Hamster Kombat, Tap Swap, CEX IO нові монети

Багато хто знає про успішний лістинг токена Ноткоін. Та багато хто зміг на цьому вже заробити та заробить в майбутньому. Для тих хто пропустив Телеграм гру Notcoin є три найпопулярніші та перспективні альтернативи: Hamster Kombat, TapSwap та CEX.IO.

Ці ігри є тапалками як Notcoin. Для тих, хто не хоче тапати в них є можливість забирати монети 1 раз на певний період.

Як завжди доходу ніхто не гарантує, але і не треба ніяких грошових вкладень, бо це безкоштовні ігри.

Всі три проекти мають гарні перспективи, рекомендую заходити в них одночасно. Також докладно про них на моєму Телеграм каналі: https://t.me/AlexCRYPTOCoinBase

Hamster Kombat

TapSwap

CEX.IO

1. Hamster Kombat

Переходьте сюди, щоб встановлюйте Hamster Kombat. Найпопулярнішу на сьогодні тапалку.

Що таке Hamster Kombat?

Hamster Kombat — це гра-клікер, в якій користувач виступає в ролі генерального директора власної криптовалютної біржі, розвиваючи її за допомогою внутрішньоігрової валюти. Ця гра швидко стала популярною, привернувши понад 20 мільйонів підписників на своєму Telegram-каналі та більше 8 мільйонів підписників на YouTube-каналі.

Основною причиною популярності Hamster Kombat є можливість заробляти реальні гроші на видобутку та подальшому продажі криптовалюти HMSTR. Важливо зазначити, що гра не потребує жодних фінансових вкладень від користувачів.

Як грати в Hamster Kombat?

Запустити бота Hamster Kombat у Telegram.

У чаті з ботом натиснути кнопку «Play», щоб розпочати гру.

Суть гри зводиться до заробітку монет шляхом нескінченних натискань, потім прокачки добування і максимального збільшення показника прибутку за годину.

Механіка гри:

Hamster Kombat відрізняється від інших подібних клікерів своєю комбінаційною механікою. Користувачі заробляють монети, натискаючи на хом'яка, але з часом більш важливим є пасивний дохід, який відображається у правому верхньому куті екрану. Для збільшення пасивного доходу потрібно прокачувати свою віртуальну біржу, купуючи різноманітні поліпшення у вкладці «Mine».

Основні способи заробітку монет:

  1. Привітальний бонус за реєстрацію.

  2. Натискання на кнопку майнінгу (з хом’яком) в грі.

  3. Виконання завдань у розділі «Earn», включаючи щоденні нагороди за вхід у гру.

  4. Збільшення пасивного прибутку у розділі «Mine». Збір щоденного комбо.

  5. Залучення друзів

Після купівлі перших поліпшень, гравці починають отримувати пасивний дохід. Важливо зазначити, що пасивний дохід припиняється накопичуватись, якщо гравець не заходить у гру протягом трьох годин.

Поліпшення та бустери:

Для покращення параметрів гри можна використовувати різноманітні поліпшення та бустери, доступні у вкладці «Boost». Спочатку за одне натискання на хом'яка гравці отримують 1-2 монети, але цей показник можна збільшити.

Золоті жилки:

Одним із важливих елементів гри є комбо в Hamster Kombat, за виконання якого нараховується 5 млн. монет. Для отримання нагороди потрібно придбати три засекречені поліпшення, список яких оновлюється кожні 24 години.

Як вивести гроші з Hamster Kombat?

Очікується, що пасивний дохід у Hamster Kombat можна буде конвертувати в реальні гроші вже у червні 2024 року, коли відбудеться лістинг токенів HMSTR на криптовалютних біржах. Після цього токени будуть розподілені між користувачами відповідно до їхнього ігрового прогресу.

👉 Просто відкривайте Hamster Kombat зараз та забезпечте собі свої перші монети

2. TapSwap

Переходьте сюди, щоб встановити: TAPSWAP

Проект TapSwap є інноваційною ініціативою в сфері децентралізованих фінансів. Дуже схожий на NotCoin, але використовує блокчейн Solana для створення швидкої, ефективної та безпечної платформи для обміну криптовалют.

Все, що потрібно зробити, щоб отримати монети, це відкрити TapSwap і почати видобувати.

TapSwap представляє токен Taps, який є ключовим елементом його екосистеми, з максимальною кількістю 1 мільярд токенів. Проект наголошує на децентралізованому управлінні, дозволяючи власникам токенів брати участь у прийнятті рішень. Тобто, на відміну від NotCoin, кількість монет відразу лімітована, що забезпечить більшу вартість монети.

Загалом, протягом 6 місяців через TapSwap буде розподілено 100 мільйонів токенів. Ще 100 мільйонів буде розповсюджено через airdrop для активних користувачів.

Механіка видобутку монет така сама, як у NotCoin:

  1. Монети видобуваються шляхом тапів на відповідну іконку в центрі екрану.

  1. Користувачі можуть підніматися у рангах, заробляючи більше монет і перевершуючи інших у лігах.

  1. Можна розблокувати бустери та виконувати завдання, щоб максимізувати свій дохід монет.

  1. Друзі

Запрошуйте інших користувачів і отримуйте бонуси. Допомагайте своїм друзям піднятися у лігах для більшої винагороди монет.

Мета

Зібрати якомога більше монет та обміняти їх на токени TapSwap на блокчейні Solana. Кількість отриманих токенів залежить від відношення кількості монет в боті до всієї кількості монет.

Зараз є унікальна можливість приєднатися до проєкту TapSwap на ранньому етапі та забезпечити собі значно більшу вигоду!

👉 Просто відкривайте TapSwap зараз та забезпечте собі свої перші монети!

3. CEX.IO

CEX.IO тапалка, яка була офіційно запущена біржою CEX.IO.

Сама біржа на сьогоднішній день не може похвалитись популярністю на рівні Binance, Bybit або інших, проте питання надійності ніколи не викликало жодних сумнівів.

Bitcoin & Crypto Wallet Online For Free — CEX.IO Wallet

І як би там не було, а проєкт набирає популярності і творцями вже зафіксовано 1млн користувачів, що долучились до клікера в телеграм боті.

Таке пропускати не можна ні в якому разі, тим більше що за проєктом стоїть реальне ком’юніті зі своєю екосистемою та біржою, а не якийсь ноунейм. Тому скоріше залітаємо в CEX.IO!

Як почати фармити токени?

Долучитись можна лише за інвайтом CEX.IO. Фармити токени можна двома способами одночасно: один пасивний (клейм кожні 4 години), інший активний (обмежена тицялка, як у всіх подібних).

Тож, порядок дій такий:

  1. Переходимо в CEX.IO та запускаємо його.

  2. Вводимо електронну пошту для створення аккаунту.

  3. Після цього бот відкриє початкову сторінку, де вже можна починати фарм токенів.

Огляд розділів бота

  1. Tap - початкова сторінка бота, тут здійснюємо активний фарм (тицяємо на монетку) та можемо спостерігати баланс токенів.

  2. Tasks - в цьому розділі можна виконувати різні соціалки, за що будуть нараховані непогані бонуси. Наразі вони стосуються тільки реєстрації в додатку CEX.IO та рефералів, у подальшому очікуємо оновлень завдань.

  3. Farm - розділ для пасивного фарму токенів. Потрібно лиш заходити раз на 4 години та клеймити CEX.IO.

  4. Squad - тут можна слідкувати за вашими нагородами від запрошених рефералів (одноразові та 10% від фарму кожного запрошеного), загальним балансом та формувати реферальні посилання.

Загалом інтерфейс максимально простий, розібратись зможе кожен навіть без підказок, я думаю. Скоріше долучайтесь, запрошуйте друзів, формуйте свою реферальну систему для максимальної результативності.

👉 Просто відкривайте CEX.IO зараз та забезпечте собі свої перші монети

Також докладно про них на моєму Телеграм каналі: https://t.me/AlexCRYPTOCoinBase

Шукайте ігри нижче:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Alex
Alex@AlexNew

Цікавлюся всім

471Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 30 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається