Костянтин Кривопуст: 73% криптоінвесторів зі США планують продовжувати вкладати у цифрові активи наступного року

За інформацією експерта в області міжнародного фінансового права Костянтина Кривопуста, американські користувачі у більшості високо оцінюють інвестиційний потенціал криптовалют та хочуть продовжувати вкладати в цифрові активи. Згідно з результатами опитування, проведеним криптобіржею Kraken серед двох тисяч загальної вибірки та тисячі власників криптовалют у США, 73% респондентів планують продовжувати інвестиції в цифрові активи у 2025 році.

Як зазначається у релізі дослідження, сфера цифрових активів вважається найперспективнішою до зростання серед інших категорій інвестицій. 36% респондентів вважають, що криптовалюти мають більший потенціал зростання, ніж традиційні активи, такі як акції (34%), облігації (13%) та нерухомість (17%).

Коли справа доходить до інвестиційних рішень, тип криптоінвестицій грає велику роль. 70% власників криптовалют надають перевагу інвестуванню в усталені криптовалюти порівняно з мемкоїнами (12%).

Інтерес до інвестування в криптовалюти спостерігається серед різних рівнів доходу, включаючи 59% респондентів з низьким доходом, до $25 000 на рік. Ті, хто вказав вищий дохід домогосподарства, частіше висловлювали зацікавленість в інвестуванні: сюди входять 82% респондентів з річним доходом від $175 000.

Основними факторами, що стимулюють прийняття криптовалют, респонденти називають позитивну динаміку цін (31%), інституційне впровадження (22%), регуляторну ясність (21%), підтримку з боку когось, кому вони довіряють (15%) та негативну динаміку цін (8%).

69% респондентів середнього віку (45-60 років) інвестували в криптовалюти, що перевищує показники молодших вікових груп. Водночас лише 55% і 49% респондентів у віці від 18 до 29 років і від 30 до 44 років сказали, що володіють криптовалютами. В категорії понад 60 років лише 20% підтвердили інвестиції в криптовалюту.

У вікових групах 18-29 років та 30-44 років акції переважають в питанні інвестиційного апетиту, але цифрові активи викликають більше інтересу за нерухомість чи облігації. Середньовікові інвестори віддають суттєву перевагу криптовалютам (46%) порівняно з акціями (23%) у своїх майбутніх інвестиційних планах. Інвестиційний апетит користувачів понад 60 років майже порівну поділений з незначною перевагою акцій та нерухомості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається