Гроші - інструмент чи мета життя?

Скажу так. Інструмент для досягнення мети життя. Самі по собі гроші - лише папірці які не мають цінності окремо від їхніх можливостей. Цінність мають саме речі і послуги які за них можна купити. “Щастя за гроші не купиш” - який бовдур вигадав цю фразу? За гроші можна купити 99% всього. Емоції,щастя також. Як саме? Та легко. Мрієте про те щоб побувати в Парижі? Гроші вирішать цю проблему. Купуєте квиток і вуаля ви вже у Франції п'єте каву і дивитесь на Ейфелеву вежу. Щасливі? О так. Звичайно. Адже здійснилася ваша мрія. Від здійснення мрій завжди приходить щастя. А отже щастя за гроші купиш. Не все звичайно. Наприклад любов чи ще якусь маячню з цієї ж категорії не купиш за гроші. Кажучи про справжню звичайно ж. Але це формальності.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sherli Holmes
Sherli Holmes@sherli_holmes

1.1KПрочитань
3Автори
0Читачі
Підтримати
На Друкарні з 7 серпня

Більше від автора

  • ЛГБТ і ставлення до нього людей

    Ця тема підіймалася і підіймається до цього часу незліченну кількість разів. Безліч людей говорили про це але ще досі є ті яким бачте не все одно на те кого людина любить і з ким спить. Пост якраз для таких “небайдужих” людей.

    Теми цього довгочиту:

    Лґбт
  • Чи потрібно школярів навчати фінансовій грамотності?

    Фінансова грамотність - важлива штука не тільки для дорослих. Це якщо коротко про вміння користуватися власними коштами. Так чи потрібно навчати цьому дітей?

    Теми цього довгочиту:

    Діти Та Гроші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається