Хто я та що забув тут?

Привіт, мене звати Іван, я студент Національного Авіаційного Університету. Нещодавно пройшов студентський фестиваль під назвою “Студвесна”, де мій юридичний факультет зайняв п’яте місце з шести. Основа фестивалю - це гумор. Моя команда сформувалась тільки в 2022 році та немає досвіду в написанні гумористичних номерів, з написанням виступів нам допомагали випускники нашого факультету або як ще їх називають старіки за, що я їм вдячний. Але в наступному році хочется обійтись без їх допомоги або ж задіяти мінімально, тому я вирішив розвиватись в сфері гумору та написання сценарію.

Автор: Marija Zaric. Опубліковано на Unsplash

Головна порада, яку дають починаючим гумористам — це писати багато невдалих жартів в перемішку з іноді вдалими і писати, писати, писати, виступати, виступати, виступати, що я і буду робити.

Ця платформа стане для мене місцем, де я зможу розвиватись в написанні гумору та, можливо, знайду свою першу аудиторію. Так би мовити — це мій тренувальний майданчик.

Я буду публікувати кожен день всі жарти, мініатюри, ідеї, які з’являються в моїй голові, немов сонце на світанку.

Сподіваюсь, що вам буде цікаво спостерігати за розвитком одного починаючого гумориста(може в люди вирвусь зі своїм гумором))) ).

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Іван Легецький
Іван Легецький@ivanko

16Прочитань
1Автори
0Читачі
На Друкарні з 4 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається