Кожне PLE “Шмаровоз”, рейтинг від найгіршого до найкращого

Багато з фанатів гадали, що у звʼязку відсутності протягом 2 років преміального шоу «Шмаровоз», його життєвий цикл як PLE від WWE підбіг кінцю. Починаючи з 2015 року, WWE провела шість таких шоу, хоча всі вони були різного рівня якості. Іноді шоу мали сильні моменти, в них брали участь великі зірки, і вони дарували гарний вечір на рингу. Інші ж, на жаль, були млявими, сповненими боями, які вбивали час до того, як WWE дістанеться до РеслМанії. Деякі з цих шоу, безсумнівно, були кращими за інші. Пропонуєм вам короткий екскурс в історію, напередодні чергового преміального шоу «Шмаровоз».

6 Шмаровоз 2017 рік

Найгірше шоу «Шмароовз» пройшло у 2017 році, і дуже важко стверджувати, що будь-яка інша подія була гіршою, ніж ця. У 2017 році це було ексклюзивне PPV, присвячене бренду Raw, і воно бло дуже схоже на стандартний випуск Raw, і не в хорошому сенсі. Неанонсовані поєдинки, такі як Сезаро проти Джиндера Махала, Русєв проти Біг Шоу та Саша Бенкс проти Наї Джекс, не відповідали якості PPV. Було кілька хороших поєдинків, таких як Роман Рейнс проти Брона Строумена і Невілл проти Джека Галлахера, але їх було недостатньо, щоб втримати це шоу на плаву. WWE несподівано обірвали стрік перемог Шарлотти Флер на PPV у поєдинку проти Бейлі на цьому випадковому шоу категорії B, а сквош між Голдбергом і Кевіном Оуенсом став жахливим завершенням вечора.

5 Шмаровоз 2016 рік

Такі матчі, як Ей Джей Стайлз проти Кріса Джеріко, Шарлотта Флер проти Брі Белли, Кевін Оуенс проти Дольфа Зіглера та Беккі Лінч і Саша Бенкс проти Team BAD, були чудовими, але мало що відбувалося за межами суцільних боїв на рингу, і вони нічого не зробили, щоб допомогти просунути білд-ап РеслМанії. Матч потрійної загрози між Романом Рейнсом, Броком Леснаром і Діном Емброузом був сильним і зірковим, але він страждав від того, що був однією з найбільш передбачуваних головних подій WWE того року, оскільки Рейнс явно був тим, хто збирався стати претендентом номер один на титул чемпіона світу WWE у важкій вазі напередодні РеслМанії. Слід також відзначити найгіршу частину шоу, коли Сім'я Ваяттів програла імпровізованій команді Кейна, Райбека та Біг Шоу в жахливому поєдинку.

4 Шмаровоз 2018

Ексклюзивний «Шмаровоз» від бренду SmackDown запропонував гарний вечір екшену, але нічого по-справжньому грандіозного на ньому не відбулося. У головному поєдинку за участю шести зірок, таких як Ей Джей Стайлз, Джон Сіна та Кевін Оуенс, відбувся дуже хаотичний матч, але перемога Стайлза не викликала жодних сумнівів, незважаючи на те, що проти нього були такі, які мали всі шанси на перемогу. В інших поєдинках Шинске Накамура та Русєв провели не поганий бій, а Шарлотта Флер проти Рубі Райои перевершили всі очікування.

3 Шмаровоз 2015

Перший в історії «Шмаровоз», незважаючи на те, що не був надто очікуваним на папері, насправді виявився досить сильним шоу, хоча і не без недоліків. Наприклад, бій Стардаста та Голдаста був повним розчаруванням, Керівництво перемогли команду фейсів у складі Дольфа Зіглера, Райбека та Еріка Роуена в результаті сумнівного букінгу, а Вейд Барретт проти Діна Емброуза став марною тратою часу для всіх через закінчення шляхом дискваліфікації. Однак хороші моменти піднесли шоу, оскільки Брати Усо проти Сезаро і Тайсона Кідда був напрочуд плавним і добре відпрацьованим матчем з командними титулами на кону, Русев проти Джона Сіни допоміг ідеально підготуватися до їхнього матчу-реваншу на РеслМанії, а головна подія між Романом Рейнсом і Деніелом Браяном була, мабуть, найкращим одиночним поєдинком Рейнса в WWE на ті часи. Брей Ваятт також несподівано викликав Андертейкера на цьому шоу.

2 Шмаровоз 2021

Навіть незважаючи на те, що ця подія відбувалася в ThunderDome, WWE добре попрацювали над тим, щоб протистояти цьому за допомогою хорошого PPV. У шоу були деякі недоліки, а саме міжгендерний "матч" між Алексою Блісс та Ренді Ортоном, який було абсолютно боляче спостерігати через усі ці моторошні махінації. Проте, окрім цього, захід був хорошим. Такі поєдинки, як Біг І проти Аполло Крюса та Ная Джекс і Шейна Базлер проти Б'янки Белайр і Саші Бенкс, були солідними, але це шоу було міцно підкріплене великими поєдинками. Сет Роллінс проти Шинске Накамури був передбачувано дуже приємним, враховуючи таланти обох учасників, Шеймус проти Дрю МакІнтайра в поєдинку без правил був жорсткою і жорстокою бійкою, а головна подія між Романом Рейнсом і Деніелом Браяном додала ще один феноменальний поєдинок до панування Рейнса в ролі Всесвітнього чемпіона. Цих трьох поєдинків було достатньо, щоб підняти шоу з хорошого до дуже хорошого, і їх було достатньо, щоб відволікти увагу від гірших частин заходу.

1 Шмаровоз 2019

У 2019 році відбувся найкращий Шмаровоз. Звичайно, не все було ідеальним, але це було наповнене шоу, яке було зосереджене на подальшій підготовці до РеслМанії, що і повинно було завжди бути метою цього шоу. Почнемо з поганого: бій Беккі Лінч проти Шарлотти Флер був фарсом, оскільки Ронда Раузі з'явилася, що викликало дискваліфікацію. Крім того, Аска проти Менді Роуз та Бар проти Кофі Кінгстона не були чудовими. Тим не менш, "Відродження" проти Алістера Блека та Рикошета виглядало як чудовий командний поєдинок, бій за титул чемпіона США був вибуховим, Деніел Браян проти Кевіна Оуенса проти Мустафи Алі був блискуче відпрацьованим поєдинком за титул чемпіона WWE, а останній спільний матч Щита на PPV був дуже хорошим, оскільки вони перемогли команду Дрю МакІнтайра, Боббі Лешлі та Барона Корбіна.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається