Ice чи Hot, або нічого(Not)? ТОП-3 проекти у світі криптовалют.

ICE чи HOT, або NOT

Так, мабуть тільки лінивий не знає і не клікає Notcoin. Тренд заданий, успіх є. Більше ніж 22 000 000 користувачів у відомому телеграм-клікері всього за 1 місяць! Всі вже в очікуванні лістингу $NOT, сплять і бачать його на біржах. Але є ще декілька ну дуже перспективних проектів. Про них і поговоримо далі. До Вашої уваги Топ-3 проекти у світі криптовалют.

$HOT by NEAR Wallet

$HOT by NEAR Wallet

NEAR Wallet - це некастодіальний гаманець, що працює як веб-додаток у Telegram. Підтримує мережу NEAR і випущені в ній активи, зокрема токени HOT, які можна використовувати для оплати комісій у гаманці. За заявами розробників, це перший випадок, коли токен проєкту здатний виконувати функцію криптовалюти.

Продукт запустили 31 січня 2024 року. За перші 36 годин він залучив 200 000 користувачів. Причина, через яку стільки людей зайшло в проєкт, можливість майже безкоштовно майнити HOT.

Фактично NEAR Wallet -це полегшена версія мобільного гаманця HERE Wallet. Можна припустити, що його творці мають серйозні очікування щодо Telegram-версії, інакше б NEAR Foundation не згадувала додаток у соціальних мережах.

🔥Інструкція HOT🔥

🔥Майнити HOT🔥

ICE Network

ICE Network

Ice: The Decentralized Future не просто нова цифрова валюта — це революція в світі криптовалют! Це унікальна можливість добувати (заробляти) валюту Ice Coin прямо з вашого смартфона, без жодних фінансових вкладень. Все, що потрібно — ваш мобільний телефон.

Ice Coin вже існує і торгується на біржах, таких як OKX, Gate.io, Uniswap, на відміну віж NotCoin який досі не має власної монети.

Крім того, не потрібно весь день тапати по екрану, достатньо лише раз на добу активувати майнінг, і все.

Також час від часу потрібно проходити верифікацію, щоб підтвердити, що ви — жива людина, а не бот, і це добре, бо це захищає користувачів від ботів та забезпечує справедливий розподіл монет.

❄️Інструкція ICE❄️

❄️Майнити ICE❄️

NOTCOIN

Notcoin Telegram app

Notcoin був створений командою Open Builders, сфокусованою на проєктах в екосистемі TON. Раніше 2023 року їхній лаунчпад Tonstarter залучив понад $1,5 млн інвестицій. Ідею Notcoin уперше представили в листопаді 2023 року на міжнародній конференції розробників The Gateway у Дубаї. В івенті також брав участь Telegram на чолі з Павлом Дуровим. А вже 1 січня 2024 року відбувся публічний запуск гри.

Стрімкий зліт Notcoin вражає: якщо на старті в клікер грали 500 тис. осіб, то вже до 31 січня ця кількість зросла до 21,3 млн користувачів. Для порівняння: ChatGPT набрав 1 млн за тиждень після релізу. За підсумками січня в Notcoin було "нафармлено" 23 трлн монет, з яких 7 трлн спалено за механікою гри.

Як зазначають самі розробники, Notcoin став найпопулярнішою розвагою в Telegram

Секрет у простоті клікера і відсутності обмежень. Геймплей елементарний, а реферальні посилання мотивують гравців ділитися Notcoin з друзями.

🪙Інструкція NOT🪙

🪙Майнити NOT🪙

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.2KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Ice сьогодні змінили підхід до майнінгу, якого вже і не буде) тому виглядав проєкт перспективно, а потім …

Вам також сподобається