Коди TapSwap

Пароль TapSwap 6 Липня

У грі TapSwap додали щоденні коди, за які можна отримати 200 000 монет, що дозволить вам заробити більше після листингу їх коїна.

Тут ви знайдете код Тапсвап на сьогодні, для його введення вам потрібно перейти до розділу Tasks - Cinema і там вказати код: genesis, за це вас нагородять 200 тисячами монет TapSwap.

Якщо пропустили інші коди:

Watch the First Video - код: 739002Watch New Video - код: 5Learn What the Ton is Код: 548719Watch The First Token Video: код не потрібний, просто подивитися відеоTapswap Education - код: 030072New in the Crypto World - код: 739551Learn 5 Crypto Terms - код: 2614907Tapswap Education - який bitcoin є - код: D57U94Новий код How Earn Money on CRYPTO: genesis

Відкриваємо відео ставим на паузу, виходимо з тапсвам, через 4-8 хвилин заходимо вводимо пароль і забираємо 200к, відео можна не дивитись.

Також добавили Код зі стріму кожні 15 хв оновлюється - мінятимемо його в пості в нашому Telegram, стежте за ним!

НАШ ТЕЛЕГРАМ з кодами та новинами.

TapSwap лістинг

В офіційному каналі гри TapSwap опубліковано пост, що лістинг токена планується на біржі OKX. Також на біржі опубліковано статтю на цю тему. Це ще одне доказ, що лістинг точно буде на цій біржі. Про точні дати поки немає інформації, тому поки що чекаємо. І є ще час набрати якнайбільше монет!

Те, що вони переносять лістинг - це нормально, потрібно підготуватися, щоб все пройшло гладко, і не було негативу від ком'юніті

Якою буде ціна токена TapSwap ми побачимо вже після лістингу, всіх цікавить курс коїна Tap Swap, але передбачити ми його не можемо, тому підписуйтесь на наш Telegram канал і стежте за останніми новинами Тап Свап!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

146.1KПрочитань
0Автори
57Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Вам також сподобається