Із крові і попелу

Так…ви мене не просили але я думаю що після відгуку (або опису, я б не сказала що то був відгук🙄) на книгу “Тінь у Жариві” думаю прийшов час поговорити про цикл книг “Із крові і попелу”

Усі ми пам'ятаємо як Сера носила вуаль(із “Тінь у Жариві” і також в цій історії наша головна героїня носить вуаль(тому що Діва і всі діла😁)

Пенелафф, Поппі, Маківка, Діва, її по різному називають. Чесно кажучи мені дуже подобається характер головної героїні, я коли почитала анотацію перед тим як читати книгу я думала що героїня, слухняна,покірна сіра мишка що не може нічого сказати але коли я приступила до прочитання, я була приємно вражена(Арментроут я в тебе закохана😁) Поппі взагалі не та за кого себе видає, побитись в рукопашну? Звісно! Постріляти з лука? Також потрібно! Проткнути клинком чоловіка в якого вона закохана? А чому би й ні!? Героїня просто захоплює своєю витримкою, сміливістю ,добротою та честю(що доречі дуже буває рідко). Дуже подобається її непокірність. Буває таке як читаєш якісь любовні романи то прям героїня буває дратує своєю наївністью але в цьому випадку нашій Діві прям личить трішки бути наївну.

Гоук. Про цього чоловіка я також можу багато говорити, про його характер(знову ж кажу я закохана в Арментроут 😁)і відношення до Поппі(шкода що він лише книжковий чоловік*тяжкий подих*) його сила та могутність позують з першої сторінки, його палкий характер, а якііі діалоги між ним і Поппі мммм…

Сюжет цикла дуже динамічний , є гумор, кохання , сцени 18+, і мене дуже захопила дружба Гоука(або Кастіла) між ним і Кіраном. Чесно кажучи коли прочитала першу книгу цього цикла дуже важко тепер порівнювати її з якимись іншими книгами, герої западають прямо в серце та душу з їхніми проникливими почуттями. В цій книзі є все що потрібно, є зрада, кохання, дружба, страждання, і бійки , багато бійок і протикання клинком😁

Також є і антигерої(куда ж без них?)

(Друзі а там таке у четвертій частині цикла😁😁😁але це потім колись розкажу..)

Я дуже сподіваюсь що вам сподобаєтьсЯ моє описання! Будь ласка не забувайте про вподобайки і слідкуйте за мною😉 і ви проводите гарно час за читанням, і я отримую задоволення від того що я знаю що це недаремно!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
StasiaBooks
StasiaBooks@StasiaBooks

1.9KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 13 листопада

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається