Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі лазерні принтери (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

Лучшие лазерные принтеры

Перед тим, як розгляньте наш рейтинг кращих лазерних принтерів 2024 року, хотілося б відзначити, що цей вид оргтехніки відрізняється від аналогів меншою витратою матеріалів для друку, низькою вартістю витратних матеріалів, збереженням чорнила незалежно від інтенсивності експлуатації, високою продуктивністю. Однак, такі моделі гірше справляються зі створенням фото, вони більш галасливі та дорогі за інших рівних.

Отже, якщо ще шукайте відповіді на запитання: який принтер краще – струминний або лазерний, відштовхуйтесь від цілей використання техніки:

  1. Для фотодруку, як і раніше, струменеві моделі вважаються більш релевантними, оскільки кольоровий друк обходиться дешевше;

  2. Для створення великих обсягів документів лазерні рішення вважаються вигіднішим придбанням, оскільки вони вимагають менше витратних матеріалів, хоча спочатку така оргтехніка коштує дорожче;

  3. Для друку документів у побуті при рідкому використанні техніки, краще віддати перевагу лазерній моделі, тому що в ній чорнило не засихає, якщо не користуєтеся апаратом з плином певного проміжку часу;

  4. Для постійного друку в домашніх умовах розумніше вибрати струменевий принтер;

  5. Для офісу раціональніший лазерний принтер.

Варто сказати, що сьогодні друк кольорових документів за допомогою обговорюваного виду оргтехніки обходиться дорожче, але в ряді випадків, описаних вище, він більш актуальний.

Найкращі лазерні принтери для дому

У цій категорії зібрані пристрої, що гарантують повнокольоровий друк у сфері стандартної схеми CMYK. Вони добре підходять для побутових умов, якщо нечасто доводиться друкувати документи, оскільки чорнило не пропадає без експлуатації оргтехніки.

Pantum P2207

Магазин

Від 4 187 грн

STYLUS

Переглянути

Відкриває топ-10 лазерних принтерів доступна за ціною модель для дому – Pantum P2207 із чорно-білим друком. Йдеться про компактний апарат, місця для якого можна знайти на будь-якому домашньому столі. При цьому завантажувальний лоток моделі сягає 150 літрів. Є невеликий обсяг ОЗП у розмірі 64 мегабайт, а також порт для підключення USB. При цьому роздільна здатність друку становить 600 на 1200 dpi, чого цілком достатньо для вирішення більшості завдань, передбачених побутовою оргтехнікою цього класу. Щільність паперу може становити 60-163 г/м². Очевидно, що дуплексу немає, як і підтримки фотодруку професійної якості. Проте, тішить навіть той факт, що швидкість становить 20 сторінок за хвилину.
Плюси:

  • непоганий дозвіл;

  • доступна ціна;

  • оптимальна швидкість;

  • місткість лотка.

Мінуси:

  • маловідомий бренд;

  • трохи опцій.

HP Laser 107a

Магазин

Від 7 199 грн

TOUCH

Переглянути

Y.UA

Переглянути

Якщо Ви все ще шукаєте хороший бюджетний лазерний принтер, необхідно звернути увагу на HP Laser 107a, за допомогою якого можна робити технічну документацію високої якості за лояльною вартістю. Для ефективного вирішення поставлених завдань інженери одного з найпопулярніших виробників оргтехніки подбав про непогану швидкість (20 сторінок за хвилину), про технологію Auto-On/Auto-Off (економія енергії) та про швидкий вихід першого документа (до 8,5 секунд). Роздільна здатність друку при цьому становить 1200 на 1200 dpi, і це шикарний показник, враховуючи ціну. Варто додати, що модель має фірмові датчики контролю, які в автоматичному режимі відстежують кількість опрацьованих сторінок, оптимізуючи робочі процеси.

Плюси:

  • технологія Auto-On/Auto-Off;

  • добрий дозвіл;

  • якість корпусу;

  • сфера застосування;

  • оптимальна продуктивність.

Мінуси:

  • шумний апарат.

HP LaserJet Pro 3003DW

Магазин

Від 13 489 грн

STYLUS

Переглянути

Найкращим лазерним принтером 2024 року для домашнього користування, на думку «ЦінаЯкість», є HP LaserJet Pro 3003DW з роздільною здатністю 1200 на 1200 DPI. Це не найпросунутіша лінійка, але її цілком достатньо для дому. Загалом це покоління видає непоганий рівень продуктивності незалежно від призначення. Принтер може обробляти до 35 сторінок за хвилину. При цьому є автоматичне усунення застрягань, модуль Вай-Фай, а також фірмовий додаток HP Smart. З його допомогою Ви зможете здійснювати друк безпосередньо з хмари без використання знімних носіїв інформації. Компактний пристрій відрізняється гранично простим керуванням та налаштуванням. У тому числі це стосується процесу контролю рівнів тонера.

Плюси:

  • надійна модель;

  • фірмові технології HP;

  • оптимальна швидкість;

  • співвідношення ціна/якість.

Мінуси:

  • явних не виявлено.

Найкращі кольорові лазерні принтери

Безумовно, кольорові принтери лазерного типу в побутових умовах менш вигідні, ніж струменеві аналоги в силу дорогого друку та якості. Тим не менш, вони продуктивніші, економічніші в плані витратних матеріалів, тому їх віддають перевагу багатьом підприємцям для оснащення своїх офісних приміщень.

Canon i-SENSYS LBP631CW

Магазин

Від 8 879 грн

STYLUS

Переглянути

TOUCH

Переглянути

Наш рейтинг лазерних принтерів поповнює модель Canon i-SENSYS LBP631CW із кількох об’єктивних причин. Як ви розумієте, йдеться про офісну модель. Модель має непоганий ресурс роботи – до 30 тисяч сторінок на місяць. Звичайно, є Ethernet LAN і модуль Wi-Fi. Складно причепитися до простоти налаштування техніки та управління. Компанія вже не перший рік на ринку. Щодо продуктивності, вона становить до 18 сторінок у режимі монохромного друку. При цьому на виході першого аркуша необхідно близько 10 секунд, що є чудовим показником. До складу конструкції входить простенький 5-рядковий екран LCD-технології.

Плюси:

  • ресурс картриджів;

  • добрий дозвіл;

  • кількість інтерфейсів;

  • просте управління;

  • якість кольорового друку.

Мінуси:

  • проста версія у своїй серії.

Xerox C310

Магазин

Від 29 376 грн

STYLUS

Переглянути

Y.UA

Переглянути

До переваг цього апарату необхідно віднести високу продуктивність, високий рівень технологічності, хорошу функціональність. Якщо ви не знаєте, який купити лазерний принтер з кольоровим друком, безперечно варто приділити увагу Xerox C310, адже ця модель підтримує роздільну здатність 1200 на 1200 пікселів. Максимальне навантаження може досягати 80 тисяч сторінок на місяць. Відповідно, це добрий варіант для підприємців малого та середнього бізнесу. Більше того, модель вибирають багато користувачів для експлуатації в побуті, тому що компанія завжди стежить за сучасними віяннями моди в галузі технологій, і приділяє належну увагу комфорту у використанні. Потужний принтер приваблює гнучким налаштуванням параметрів, радує високим рівнем надійності та довговічності. Швидкість друку кольорових листів при цьому досягає 33 сторінок за хвилину. Дивно, але в режимі монохромного друку показник аналогічний.

Плюси:

  • підтримка модуля NFC;

  • компактні розміри;

  • оптимальна продуктивність;

  • добрий дозвіл;

  • якість зображення.

Мінуси:

  • не найвідоміший бренд.

HP Color Laser 150nw

Магазин

Від 9 999 грн

STYLUS

Переглянути

TOUCH

Переглянути

Говорячи про якісні кольорові лазерні принтери, хотілося б відзначити якість реалізації моделі HP Color Laser 150nw, яка відмінно підходить для використання в домашніх умовах та на території середніх офісів. На жаль, цей апарат функціонує виключно на картриджах HP. Швидкість чорно-білого друку при цьому сягає 18 сторінок за хвилину. Перша сторінка виходить через 25 секунд. Явно не найшвидша модель, але її основною перевагою є зручність і надійність. Дозвіл друку SPL, а також низка фірмових технологій гарантують гарну якість картинки. Частота процесора становить 400 МГц, тому навіть за підвищених навантажень, техніка працює стабільно і точно. Передбачено індикацію.

Плюси:

  • просте управління;

  • надійна техніка;

  • термін експлуатації;

  • якість картинки;

  • оптимальна потужність.

Мінуси:

  • не виявлено.

Як правильно вибрати хороший лазерний принтер?

Розібравшись з тим, який апарат необхідний вам в залежності від обсягів, типу документації і частоти використання, варто приділити увагу побічним параметрам. Якщо не знаєте, як вибрати лазерний принтер, можливо, знадобиться знати:

  1. Місячний ресурс. Спочатку досвідчені користувачі намагаються визначити, скільки сторінок на місяць друкуватимуть, після чого враховують навантаження апарата, що рекомендується, що вказується в описі. Для дому вистачає до 10 тисяч, а для офісу – від 20 тисяч.

  2. Формат паперу. Сучасні моделі все частіше підтримують роботу з листами типу A3 та A4, але функціональна оргтехніка завжди коштує дорожче. Навряд чи для дому потрібна підтримка різноманітних типів листів;

  3. Швидкість друку. “Золотою серединкою” прийнято вважати в районі 20 сторінок за хвилину, але для офісу бажано від 30 сторінок.

  4. Дуплекс. Вкрай корисна опція для використання в комерційних цілях. Сприяє економії паперу та зусиль.

  5. Дозвіл. Для будинку, як і раніше, вистачає 600 dpi. Однак, розуміючи потреби сучасних покупців, ми зібрали пристрої з підтримкою чіткіших картинок.

  6. Пам’ять. Важливий параметр, якщо ви плануєте працювати зі складними технічними документами, важкими PDF-файлами.

  7. ОС. Найчастіше такі пристрої працюють на базі Windows. Вибирати необхідно, виходячи з техніки, що підключається.

  8. Час першої сторінки. Йдеться про швидкість виходу першого документа. Для будинку цей параметр навряд чи дуже важливий. Для офісу вважається нормою від 8 до 15 секунд.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

9.2KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-5 кращих аерогрилів – Рейтинг мультипечей 2024 року

    Вибір якісної мультипічі потребує уваги до кількох ключових аспектів. По-перше, визначте обсяг: для великої сім'ї обирайте моделі на 5-6 літрів. Важливими є функції: наявність автоматичних програм (смаження, запікання, гриль) спростить процес.

    Теми цього довгочиту:

    Аерогрилі
  • Кращі телевізори Xiaomi (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

    На відміну від LG і Samsung, у компанії Xiaomi досить вузький перелік лінійок телевізорів, які регулярно оновлюються, і отримують нові характеристики, що відповідають трендовим технологіям.

    Теми цього довгочиту:

    Xiaomi

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається