Дозвольте представитись.

Вітаю всіх хто зайшов на цю сторінку. Мене звуть Андрій✨

Трохи про себе: я починаючий письменник який захотів разом із подругою написати свою першу книгу. Ми хочемо створити новий жанр письма, і просто поділитись своїми ідеями з людьми. Ім’я подруги Lemur.

Чому ми пишемо саме тут?

Перший раз я помітив друкарню в стрічці тік-ток тільки як план проєкту, та доступи до бета версії. Вже на той момент ми планували та починали обдумувати світ в якому будуть відбуватися всі події, міркували щодо реалізації наших персонажів, та інші справи знайомі кожному письменнику/письменниці.

Одним з наших бажань, є доступність книг в мережі інтернет, щоб люди могли читати книги безкоштовно, та був спеціалізований сайт де люди зможуть викладати свої твори. Друкарня стала для нас шансом показати наші ідеї, та реалізувати мрію про написання власної книги.

В вже опублікованій першій главі, ви зможете ознайомитись з початком дивовижної історії нашого головного героя - Бойко Олександра Андрійовича.

Буду радий знайомству з вами, та вашим коментарям з вашими враженнями та зауваженнями. Приємно читання, сподіваюсь вам сподобається❤️❤️❤️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
andrysav23
andrysav23@Loit.23

39Прочитань
2Автори
4Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається