Кращі набори інструментів (ТОП-6) - Рейтинг 2024 року

Кращі набори інструментів – Блог INTERTOOL

Сьогодні у продажу зустрічається велика кількість як професійних, так і простих наборів для рядових користувачів. При цьому багато брендів зі світовим ім'ям конкурують між собою, дивуючи різними предметами. У нашому рейтингу найкращих наборів інструментів 2023 року у валізі зібрані переважно простенькі рішення, призначені для автомобілістів та простих домашніх умільців. Тим не менш, ми приділили належну увагу іменам фірм, які пропонують дорогі продукти. Зверніть увагу на наш умовний рейтинг компаній, які пропонують таку продукцію, якщо не зможете підібрати найоптимальніший продукт під себе. Кожна представлена фірма має широкий товарний ряд.

Топ-6 кращих автомобільних наборів інструментів 2024 року

У цій добірці зібрані як бюджетні, так і преміальні набори інструментів, які можуть не відрізнятися кількістю предметів, але вони виграють у плані якості.

Intertool ET-6094SP

Лучшие наборы инструментов

Список бюджетних наборів інструментів для авто поповнює відносно недорогий продукт компанії Intertool, яка випускає хороші рішення не тільки для пересічних користувачів машин, а й центрів технічного обслуговування транспортних засобів. Набір серії ET-6094SP розрахований на звичайних покупців. Тим не менш, елементи виготовлені у відповідність до міжнародних стандартів з високоміцної та зносостійкої хромованадієвої сталі. При цьому виробник приділив належну увагу міцності пластику, в якому заховані деталі. Варто відзначити наявність торцевих головок (43 одиниці) з розміром від 4 до 32 мм. Крім того, в комплект входить 34 біти, відразу 3 шестигранні ключі, перехідники, коміри, ключі-тріскачки.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • хороша комплектація;

  • відома фірма;

  • якість кейсу;

  • сталеві деталі.

Мінуси:

  • дизайн кейсу.

Sturm 1350102

Лучшие наборы инструментов

Найкращий недорогий набір інструментів 2024 року, на нашу думку, що включає 94 предмети, – це Sturm 1350102, укомплектований у міцній пластиковій валізі. Цей продукт використовується багатьма СТО, що обумовлено, перш за все, високою якістю матеріалів та досвідом бренду у розробці таких товарів. Навіть кейс зроблений із зносостійкого пластику і доповнений довговічними металевими замками. Для виробництва основних інструментів використовувалася загартована сталь ванадієва з додаванням хрому. У всіх головок є міцний фіксатор, радує зручний перемикач напряму та двокомпонентна рукоятка. Жодні з інструментів не ковзають. Також необхідно відзначити велику кількість позитивних відгуків покупців, що говорить про відповідність опису товару дійсності.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • багато елементів;

  • якість тріскачки;

  • технологія покриття;

  • захист від корозії;

  • міцний кейс.

Мінуси:

  • не виявлено.

HANS TK-177

Лучшие наборы инструментов

Рейтинг наборів інструментів поповнює HANS TK-177 від компанії, яка регулярно радує громадськість якісними продуктами. У тому числі для обслуговування автомобілів та мотоциклів. Комплектація включає одразу 177 надійних предметів, кожен з яких має гарні експлуатаційні характеристики. У комплект входить величезна кількість головок різного діаметру, довговічні подовжувачі, зроблені зі сталі, 3 тріскачки, адаптер та відмінний кейс із клямками. Крім того, виробник подбав про наявність комбінованого ключа та карданного перехідника (4 штуки). Незважаючи на відмінне співвідношення ціни та якості, на наш погляд, у плані впізнаваності ця торгова марка ще поступається аналогам, представленим у цьому рейтингу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • хороша комплектація;

  • якість валізи;

  • сталеві інструменти;

  • широка сфера застосування.

Мінуси:

  • на наш погляд, занадто багато деталей.

JONNESWAY S04H524127S

Лучшие наборы инструментов для автомобиля 2021 года

Компанія JONNESWAY заслужено вважається одним із лідерів ринку, і всі набори цієї фірми завжди відрізняються високою міцністю та довговічністю. Лінійка S04H524127S, зокрема, включає 127 предметів, виготовлених із хромованадієвої сталі. Товар має сертифікат відповідності стандарту DIN. Безліч позитивних відгуків обумовлено використанням полірованих Cr-V головок. Більше того, до складу комплектації входить якісні тріскачкові рукоятки. До переваг даного набору також слід віднести ріжково-накидні ключі, наявність губцевого інструменту, молотка та безлічі викруток. Широка сфера застосування також аргументована наявністю достатку слюсарних інструментів.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • топовий бренд;

  • якість сталі;

  • відповідність стандарту DIN;

  • широка сфера застосування.

Мінуси:

  • є багато специфічних елементів.

TOPTUL GCAI150R

Лучшие наборы инструментов

Ще один набір інструментів від відомого виробника, який випускає багато лінійок товарів для СТО та звичайних автолюбителів. Лінійка TOPTUL GCAI150R включає багато компонентів, кожен з яких відповідає європейським стандартам якості. Зокрема, це стосується тріскачок на 72 зубчики. Усі головки, а також комбіновані ключі виготовлені з хромованадієвої сталі. За відгуками покупців можна зрозуміти, що у валізки компактних розмірів знаходиться багато бітів, бітів-вставок та різних викруток. Сам кейс виготовлений із удароміцного пластику. Загалом достатку предметів цілком вистачає для ремонту як побутових об'єктів, так і автомобілів. Загалом цей продукт включає 150 предметів, що робить його вкрай привабливим з погляду маркетингу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий бренд;

  • довічна гарантія;

  • оптимальна кількість предметів;

  • добрі тріскачки.

Мінуси:

  • не виявлено.

Whirlpower A22-4077S

Лучшие наборы инструментов

Найкращий набір інструментів 2024 року з валізою, на нашу думку – це Whirlpower A22-4077S, до складу якого входить 77 предметів. Універсальний комплект включає пристрої, за допомогою яких можна перекушувати, утримувати, монтувати, знищувати різьбові з'єднання різних типів. Користувачі позитивно відгукуються щодо багатофункціональності та надійності кожного компонента набору. Рукоятки виготовлені із міцних та нековзних матеріалів. Зберігання всіх предметів здійснюється у металевому ящику, за допомогою якого вкрай просто та легко транспортувати вироби. Всі вироби виготовлені з міцної сталі, якій не страшні дрібні механічні пошкодження і негативний вплив навколишнього середовища. З цікавих будівельних інструментів відзначимо високоякісне зубило, магнітне захоплення, напилок, а також пробійник.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • нічого зайвого;

  • якість рукояток;

  • довговічна сталь;

  • міцна валіза;

  • провідний бренд.

Мінуси:

  • не виявлено.

Як вибрати хороший набір інструментів у валізі?

Як уже багато хто зрозумів, такі набори можуть включати величезну кількість предметів, призначених для роботи не тільки з автомобілем, але й іншими об'єктами. Якщо не знаєте, який вибрати інструмент у валізі, насамперед, зверніть увагу на існування наступних елементів:

  1. Гайкові ключі;

  2. Викрутки або рукоятка зі змінними головками;

  3. Торцеві голівки;

  4. Тріщатки;

  5. Шестигранники;

  6. Комплекти біт;

  7. Шарнірні інструменти.

Додатково можуть використовуватися різні подовжувачі, кардани, тримачі для біт, коміри та багато іншого. Як правило, навіть бюджетні вироби сьогодні виготовляються із зносостійкої сталі, але їхня якість може відрізнятися. Саме з цієї причини досвідчені користувачі таких інструментів приділяють належну увагу назві виробника.

Висновки про набори інструментів

Насамкінець ми хочемо поділитися своєю особистою думкою щодо представлених товарів. Якщо не знаєте, який вибрати набір інструментів, пропонуємо приділити належну увагу таким продуктам як:

  1. Недорогий, але гарний набір – Sturm 1350102;

  2. У співвідношенні ціна/якість – TOPTUL GCAI150R;

  3. Кращий преміальний набір – Whirlpower A22-4077S.

Вся інформація має суб'єктивний характер (думка редакції), і не закликає нікого до купівлі тієї чи іншої техніки.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Шопоголік
Шопоголік@Cina

Огляди товарів

132.5KПрочитань
2Автори
30Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Топ-15 найкращих бездротових мишок – Рейтинг 2024 року

    Дротові моделі поступово йдуть у минуле з появою зручніших аналогів з дорогими сенсорами. Це навіть стосується геймерського сектору, який ми, частково, торкнемося в нашому рейтингу найкращих бездротових мишей 2024 року. Умовно такі моделі можна поділитися на кілька типів:

    Теми цього довгочиту:

    Пк
  • Який смартфон краще купити у 2024 році? ТОП-20 Android-смартфонів

    Якщо кілька років тому при аналізі камер багато хто орієнтувався на встановлені сенсори, то сьогодні не можна ігнорувати постпрограмні алгоритми обробки, процесор та ШІ, які використовуються в смартфоні.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони

Вам також сподобається

  • Успішний SEO-кейс IT-Rating.ua: від аналізу до результатів

    IT-Rating.ua, провідний український IT-портал, продемонстрував надзвичайний прогрес у своєму SEO-проєкті за період з вересня 2023 по лютий 2024 рік. Дозвольте детально розглянути ключові стратегії та досягнення, що лягли в основу цього успіху.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинг
  • Топ-5 кращих SSD-дисків - Рейтинг 2024 року

    Безумовно, прогрес диктує повільний, але вірний перехід із HHD на SSD-накопичувачі, які набагато швидше. Разом з тим, власникам багатьох ПК, які збиралися раніше, складно скористатися цією пропозицією через застаріле складання.

    Теми цього довгочиту:

    Ssd
  • Топ-5 кращих портативних зарядних станцій з Aliexpress 2024 року

    Перед початком рекомендуємо отримати детальну інформацію у продавці на рахунок митниці та транспортування товару (деякі замовники можуть відмовити). Врахуйте, що деякі моделі можуть бути на складах України, що передбачає економію часу, як мінімум.

    Теми цього довгочиту:

    Зарядна Станція

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Успішний SEO-кейс IT-Rating.ua: від аналізу до результатів

    IT-Rating.ua, провідний український IT-портал, продемонстрував надзвичайний прогрес у своєму SEO-проєкті за період з вересня 2023 по лютий 2024 рік. Дозвольте детально розглянути ключові стратегії та досягнення, що лягли в основу цього успіху.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинг
  • Топ-5 кращих SSD-дисків - Рейтинг 2024 року

    Безумовно, прогрес диктує повільний, але вірний перехід із HHD на SSD-накопичувачі, які набагато швидше. Разом з тим, власникам багатьох ПК, які збиралися раніше, складно скористатися цією пропозицією через застаріле складання.

    Теми цього довгочиту:

    Ssd
  • Топ-5 кращих портативних зарядних станцій з Aliexpress 2024 року

    Перед початком рекомендуємо отримати детальну інформацію у продавці на рахунок митниці та транспортування товару (деякі замовники можуть відмовити). Врахуйте, що деякі моделі можуть бути на складах України, що передбачає економію часу, як мінімум.

    Теми цього довгочиту:

    Зарядна Станція