Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Fastlane 2023

Вже в цю ніч, о 3:00 годині, відбудеться чергове преміальне шоу від WWE - Fastlane, яке ви зможете подивитися разом з нами в нашому телеграм каналі. Нам було офіційно анонсовано тільки 5 поєдинків. Я знаю, що WWE любить мати шість або сім поєдинків на PLE. Білдап шоу пройшов, м’яко кажучи, не дуже. У них був цілий місяць, щоб скласти програму, але якось не фартануло. Будемо працювати з тим, що є, адже шоу може принести і свої нюанси.

L.W.O проти Боббі Лешлі та Стріт Профітс

До останнього Smackdown матч мав відбутися в такому складі, як демонструє нам матч кард. Проте на Смекдауні Анджел Доукінс та Монтез Форд атакували Хоакіна Вайлда та Круза дель Торо, внаслідок чого вони не зможуть прийняти участь в матчі. Тепер хлопцям потрібно найти ще одну людину для поєдинку. Рей пообіцяв це узгодити і комусь подзвонити. Особисто мені на думку спадає Карліто, який може прийти на допомогу Рею і Ескобару. Незважаючи на таємного напарника я свою думку не змінив.

Ставка: Боббі Лешлі та Стріт Профітс

Матч за жіноче чемпіонство WWE: Іо Скай (с) проти Аски проти Шарлотт Флер

Творча команда досить ліниво розповідала цю історію. Два місяці тому на Літній Бавовні у нас був матч потрійної загрози Аска-Флер-Белейр. Робити ще один матч потрійної загрози з практично таким складом - це слабкий букінг. З огляду на це, ми знаємо, що якість матчу, ймовірно, буде відмінною. Я просто кажу, що вони могли б зробити набагато кращу роботу над білдапом. Я схиляюся до того, що Скай збереже титул, тому що це лише початок її титульного правління, але в будь-якому випадку, коли Шарлотта бере участь у титульному матчі, це непогана ідея - поставити на неї. Це також може бути місцем, де повертається Б’янка Белейр, і якщо це так, то вона може коштувати Скай перемоги, тож це може призвести до того, що Шарлотта стане чемпіонкою. Я просто оголошую думки в голос.

Ставка: Іо Скай (захист титулу)

Матч за Беззаперечне командне чемпіонство WWE: Судний День (с) проти Джея Усо та Коді Роудса

Я сумніваюся, що багато хто поставить на Коді Роудса та Джея Усо в цьому матчі. Я думаю, що загальна думка полягає в тому, що Судний День виграв ці титули місяць тому, а ми живемо в епоху, коли титульні рейни тривають довше, тому чемпіони повинні зберігати титули. Коді та Джей не є постійною командою, тож, можливо, вони будуть шукати різні методи для перемоги. Я відчуваю, що це буде дуже хороший або навіть чудовий матч між чотирма талановитими ветеранами, які знають, як показати сильний виступ в умовах PLE. Схоже на те, що на нас чекає матч War Games за участю Судного Дня і ще однієї людини проти фейсів Raw, таких як Коді, Джей, Кевін Оуенс, Семі Зейн і ще однієї людини, якою може бути Сет Роллінс. Дрю Макінтайр, безумовно, також може взяти участь.

Ставка: Судний День (захист титулів)

Матч за Чемпіонство світу у важкій вазі: Сет Роллінс (с) проти Шинске Накамури за правилами “До останнього на ногах“

Мабуть, найкращий білдап серед інших матчів в карді. Багато обговорюють можливість використання кейсу “Гривня в Банці“ Деміеном Прістом і безумовно це може статися, оскільки це буде довгий, виснажливий поєдинок, в якому Сет отримує значне ушкодження. Якби це був дійсно кеш-ін, то він з'явився б з нізвідки, оскільки ним дражнили вже більше місяця. Я не прогнозую цього. Я просто думаю, що це можливо. Хоча я вважаю, що Накамура став би непоганим чемпіоном світу у важкій вазі, але зрештою я не думаю, що саме він покладе край титульному правлінню Сета. Я думаю, що Дрю МакІнтайр, швидше за все, стане цим хлопцем через кілька місяців. Я ставлю на те, що Сет збереже титул у відмінному, хаотичному поєдинку.

Ставка: Сет Роллінс (захист титулу)

Джон Сіна та Л.А. Найт проти Бладлайну

Буде цікаво подивитися, як довго Джон Сіна насправді боротиметься в цьому матчі. Весь матч може бути побудований як більшість командних поєдинків Сіни кінця 2000-х, де Найт буде виконувати всю роботу, а в кінці Джон отримає “гарячий тег“. Якщо Сіна зможе зробити більше, ніж просто стояти на апроні протягом більшої частини матчу, то це буде цікавіше дійство. Я не очікую наддовгого матчу більше 20 хвилин, але щось близько 15 хвилин, безумовно, можливий. Джиммі Усо та Соло Сікоа були у мейн івенті PLE на протилежних сторонах лише три місяці тому, а тепер вони об'єдналися. Вся історія була про те, як Джиммі пробивався назад у Бладлайн, намагаючись довести, що він заслуговує на своє місце в цій фракції. Я думаю, що ми побачимо, як Джиммі припускається помилки, наприклад, суперкіку на Соло, а потім Найт проводить Джиммі BFT для перемоги. Це, безумовно, може призвести до поєдинку Найта проти Романа Рейнса на Арабському Руднічку або Козацьких Серіях наступного місяця. Я був би здивований, якби Сіна і Найт програли.

Ставка: Джон Сіна та Л.А Найт

Підсумок:

Цього року не було жодного відверто поганого PLE від WWE, і я сумніваюся, що цього року взагалі воно буде. Однак, я думаю, що WWE може і повинна мати кращі білдапи для преміальних шоу. Наприклад, я вважаю, що такий хлопець, як Гюнтер, повинен бути на кожному PLE, а оскільки його немає в останніх двох, це шкодить цим шоу. Я думаю, що Дрю МакІнтайр теж повинен десь виступати. Є й інші. Я розумію, що хочеться давати кожному поєдинку 15+ хвилин абощо, але іноді нормально провести 10-хвилинний поєдинок, щоб залучити більше людей у карді і отримати більше зацікавленості зі сторони фанатів. Безумовно і 14 поєдинків не варто проводити, але 7 поєдинків цілком нормальна практика. У будь-якому випадку, я думаю, що якість матчів повинна бути нормальною, хоча я був би здивований, якби вона була такою ж хорошою, як у найкращих PLE цього року.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається