужееее великий шлях. Зараз Наталія дуже мене підтримує, допомагає, вірить в мене, я її дуже люблю❤️

Я навіть встигла піти в декрет і повернутися. Щоб сказати, що я задавалась такою ціллю стати директором — то ні, я просто кайфувала від самого BACKSTAGE. Знаєте, є люди, які приходять на роботу, і вже з самого ранку у них депресія. Вони не розуміють, чому вони сюди прийшли. Я ніколи такого не розуміла. Навіщо себе морально вимотувати? Коли заходжу на роботу, у мене неймовірний заряд енергії — зробити більше і допомогти стати красивішими людям у цьому світі. Це ж класна місія.

— Повністю згодна! Місія неймовірна. Підкажіть, чи є у вас плани, як у нового директора BACKSTAGE GRAND PRIX?

— Ох, планів дуже багато! Я амбіційна людина. Бачу ціль — не бачу перепон!Але поки на словах не дуже хочу бути такою вау, хочу показати ділом.

— Ви — мама, і це прекрасно. Але, певно, іноді поєднувати сімʼю та роботу. Що вам допомагає тримати баланс?
— У мене система налагоджена в сімʼї. Страший син, Іван, ходить в школу. Йому 10 років, і він пишається мною. Мама має бути для дітей гордістю та прикладом, що жінка — це не домогосподарка в халаті і бігудях. Молодший син, Влад, ходить до садочку, ще маленький. Я стараюся проводити та компенсувати час після роботи та на вихідних — максимальна увага до них та їхніх історій, побажань, прогулянок.Чоловік, звісно, пишається моїми досягненнями та підтримує мене.

— Це прекрасно! Підемо далі — назвіть 5 речей, які надихають вас.

— Перше — це моя сімʼя. Вони найважливіші для мене. Я їх так люблю. Дякую, що вони все розуміють і підтримують💔

Надихають цікаві та сильні (не люблю нитиків) люди, які поряд або приходять нові. Вони мене заряджають новою енергією. Також цікаві подорожі, мої друзі, моя робота.

— Дуже цікаво. Тепер останнє питання. Якби у вас була можливість сказати щось собі 5 років тому, що б це було?

— Ви знаєте, 5 років назад — це мало. Ось років 15 назад я би сказала собі: «Дівчинко, вперед! Будь сміливішою, у тебе попереду таке цікаве насичене життя»

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
D
Dardanalles@dardanalles

8Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 16 вересня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається