Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Історія про копійку.

Парта 0.2.1

Моя хістої починається з ванної коли я робив дз з біології на живій людині за дорученням біологічки. Значить дзвонить мені Сеір Баг по телефонному кабелю з'єднаних багів.

І каже щось індоєвропейською значить. "Напевно побачив обьяву на фонарній палиці на колоритному, фешемебельному провулочку" - думаю я.

  • "Тож, брателло викупити вирішив?" – я.

  • "Так, тільки скажи він живий?" - Сеір Баг

Я одразу грубо голосом Бена відповів "No.". Сеір Баг аж (Багаж, хах) засіявся під трактор, мабуть дурень! Сімки ж під чугунним трактором вдавляться і повиздихають,.!!

Бідолашний Сеір Баг його батьки померли від зневоднення, заснувши головою в басейні на експерименті Містера Звіра. Вони 24 години лежали в ванній з Кока Лоли.

Відцоток виживання Брата-Сеір-Бага залежав лише від Сеір Бага, але остільки поскакав наш Сер Баг прямо під християнську могилу, братик помре.

Парта 0.2.2 А де Копійка?

Я подумав, де корейка? А Сеір Баг її з'їв, тому копійка була в землюкі.

"ВУУУУЖЖ!!!" - прозвучало довго думаючи від високої, фешемебельної, прямо як та вулиця, Барбі. Я спочатку недогнав звідки в моєму підвальному приміщенні 2км. під радіусом, і на 2 пальці нижче пупа землі, взялася панночка. Але я Дуже Довго не думаючи згадав про її вигук (ВУУУУЖЖ, для особливо обдарованих), а ні, забув:(

Частина 0.2.3 Де ж Копійка?

Копійка в Дихально-12сантиметровій трахеї Сеіра Бага, "Щоб тобі пір’я в роті поросло” - пролунало лісу. Іду я туди, а там…

А там яка та пизда целофанова, їде на мопеді і кричить значить: "Що таке черемха і плюмбус". Ну я обосралась і пішла.

Розділ 0.2.4 ...

Наштовхала я цю чеченоску. І йду додому, а дім мій на вулиці гавноміса 4.

З дверей виходить Крутий 2 мертовий жирний байкер-скейтбордист-рустам, ну я звичайно як будь-який іра-фестит, вульгарна моллі пішла, разом з ним в кушку на кухні, а його блядський його рот ЧЛЕН, від перезбудження вибухвасля до хронів СОБАЧИМ.

Ну я дуже не довго покакала, і прийняла рішення порізати його рибальським тисаком на дрібні кавадратики, буде корм для мого кота. А тут Блять Моя Врот мені хуй СЕСТРА прийшла від тижневого запою рахуй.

"Карамба" - пролунало вже рік як мертвого хом'яка кеші. Я в кіпіші як майкл жирдан! Засунула мужика в пакетик-маєчка, і сховала на Дверний унітаз. І знаєте Що Дівчата Вона Помітила Його!!

На щастя вона була п'яна, і не помітила його. Вона почала кликати мене, "Кста мужик виявився не мужик а висока, гарна, прямо як та вулиця, Барбі на стероїдах". Не дочекавшись відповіді вона. Просто насрала на мого кота і похльопала спати. Вона побачила мої тіктоки і з гуркотом впала на підлогу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ж
Жижобо@JIJOBO

36Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 18 березня

Більше від автора

  • Я Оксана Транквілізатор

    Я зараз у бабусі Грені Мачучвіни в підвалі! Вона, напевно, дізналася що я журналістка, і вирішила мене дефнуть!

    Теми цього довгочиту:

    Епос
  • Греня вьорс, Timeline

    Я знайшла щоденник грені і переписала з туди деякі записи. Виклала їх сюди. Сподівпюся цей тайм лайн я зрозуміла точно. Якщо ви розумієте що хоче Греня, допоможіть! Кожна деталь важлива, коли ми говоримо про Греню і її плани по захпленю світу!

    Теми цього довгочиту:

    Греня
  • Я стала Мачухою!

    Я роз'їбалася голівкою об асфальт, зламала ноги і подумала що помираю, але це так вдарив в голову запах майкла джексона, який доніс мене з поворота до 5 поверху!. АЛЕ НЕ Я , ДОПОМОЖІТЬ!!!! СКИРЛ....и..

    Теми цього довгочиту:

    Епос

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається