Граю в Pixeltap чому потрібно заходити і як отримати більше монет?

Pixeltap від Pixelverse – грати обов'язково!

Вітання! Я повністю захоплений новим трендом іграшок із заробітку криптовалют у телеграм і хочу поділитися своїми враженнями. У день я аналізую по кілька проектів, і серед них є справді діаманти! Наприклад Pixeltap - не просто гра, а можливість заробляти токени майбутнього блокчена від Pixelverse, уявляєш майбутні перспективи ціни? До того ж, проект нещодавно залучив 5 000 000 доларів інвестицій, що говорить про серйозні вливання та підтримку проекту великими інвесторами.

Про що проект?

Pixelverse - це кіберпанк ігрова екосистема, створена досвідченими професіоналами з Binance Listing, Binance NFT, Trust Wallet, Zerion та Cross the Ages. У цьому проекті геймінг поєднаний із блокчейн-технологіями, надаючи гравцям можливість володіння цифровими активами та отримання доходу.

Сильна команда

Проект очолюють справжні майстри. Головна фігура Pixeltap – Kori, колишній глава Binance Listing, а CEO проекту – Кирило, який також є CEO Step APP.

Функціонал та ігровий процес

У Pixeltap ви можете вибирати різних персонажів для проведення боїв та боротьби за нагороди. У майбутньому персонажі боротимуться проти ІІ, який намагається захопити світ. Є також функція тапалки, яка допомагає збирати додаткові ресурси. Ці токени можна заробляти безкоштовно та використовувати у грі.

Найвигіднішим способом є щоденне виконання комбо на 100%, яке можна зібрати у розділі ЗАВДАННЯ.

Як почати грати?

Почати грати дуже просто. Перейдіть за посиланням в моєму телеграм каналі, натисніть Launch bot і почніть заробляти перші нагороди, натиснувши на золоту монету або кнопку Claiming. Кожен день там публікую нове комбо.

Як заробити більше нагород

Pixeltap має реферальну програму, яка дозволяє запрошувати друзів і збільшувати заробіток. Поділіться своїм посиланням, і коли ваші друзі почнуть використовувати бота, ви обидва отримаєте більше монет.

Якщо ваш реферал має преміум-аккаунт, ви отримаєте бонус у розмірі 10 000 монет (або 2 000 монет, якщо преміум-аккаунта немає). Крім того, ви отримаєте 5% комісії від усіх монет вашого рефералу, а також 1% від монет, зароблених рефералами вашого рефералу за перші 3 дні.

Купівля та покращення ботів

Боти - це ваші віртуальні вихованці, які борються за вас. Їх можна купувати та покращувати за допомогою монет. Сильні боти приносять більше пасивного доходу та більше нагород під час боїв. Вони мають три основні характеристики: - Battery - показує кількість енергії. - **Flash** – показує швидкість відновлення енергії. - **Power** - показує силу атак.

Бої ботів: станьте чемпіоном

PvP-битви в реальному часі - особливість Pixeltap. Щоб змагатися, киньте виклик противнику і швидко натискайте на коло, щоб перемогти. Поліпшення ботів збільшує їхню

У майбутньому на нас чекає запуск блокчейну!

І це найважливіше проект має корисність - Pixelchain планується запустити цього літа. Це буде блокчейн, який допоможе покращити децентралізацію і дозволить розподіляти прибуток на основі мережевої активності. Чим більше використовується мережа, тим більше винагород отримують користувачі. Pixelchain забезпечить безпеку транзакцій, швидку передачу токенів $PIXFI та дозволить користувачам продавати ботів як NFT.

Спробуй тобі сподобається! Силу та потенційні нагороди. Мій телеграм.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

77.2KПрочитань
0Автори
36Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Новий майнінг Time Farm, фармим крипту безкоштовно!

    Time Farm додаток для збільшення продуктивності та фарма токенів $SECOND. Засновником програми є Сергій Сергієнко, який і є CEO chrono.tech. Гра запустилася кілька днів тому і зібрала вже понад 2 млн. гравців.

    Теми цього довгочиту:

    Time Farm
  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається