Лістинг Notcoin вже скоро? Як підготуватися до лістингу $NOT? Спалювання Notcoin на неактивних акаунтах!

Мільйони людей очікують лістингу Notcoin на біржах. Судячи з усього, він уже близько.

Останні новини Notcoin

Нещодавно, в Telegram-каналі Notcoin Community (офіційний канал спільноти Notcoin) з’явилися такі публікації:

Скрін з офіційного каналу спільноти Notcoin

Переведу основні тези і прокоментую:

  1. Після клейму токенів $NOT їх мінт (випуск нових) зупиниться.

В принципі, те, що після того, як гравцям роздадуть токени за нафармлені фантики, їх випуск зупиниться - доволі очевидний момент. Тут цікаво інше - розробники прямо заявляють, що обмін фантиків на криптоактив відбудеться.

1.1 Після переведення фантиків у блокчейн будуть запущені нові продукти

Це, скоріш за все, зроблять для того, щоб стримати якусь кількість людей від продажу своїх активів, чи хоча б їх частини. Таким чином продавці будуть менше тиснути на стакан своїми ордерами і ціна не так сильно просідатиме.

  1. Фантики людей, що не заходили у додаток протягом 30 днів відтепер будуть спалюватися.

Нововведення спрямоване на те, щоб зменшити емісію майбутніх токенів і, таким чином, спробувати збільшити їх ціну. Адже, чим більше коінів в обігу, тим важче ціні досягти якихось вершин.

Таким рішенням, нам натякають, що конвертація фантиків на токени дуже близька.

На яких біржах заліститься $NOT та як до цього підготуватися?

Якщо сказати коротко - то де відбудеться лістинг точно не відомо. Проте, судячи з масштабів, яких цей проект досяг (>26 млн користувачів) - він повинен з’явитися на всіх топових біржах, чи, хоча б, на їх частині.

Наприклад, біржа ByBit має сторінку для відслідковування ціни (КЛАЦ) майбутнього криптоактиву. На цій сторінці можна також дати свій прогноз щодо ціни токену. У більшості ці прогнози позитивні. Наявність такої сторінки дає надію, що біржа додасть Notcoin до списку активів якими можна на ній торгувати.

Точно такі ж сторінки має і Binance і, здається, OKX.

Тож, якщо очікуєте на лістинг Notcoin було б мудро завчасно зареєструватися на одній з цих бірж (а краще, про всяк випадок, на декількох), проходимо верифікацію, придбати монету TON на невелику суму (вона, скоріше за все, буде потрібна для оплати комісії за переказ $NOT на біржу), та перевести його на свій гаманець TON, до якого підключено ваш Notcoin.

Додам, що поки не відомо, хто саме з гравців отримає конвертовані токени та курс самої конвертації.

Чого очікувати від ціни $NOT?

Особисто я дивлюсь скептично на різні мем-коїни. Вони можуть дуже гарно рости, на них можна класно заробити та майбутнє у них, як на мене, не дуже перспективне. Хайпи з’являються і згасають. Тому покладати великі надії на них не розумно.

Чого я очікую від ціни токена описав у статті Notcoin не дасть заробити? Скам чи гем?(ТИЦЬ). Почитайте. Стаття допоможе не будувати собі повітряних замків

Підсумки

Отже, схоже що лістинг Notcoin, наближається. Розробники презентують нововведення та роблять анонси спрямовані зменшити тиск продавців на ціну майбутнього токену в стаканах бірж. Тож потроху готуємося до лістингу. Для цього:

  1. Періодично заходимо в бот і тицяємо фантики, щоб не втратити нафармлене.

  2. Заводимо акаунт на одній з наступних бірж: ByBit (ТИЦЬ), Binance (КЛАЦ) чи OKX (ЖМЯК). Проходимо верифікацію. Особисто я торгую на ByBit.

  3. Купуємо TON для оплати комісій і переводимо його на свій гаманець.

Таким чином Ви завчасно розберетесь з інтерфейсом біржі, переводами активів між гаманцем та біржою і матимете готові акаунти для продажу токенів.


Статтю підготував для Вас один з адмінів Telegram-каналу “Двоє в ринку” (ТИЦЬ). Підпишіться, будь ласка, на нього і на наш аккаунт в Друкарні, якщо вважаєте цю статтю корисною. Реакції нижче теж вітаються 😉

А для тих, хто все ще бажає поклацати Notcoin залишаю посилання на гру: https://t.me/notcoin_bot?start=r_574892_2919813

Всього Вам найкращого!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Двоє в ринку
Двоє в ринку@weincripto

2.8KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається