Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі сушарки для взуття 2024 року (ТОП-4)

Топ-7 лучших сушилок для обуви – Рейтинг 2023 года

Якщо спочатку така техніка розглядалася як якийсь елемент розкоші або малокорисного приладу, то сьогодні попит на ці вироби стрімко зростає. Пояснити це легко тим, що подібні вироби дозволяють збільшити термін експлуатації речей, адже перешкоджають виникненню бактерій та перешкоджають руйнуванню тканин, на які негативно впливає постійна дія вологи та поганого середовища. У нашому рейтингу кращих сушарок для взуття 2024 року за відгуками користувачів представлені продукти від відомих брендів, які усвідомили потенціал ніші, і вирішили запропонувати користувачами різні типи приладів:

  1. Пластини-нагрівачі – бюджетні пристрої, що мають простенький ТЕН, який знаходиться в корпусі (зазвичай із пластику), та підключається до мережі. Прилади цього можуть відрізнятися довгою пластин і формою. Так, наприклад, для дитячого взуття сушарки можуть мати форму фігурок тварин, і вони набагато менші, ніж аналоги для взуття дорослих користувачів.

  2. Аеросушарки – включають трубки, через які подається гаряче повітря. Такі прилади ефективніші, вони швидше висушують взуття. Вартість, звичайно, вища, але й сфера застосування не обмежується сушінням лише взуття (можна працювати з рукавицями, шапками та іншими речами);

  3. УФ-сушарки для взуття – нагадують класичні пластини-нагрівачі, але завдяки ультрафіолетовому випромінювачу гарантують додатковий захист від бактерій та грибка;

  4. Сушильні килимки – стаціонарні сушарки для підлоги. Нерідко їх використовуються як полички, укладаючи на горизонтальну поверхню.

Кращі електричні сушарки для взуття

У цій добірці представлені бюджетні електричні сушарки, гнучкі альтернативи та флагманські аеросушарки з максимально високою швидкістю сушіння взуття. Очевидно, що вибірка розрахована на різний бюджет.

Solray CS-53103

Solray CS-53103

Наш топ сушарок для взуття відкриває модель серії Solray CS-53103, що приваблює акуратним виконанням та яскравим дизайном. Цей гаджет може працювати без зупинки необмежену кількість часу. До переваг приладу слід віднести солідну потужність 110 Вт. Максимальна температура нагрівання при цьому досягає 45 градусів. Варто зазначити, що компанія «Solray» сьогодні вважається одним із лідерів виробництва електричних килимків. Інженери компанії чудово розуміють, наскільки важливо, щоб їхні покупці носили взуття, яке не містить шкідливих компонентів (грибків та бактерій).

Ціна Solray CS-53103

Плюси:

  • зовнішній вигляд;

  • лояльна ціна;

  • великі розміри;

  • температура нагрівання.

Мінуси:

  • мережевий шнур 1,5 метра.

Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer

Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer

Рейтинг сушилок для взуття поповнює модель Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer. Це сучасний та стильний прилад, який отримав 1500 отворів. Цим забезпечується дійсно рівномірне нагрівання. Відразу варто зазначити, що ця сушарка пропонується в кількох версіях: одна має таймер, а друга, відповідно, ні. Перед покупкою уточніть у продавця, чи є таймер у тій сушарці, на яку впав Ваш вибір. Також відзначимо, що цей винахід приваблює високою максимальною температурою до 60 градусів. Цього цілком достатньо для ефективної експлуатації виробу.

Ціна Xiaomi Sothing Stretchable Shoe Dryer

Плюси:

  • непоганий бренд;

  • довговічний нагрівач;

  • багато отворів;

  • якість конструкції.

Мінуси:

  • є версія без таймера (треба уточнювати у продавця).

Xiaomi Sothing Zero-Shoes Dryer With Timer

Топ-10 сушилок для обуви 2022 года

У пошуках гарної гнучкої сушарки для взуття багато покупців вибрали елегантний прилад Sothing Zero-Shoes Dryer With Timer від компанії Xiaomi. Цей аксесуар ефективно видаляє вологу, здійснюючи стерилізацію за рахунок використання двох вбудованих елементів PTC. Максимальна температура нагрівання може досягати 150 градусів, чого більш ніж достатньо для взуття. Мінус у тому, що така техніка не передбачає використання у сильно мокрому взутті, не ризикуйте. Поверхня гнучкої сушарки включає понад 1500 дрібнопористих отворів, через які реально ефективно випромінюється тепло, рівномірно розподіляючись за площею кросівок, туфель, черевиків та інших видів взуття.

