Епопєя про незабутню Греню

Греня була не простою жінкою, вона була надзвичайно незабутньою особистістю. В дитинстві її мачуха, яку Греня весело прозвала Мачуча, взяла нашу Греню Мачучівну Апчхі на пікнічок. Де вони мило розмовляли про ‘справжніх’ батьків Грені. Вони померли об висоту коли лузали сємєчки на горі Еверест. Мачучівні тоді було лише 10 років, і вона відсвяткувала свій перший ювілей, відпочиваючи в Альпах і, звісно ж, насолоджуючись борщем, приготованим Стефанією Крапівіною.

Автор: Ella Olsson. Опубліковано на Unsplash

Після цього дня Греня більше ніколи не сьорбала борщ, максимум, вона змушувала Стефанію готувати його, коли їй треба було когось задефать. Так, Греня використовує борщ щоб кільнуть людину! Для цього треба в нього плюнути, НЕ грені, а людині що дефається…

Мачучівна організувала огранізацію ООО “Козак“. ка діяла, як вільний озброєний борщ, готовий заантікварить людей по гробікам, на замовлення.

Грені пофіг з присвистом на життя. Вона зробила калібрі вірус, щоби зібрати з усіх удей в світі слюну!!!! Тому я пишу цей пост. Пам'ятайте, не віддавайте свою Дезооксирибо Нуклеїнову Кислоту (ДНК) Грені! Вона збирає базу даних слюни. А її внук, так називаємий ‘Джентельмкн Баг’ , заснував Донецький клан. Їх мета - знести гору Еверест і яйце.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ж
Жижобо@JIJOBO

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 18 березня

Більше від автора

  • Я Оксана Транквілізатор

    Я зараз у бабусі Грені Мачучвіни в підвалі! Вона, напевно, дізналася що я журналістка, і вирішила мене дефнуть!

    Теми цього довгочиту:

    Епос
  • Греня вьорс, Timeline

    Я знайшла щоденник грені і переписала з туди деякі записи. Виклала їх сюди. Сподівпюся цей тайм лайн я зрозуміла точно. Якщо ви розумієте що хоче Греня, допоможіть! Кожна деталь важлива, коли ми говоримо про Греню і її плани по захпленю світу!

    Теми цього довгочиту:

    Греня
  • Я стала Мачухою!

    Я роз'їбалася голівкою об асфальт, зламала ноги і подумала що помираю, але це так вдарив в голову запах майкла джексона, який доніс мене з поворота до 5 поверху!. АЛЕ НЕ Я , ДОПОМОЖІТЬ!!!! СКИРЛ....и..

    Теми цього довгочиту:

    Епос

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається