EDC на практиці

Вітаю, панове! Судячи з деякого фідбеку, який я отримав за увесь короткий час існування цього блогу, що більшість аудиторії не розуміє, що таке ІДІСІ, проте мене надзвичайно радує, що я зміг донести думку до деякої частини, що це тема, яка заслуговує на увагу. Дякую вам за фідбек.Сьогодні ми поговоримо про те, що таке EDC на практиці.Почну знову з самого простого. EDC – це абревіатура, яка розшифровується як “every day carry”, та перекладається дослівно як “те, що носиться кожного дня”. Тобто це сукупність предметів, яку ви носите з собою кожного дня (або на регулярній основі). Телефон, ключі від квартири, гаманець, документи – найтиповіші представники цієї категорії предметів. EDC в значенні саме концепції, ідеї чи, навіть, культури це – свідомий підхід до вибору тих речей, які ви носите.

🔦Ліхтарик

Зараз на дворі уже осінь, світлова доба скорочується, не кажучи вже про зоряний час для кацапського страт авіа і їх “впливу” на вуличне освітлення. Чи багато з вас задумувались над придбанням якісного кишенькового ліхтарика? Чи хоча б оновлення світловідбивальних пов’язок, якщо в цьому є потреба?
Ви будете здивовані, але це також може бути ІДІСІ, причому набагато більш функціональним, ніж деякі предмети, які пропонує ринок під цим лейблом.
Багато хто з вас справедливо скаже: “А телефон навіщо?”, проте телефон це мультифункціональний пристрій, основна задача якого, це забезпечення зв’язку, а не підсвічування місцевості. Окрім того, сучасні кишенькові ліхтарі мають: більшу яскравість, різні режими роботи, фокусування променя (чи навпаки, розсіювачі), протиударний корпус тощо. Також варто додати, що зовсім не обов’язково витрачати гроші на якісь овертактичні ліхтарі, достатньо буде так званого “наключника”.

Приклад “наключника“ (фото з інтернету)


🔋Power bank 

Я думаю, з серпневими зливами та ремонтами “Укренерго” уже багато хто з вас зловив флешбеки торішніх відключень електрохарчування, чи не так? Тому придбання потужного пауербанка це – гарна ідея. Взагалі, цей предмет варто розглядати, як мастхев, навіть, якщо ви просто працюєте офлайн. Залишатись на зв’язку та в інфополі це надзвичайно важливо в наші буремні часи.

🔪Ніж

І останній предмет, який я б включив до такого базового, найбільш прикладного набору “розширеного” EDC це буде ніж. Чому ніж? Тому що його ніколи немає під рукою, коли він потрібен, навіть, для дрібної секундної роботи. Багато кого справедливо лякає думка про носіння ножа, проте не обов’язково носити “мачете” чи “тесак”. І тут буде єдиний конкретний бренд, який я згадаю в цьому тексті – Swiss Army Knife (SAK) вони ж швейцарські ножі. Так, це ті самі ножики з “нескінченною” кількістю інструментів, які ви могли бачити в різних фільмах, серіалах тощо. Вони існують і роблять дійсно гарні практичні речі, які обов’язково стають у пригоді.

Swiss Army Knife (фото з інтернету)


😎Ну а тих, кого не лякає думка про носіння ножа запрошую до мого ножового ▶Telegram◀

Дякую за увагу. Вдало підібраного вам EDC та гострих думок!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sharp Thoughts
Sharp Thoughts@sharp_thoughts

533Прочитань
5Автори
8Читачі
На Друкарні з 31 серпня

Більше від автора

  • Анатомія ножа. Частина 3

    🖐Вітаю, панове! Продовжуємо серію дописів, присвячених Анатомії Ножа.Сьогодні поговоримо про такий аспект як профіль клинка.Тема виявилася несподівано обширною та, навіть, контроверсійною.

    Теми цього довгочиту:

    Edc
  • Анатомія ножа. частина 2.5

    Вітаю панове, пропоную до вашої уваги проміжну частину Анатомії ножа.

    Теми цього довгочиту:

    Edc
  • Огляд на Spyderco🕷Para 3

    🖐Вітаю, панове! Давненько у нас не було оглядів, тож сьогодні зроблю огляд на ще одного паучка, який присутній в моїй скромній колекції – Spyderco Para 3 (C223GPDGY)

    Теми цього довгочиту:

    Edc

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається