Історія створення логотипу застосунку

"Усі ми родом з дитинства," - сказав колись Антуан де Сент-Екзюпері.


І як же влучно ця фраза описує історію створення логотипу мого застосунку! Пам'ятаєте, я згадувала, що цей проект - це багато в чому про мене? Про особисту трансформацію, про наполегливість, яку я виховую в собі. Тож і логотип став чимось надзвичайно особистим.

Уявіть собі: новорічні свята в дитсадку, малеча у захваті обирає собі ролі для святкового виступу. Більшість дівчаток, звісно ж, мріють бути сніжинками - легкими, граційними, у блискучих сукнях. А я? Я обирала бути лисичкою! 🦊 У мене була улюблена маска лисички (до речі, вона й досі зберігається), в якій було трішки важкувато дихати. Але це аж ніяк не завадило мені отримувати задоволення від своєї ролі!  

Еволюція основної картинки для гри

Створення ідеальної картинки - це захоплюючий процес, особливо для людей, які не вміють малювати). Хочу поділитися з вами еволюцією головної картинки для мого застосунку. Це справжня подорож у часі - від першої до майже фінальної версії.

Деякі варіанти були, чесно кажучи, досить дивними, інші - кращі, але все ще не те, чого я прагнула.

А ось і кілька картинок з процесу створення:

До речі, ви ж помітили келих на деяких версіях картинки? Він там не випадково - моя гра орієнтована на веселі вечірки з друзями, рідними або колегами. Зазвичай такі посиденьки не обходяться без чогось міцного та ароматного, хоча, звісно, це може бути і сік - все на ваш смак і настрій!

Фінальну версію я поки що тримаю в секреті. Хочу зберегти інтригу до самого релізу. Але мені дуже цікаво почути вашу думку про показані варіанти.

 А у вас є подібні історії?

Можливо, щось з дитинства вплинуло на ваш професійний вибір чи хобі? Поділіться у коментарях, мені цікаво почути ваші історії!

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Оксана
Оксана@bluemascot

98Прочитань
8Автори
6Читачі
На Друкарні з 1 липня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається