Я Оксана Транквілізатор

Я зараз у бабусі Грені Мачучвіни в підвалі! Вона, напевно, дізналася що я журналістка, і вирішила мене дефнуть!

Раніше: …Греня використовує борщ щоб вбивати людей! Для цього треба в нього плюнути, НЕ грені, а людині що дефається…

Але вона не знає, що я з дюни! Хмм.. що це за звук?

День 2

Вона, чомусь, випустила мене. Я просто відчула звук відкривання дверей і вийшла.. Думаю, вона намагається підлизаться до мене. Хоче щоб я віддала свою воду в знак поваги! Але я знаю хто вона насправді, і моя ціль знищити ООО “Козак”.

Коли я вийшла, я зрозуміла, що тут нікого нема, лише борщ. В ньому плаває кровавий, гідростатичний шматок… ЖІНОЧОГО СМІХУ! Ця неандерталка вбила його! Але чому?

День 3

Я була дуже голодна, тому я почала чути срипіння, воно лунає з погріба. Це дивно, адже я німа. Я дуже повільно спустилася туди… Крок за кроком, я відчувала що от от розгадаю чому баба Греня ненавидить світ.

День 8

Коли я була вже там, я відчула сморід і недобре. Щось гукало мене, це був донецький клан! Але там був лише засновник, Джентельмкн Баг! Він смердів, бо вмер, ще Поруч була записка:

Мій син, лежачи під апаратами життєдіяльності, споживає скільки ж енергії, скільки вентирятор за два дні роботи! Тому я вимкнула його. А тепер скажіть, що було менш гуманним? P.S. Греня Мачучівна Апчхі

День 9

Нарешті, я побачила її, Греню. Я немогла повірити, але це була моя сестра! Вона тримає мене тут, через те що я вбила її чоловіка!! (Сеіра Бага).

Я почала втікати, але не вспіла і вона мене вбила об табурет. Тому я пишу цей пост, щоб попередити вас. НІКОЛИ не зв’язуйтеся з Греньой.

День 10

Я вижила, але тоді, раптом, я почала нести яйце! “Як провіщено! Як провіщено!” - кричав Перун. Я знову померла. Перша місія ООО “Козак” - виконана! Тепер вона знесе Еверест, яйце вже знесла!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ж
Жижобо@JIJOBO

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 18 березня

Більше від автора

  • Греня вьорс, Timeline

    Я знайшла щоденник грені і переписала з туди деякі записи. Виклала їх сюди. Сподівпюся цей тайм лайн я зрозуміла точно. Якщо ви розумієте що хоче Греня, допоможіть! Кожна деталь важлива, коли ми говоримо про Греню і її плани по захпленю світу!

    Теми цього довгочиту:

    Греня
  • Я стала Мачухою!

    Я роз'їбалася голівкою об асфальт, зламала ноги і подумала що помираю, але це так вдарив в голову запах майкла джексона, який доніс мене з поворота до 5 поверху!. АЛЕ НЕ Я , ДОПОМОЖІТЬ!!!! СКИРЛ....и..

    Теми цього довгочиту:

    Епос
  • Скирли-Скирли!

    Я роз'їбалася голівкою об асфальт, зламала ноги і подумала що помираю, але це так вдарив в голову запах майкла джексона, який доніс мене з поворота до 5 поверху!.

    Теми цього довгочиту:

    Епос

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається