Знайомство з проектом

Grass - це децентралізований протокол, а якщо бути точнішим оракул, який дозволяє заробляти майбутні токени проекту $GRASS за рахунок використання вашої пропускної спроможності домашньої мережі через спеціальне Web-розширення.

Інвестиції

Grass підняли на сід-раунді $3.5 млн від венчурних фондів: Polychain Capital, Tribe Capital та інших. Докладніше про це за посиланням.

Grass збирає $3.5 млн від венчурних фондів

Як це працює?

Ви просто встановлюєте у своєму браузері (наприклад Google Chrome) звичайне розширення, яке автоматично без вашої участі працює з пропускною здатністю вашого інтернету, що не використовується, але тільки тоді, коли ваш браузер відкритий. За це вам нараховують спеціальні поінти, які в майбутньому будуть конвертовані в токени проекту $GRASS.

До речі, поінти вже торгуються на Whales Market, можете самостійно ознайомитись за цим посиланням. Але я рекомендую дочекатися офіційного токена та конвертації поінтів у $GRASS.

Це безпечно?

Що стосується тієї самої пропускної здатності, що не використовується, то Grass використовує всього до 0,3% вашої мережевої невикористаної потужності, тобто це абсолютно ніяк не впливає на вашу основну потужність і роботу браузера, інтернету і комп'ютера в цілому.

Також co-founder проекту відповів на деякі питання щодо безпеки розширення Grass:

По-перше, для розширення Grass видається стандартний доступ до даних, тобто такий самий доступ і у розширень гаманців, наприклад, MetaMask, Argent X, Phantom ітд.

По-друге, на відміну від інших розширень, які потенційно небезпечні для вашого браузера, Grass без вашого попередження та дозволу ніколи не збирає інформацію ваших інтернет-каналів і не продає потім цю інформацію рекламодавцям, щоб ті знали про всі ваші уподобання.

По-третє, розширення Grass пересилає вхідні https-запити і це управляється локально. Навіть якщо хтось зможе якимсь чином скомпрометувати сервери Grass, вони нічого не зможуть побачити, бо сама мережа Grass також не може цього бачити.

Висновок досить простий, Grass повністю безпечний, і у свою чергу ваші дані також у безпеці.

Як почати фармити поінти у проекті Grass?

Отже, а тепер приступимо до інструкції з фарму поінтів за допомогою розширення Grass. Це безкоштовно, не потрібно жодних вкладень. Вам потрібно тільки встановити розширення і в той час, як ваш браузер буде запущений, автоматично зароблятимуться спеціальні поінти. Які потім ми обмінюватимемо на токени проекту $GRASS.

Інструкція:

1. Переходимо за цим посиланням: https://app.getgrass.io/register/?referralCode=8i-16jARxTCYmwX

2. Заповнюємо всю свою інформацію, як показано на скріншоті нижче;

3. Обов'язково вказуємо запрошення, оскільки без нього ви не зможете створити свій обліковий запис. Вказуємо цей код: 8i-16jARxTCYmwX

4. Перевіряємо всі дані та натискаємо REGISTER;

Заповнення інформації

5. Далі ви потрапляєте у Dashboard. Тут будуть відображатися різні дані, наприклад, статистика ваших зароблених поінтів, стан ваших активних мереж, інформація про ваші реферали та інші деталі. Ваш наступний крок – натиснути зелену кнопку CONNECT;

Dashboard

6. У вас відкриється сторінка інтернет-магазину розширень, де вам потрібно буде завантажити розширення Grass і встановити його, це робиться автоматично, просто натисніть Add to Chrome і потім Додати розширення. Якщо не виходить, можете просто перейти за цим посиланням https://chromewebstore.google.com/detail/grass-extension/ilehaonighjijnmpnagapkhpcdbhclfg вона теж відразу відкриває розширення Grass;