Ціна Sothing Zero-Shoes Dryer With Timer

Плюси:

  • добрі нагрівачі;

  • багато отворів;

  • стильний дизайн;

  • максимальна температура.

Мінуси:

  • не підходить для повністю мокрого взуття.

Xiaomi Deerma Shoes Dryer DEM-HX10

Топ-10 сушилок для обуви 2022 года

Найкраща електрична сушарка для взуття 2024 року – це модель Deerma Shoes Dryer DEM-HX10 від компанії Xiaomi, виконана у формі фактора аеросушарки. Очевидно, що такі прилади набагато ефективніші за пластини. При цьому за допомогою цього винаходу можна одночасно сушити до двох пар взуття, здійснюючи ще дезінфекцію, що обумовлено високою температурою нагріву. Слід зазначити, що стильний пристрій підтримує відразу чотири режими роботи, включаючи спеціальну опцію для сушіння шкіряних речей. Конструкція включає міцний блок та дві довговічні гофри. На підготовку сушарки до роботи потрібно близько 60 секунд.

Ціна Deerma Shoes Dryer DEM-HX10

Плюси:

  • якість конструкції;

  • швидке нагрівання;

  • 4 режим роботи;

  • відомий бренд.

Мінуси:

  • ні.

Як вибрати електричну сушарку для взуття

З типами моделей ми вже визначилися і виділили як сильні, так і слабкі сторони різних приладів. Якщо не знаєте, як вибрати електричну сушарку, рекомендуємо також приділити увагу наступним параметрам:

  1. Якість кабелю – важливо, щоб шнур отримав якісне обплетення, не рвався і не боявся згинань;

  2. Температура нагрівання – оптимально не нижче 60 градусів;

  3. Ефективність корпусу – тут слід приділити належну увагу циркуляції повітря (чим більше отворів, тим краще);

  4. Наявність шлангів – якщо Вас цікавить модель для підлоги, то також слід приділити належну увагу гнучкості таких елементів. Це свідчить про можливість використання трубок для взуття різних розмірів;

  5. Тип живлення – існують не лише мережні, а й акумуляторні моделі. Як правило, їх випускають китайські бренди, але їхня потужність нижча, хоча тут є плюс у вигляді портативності виробу. Також є пристрої, які працюють від батарейок.

Яку сушарку для взуття краще вибрати у 2024 році?

Таким чином, сьогодні у продажу є моделі різних класів як за ціною, так і за ефективністю. Якщо не знаєте, яку купити гарну сушарку для взуття, пропонуємо приділити належну увагу моделям, що представлені далі. Врахуйте, що висновок має суб’єктивний характер:

  1. Недорога електрична модель – Energy RJ-55С;

  2. Гарна ультрафіолетова сушарка – Timson 2432 3 в 1;

  3. Краща модель за ціною та якістю – Deerma DEM-HX10;

  4. Надійна сушарка для підлоги – BEHA SKO 300 T.

Діліться своєю думкою щодо вибору такого приладу. Який із представлених продуктів Ви хотіли б бачити у своєму будинку?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

5.6KПрочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Кращі бензинові тримери для трави 2024 року (ТОП-7)

    При покупці садової техніки, в першу чергу, звертають увагу на джерело живлення електро-або бензокоси, і лише потім переходять до порівняння експлуатаційних характеристик.

    Теми цього довгочиту:

    Бензокоси
  • Кращі смартфони до 20000 грн (ТОП-7) - Рейтинг 2024 року

    Субфлагмани – це окрема категорія смартфонів, в якій завжди представлені дуже різні моделі як з точки зору технічних характеристик, так і цільового маркетингу.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони
  • Кращі смартфони Oppo 2024 року (ТОП-7)

    Декілька років тому деякі експерти могли повірити, що OPPO Electronics Corporation може домогтися впізнаваності в усьому світі.

    Теми цього довгочиту:

    Смартфони

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається