Думка про сучасні проекти в телеграм, які приносять добрий дохід

🤦‍♂️ Був не правий, що ворочу ніс від безлічі сильних тапалок, часом доходить як до жирафу. Недоліки рефералки, коли тобі накидають тему і ти одразу говориш "ні", потім придивляєшся, вникаєш.

Придумав собі, мовляв качатиму тільки Blum (так спершу заніс $ до них), коли наприклад той же Hamster Kombat ніби взагалі весь ринок підм'яли після Notcoin (до речі, круто сьогодні $NOT підріс). Тільки подивіться на їх віз з вже 17млн пдп, круто що ми туди теж змогли занести в Bnd Invest, замало правда. Проект буквально пушать скрізь де можна, почав навіть зустрічати у стримерів на твічі, у рандомних блогерів в Інсті та тих, хто загалом ніякого відношення до крипт не має.

Або HOT, теж сильні. А в Empire's Battle (з новенького) взагалі заморочена гра з лором, візуалом, прикольними персонажами та купою механік (на відміну тупих тапалок). До речі, там нібито вже лістинг на 5 тир1 бірж запланований і підтверджений, ще вивчатиму.

Memefi теж красені, під 60% прибутковості на місяць тримають (навряд чи довго вистачить, але факт) + розробники там від Iguverse (хто пам'ятає), які нагодували навіть на ведмедику.

І інші "котики", "свині", "коїни", скрізь десь за натискання нас обіцяють озолотити.

Навіщо це я...

Зараз сиджу і дивлюся на списки з усіх цих проектів в телеграм, їх там уже 20+ та розумію, що ручками цю справу не подужати. Та й тикати в телефон страшенно бісить, у вас такого немає? Я завжди намагаюся наголошувати на якості, а не кількості. Однак, хайп йде, проекти зростають, з'являються нові і реально багато хто з них чогось вартий. А якщо хочеться не прогаяти свій "шматок пирога", значить потрібні автоклікери, софти. Ставити ферми і нехай крутить днями/ночами, поки катаю в дотку. Чим не план на лям $? Думаю можна, якщо обережно звичайно, інакше до сибілят відправлять. 😄

Запитання.

Чи хотіли б ви більше бачити тут контенту за такими проектами? Або все-таки краще вибірково, висвітлювати ті проекти, в яких є на що спертися. Однозначно, в якийсь момент і в цьому тренді настане перенасичення ринку, де з'являтиметься більше сміттєвих, а то й лав тапалок. Але саме зараз на одному Блумі начебто зосереджувати фокус безглуздо. 🤔

І ще мить.

Такі проекти, за відчуттями, зараз найкращий спосіб адопшена та вигідного залучення уваги мас у крипту. Віз у цьому питанні прямує. Роздають дроп за халяву, який 99% понесуть назад у ринок через брак досвіду та фін грамотності, і так по колу. Це геніально. Прям згадав слова пісні "...хвиля, нова хвиля, піді мною буде вся країна...", а 2-20млн пдп у тг клікалці - це десь майже і країна. Просто на нас знову роблять бізнес, і це нормально. Ваше/наше глобальне завдання — потрапити саме до тих 1% хлопців, які на дропах не обмежаться, адже легкі гроші легко приходять і йдуть. Просто повірте, проходив багаторазово. Думати не стандартно і робити це в кайф, якщо хочете затриматись у крипті, а не просто сюди прийшли побалуватись. Тоді точно все вийде. Думки-думками! Нехай щастить!

Якщо вам цікаві проекти без вкладень з постійним заробітком - приєднуйтесь до нашої телеграм групи в шапці профілю!

Далі буде….

Якщо вам цікаві проекти без вкладень з постійним заробітком - приєднуйтесь до нашої телеграм групи в шапці профілю!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Finance Investments
Finance Investments@Fin_invest

Просування інвестпроектів

3.3KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Модель хорошої токеноміки проекту

    За останній час, бачив сотні різних токен економік в свіжих, нещодавно вийшовших у паблік криптопроєктів🤔

    Теми цього довгочиту:

    Токеноміка

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Мабуть краще вибірково висвітлювати те що варте уваги + підказки як стати тим 1 %))

Вам також сподобається