Розширення Grass

7. Після того як ви встановите розширення, вам потрібно відкрити його і увійти до свого облікового запису, який ви вже створили раніше, просто натисніть кнопку LOGIN;

Вхід до облікового запису в розиренні

8. Потім просто зачекайте поки розширення Grass увімкнеться. Ну а далі ви вже зможете помітити, як буде написано в розширенні Connected, індикатор горітиме зеленим кольором, а внизу нараховуватимуться поінти за кожну годину роботи розширення. Також прямо з розширення ви можете швидко відкрити Dashboard, щоб перевірити свою статистику, а ще можете скопіювати своє запрошення та відправити друзям, за це ви отримуватимете додаткові поінти.

Увімнене розирення Grass

По суті, фарм поінтів максимально простий, впорається навіть новачок. Просто створити обліковий запис, завантажити розширення та активувати фарм. Всe. Далі Grass самостійно заробляє вам поінти, головне тримайте увімкненим ваш браузер і періодично перевіряйте статус з'єднання.

З важливого варто враховувати той факт, що вам обов'язково потрібно набити 100 годин живого часу, тобто ваш обліковий запис буде перевіреним тільки після цієї сотні годин. Загалом це досить швидко робиться за умови, що ви проводите багато часу за комп'ютером. Але також можна і просто залишити увімкненим браузер і піти займатися своїми справами.

При цьому затягувати з цією активністю не раджу, бо зараз уже триває 4-а епоха, яка триватиме до 10 травня (May 10, 2024 11:59:59 PM). А отже потрібно поквапитися заробити якнайбільше поінтів, щоб потім отримати більше токенів $GRASS. Але якщо ви думаєте, що 10 травня вже скоро і зараз немає сенсу формувати, то немає, сенс є, ЩЕ НЕ ПІЗНО, просто поставте це розширення і нехай воно фармить вам майбутні токени.

Сьогодні почалась 5-а епоха фарму. У тих хто вагався і гадав що не встигне нафармити потрібні 100 годин тепер є шанс.

Як мені обміняти монети у долари?

На даний момент розробники ще не реалізували пряме виведення монет. Проте вже зараз працюють P2P біржі, які дозволяють продавати монети з рук в руки. Це якщо потрібно вивести тут і зараз.

Біржа - WhalesMarket (При натисканні на текст відкривається посилання)

P.S Я рекомендував би дочекатися офіційного обміну монет від розробників. Так як до цього часу буде сильний ажіотаж і курс монети може вирости.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Wanderer
Wanderer@Wanderer

10KПрочитань
1Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 травня

Більше від автора

  • StakingFarm допомагає отримувати пасивний дохід

    Стейкінг - це прибутковий спосіб отримання пасивного доходу за допомогою криптовалют, а StakingFarm надає зручну платформу, що робить цей процес доступним для всіх типів інвесторів. При реєстрації ви отримуєте 50 доларів, які потім будуть приносити 1 долар кожного дня.

    Теми цього довгочиту:

    Stakingfarm
  • Pig of Ton - проект на ТОN з хорошим AIRDROP та ROADMAP. Оглад проекту та гайд.

    Pig of Ton - це кіберсвині, а не звичайні ліниві свині, яких ви зустрічаєте на своїй планеті. Ми свині на TON, наділені надзвичайними здібностями. Окрім їжі та сну, ми знаємо, як розважити вас та принести удачу. Поліпшіть нас, відгодуйте, щоб отримати жирний AIRDROP.

    Теми цього довгочиту:

    Pig Of Ton
  • Blum - пасивний фарм поінтів в Telegram

    Blum – це гібридна біржа, що пропонує універсальний доступ до токенів за допомогою гейміфікації в міні-додатку месенджера Telegram. Фарм виконується без Вашої участі. Потрібно заходити лише раз в 8 годин щоб зібрати нафармлене.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (3)

10 травня закінчення 4ї єпохи, вже якось піздно розпочинати, навіть 100 годин не набрати на 1 девайсі.

Вам також сподобається