Костянтин Кривопуст: секретна служба США розкриває криптохолдинги, захоплення блокчейном і колекцію NFT в Reddit AMA

Секретна служба США виявила, що вони «безперечно є власниками криптовалюти», що вони мають колекцію невзаємозамінних токенів ( NFT ), і заявили, що криптовалюта полегшила відстеження потоків незаконних грошей, ніж раніше.

Відповідаючи на запитання громадськості під час сесії AMA (запитайте мене що завгодно) на Reddit у понеділок, представники офісів секретної служби в районі Сан-Франциско пояснили, що вони глибоко захоплюються криптовалютами та можливостями, які надає технологія блокчейн.

Секретна служба, яка окрім захисту важливих політичних лідерів відповідає за розслідування певних фінансових злочинів, заявила, що сьогодні їхня робота «часто стосується світу криптовалют».

Примітно, що агенти сказали в AMA, що «переважна більшість» звітів, які вони отримують у своєму офісі, так чи інакше стосується криптовалюти.

Про AMA було оголошено Секретною службою заздалегідь, і ця ініціатива, як повідомляється, мала на меті ознайомити криптоентузіастів з недавніми злочинами та надати їм цінну інформацію про те, як не стати жертвами.

AMA спільно організували відділ Секретної служби Сан-Франциско та REACT, регіональна об’єднана комп’ютерна група агентства з правозастосування.

Джерело: Reddit
Джерело: Reddit

Крипто — це «дивовижна можливість»

Можливо, несподівано, агенти Секретної служби також заявили, що розглядають перехід злочинців від готівки до криптовалюти як «дивовижну можливість» для них краще відстежувати рух незаконних коштів.

Відповідаючи на запитання про різницю між незаконними криптовалютними та фіатними транзакціями, агенти знову вказали, що криптовалюта полегшує їхню роботу, оскільки «транзакції незворотні та незмінні».

Тим, хто хоче замести сліди, слід вибрати готівкові операції замість криптовалюти, відповіли агенти у відповідь на інше запитання.

В інших відповідях агенти також називали себе «ентузіастами» криптовалюти.

Крім того, вони чітко дали зрозуміти, що раді поділитися тим, що знають, і заявили, що прагнуть вчитися у криптоспільноти.

Нарешті, агенти Секретної служби, відповідаючи на запитання, сказали, що вони прагнуть розширити свою команду криптоекспертів, і закликали тих, хто цікавиться цією сферою, подати заявку.

«Ви хочете використати свою пристрасть до криптовалюти чи кібербезпеки? Цього року ми прагнемо найняти 450 спеціальних агентів», — написали вони, закликавши зацікавлених відвідати їхній веб-сайт для отримання додаткової інформації.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UA2DAY
UA2DAY@ua2day

892Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається