UCW SmackDown, 112 випуск

Виходить Тріпл Ейч на ринг і каже:
Хочу почати з подяки. Дякую тобі, Р-Труф, що прийняв мій виклик. Це дуже сміливо з твого боку, багато є тих, у цій компанії, хто просто бояться втратити своє золото, і не готові захищати його у чесному поєдинку. Але ти не з таких, і це добре. Добре для мене, бо, можливо, приймати мій виклик було помилкою. Протягом твого недовгого рейну у тебе не було помилок. Ця може бути перша, і остання. У тебе є запал, пристрасть, це так. Але досвід на моєму боці, і саме досвід грає ключову роль у титульних поєдинках. На King of the Ring буде обрано нового короля, тож твоє правління скінчиться, королю Труфе. І є велика ймовірність, що у тебе закінчиться не тільки правління, а й рейн чемпіона UCW. Тому можу лише побажати удачі, вона тобі знадобиться. І на останок, зроблю тобі подарунок. Хаммер Клаб не будуть втручатись у наш матч, бо усі мають бачити що новий чемпіон UCW все робить власноруч.

На екрані з'являється відео, ми бачимо Р-Труфа, який їсть піццу за столом. Збоку від нього також є місце для малого Джиммі. Р-Труф дає шматок Джиммі і згодом каже:

Пригощайся, мій малий. Ой, вже знімаєте? Чудово, тоді перейдемо до справ. Тріпл Ейч, я вражений знову. Ти не перестаєш мене дивувати, твоя доброта мене вразила в саме серце. Я дуже радий, що Hammer Club не буде втручатись у наш поєдинок. Сподіваюсь, ти втримаєш свою обіцянку. Але я не зможу тобі пообіцяти того ж, що і ти мені. Я боюсь, що Джиммі зможе мені допомогти. Розумієш, його важко контролювати останні дні. Він стає неконтрольованим. Я постараюсь його зупинити, але не обіцяю, що у мене це вийде. 

Р-Труф хоче взяти собі шматок піцци собі, але в коробці нічого немає. Згодом стіл сам по собі перевернувся. 

Р-Труф:

От бачиш, я не можу нічого з ним зараз зробити. Малий Джиммі зараз трохи не в собі. Все, оператор, вирубай свою камеру, нічого більше тут знімати.


Драгон Лі проти Ріка Буґза — матч один на один

Переможець: Драгон Лі (по згортанню)

Оцінка: 2.5


За лаштунками, інтерв'юер прямує до роздягальні Чампи та Роба Ван Дама. Він стучить, хоче відкрити двері, аби зайти, але його в коридорі зупиняє Томмасо. Тим часом з роздягальні чути шум і крик. Чампа каже інтерв'юеру:

Стривай, краще не заходь туди. Ти вже певно чув на минулому тижні, як після нашого програшу Хартам тут всі куліси здригались. Робу вже керівництво штрафів навиписували за матеріальний збиток. Стільки апаратури та меблів побив уже. Хех, ще трохи декорацій на King of the Ring побив. Коротше, там повна жесть, попаяло його.

Інтерв'юер запитує:

Які у вас плани далі? Роб зараз взагалі нестабільний, тому як ти будеш ладнати з ним?

Томмасо відповідає:

Ну, ти бачиш на мені якісь побиття чи травми? Ні. Мене ще поки не чіпає. Але мені довелось його трохи прикласти ще на минулому тижні. Він ледве анонсера не зламав. Але нічого, ми підемо далі битись. Нам просто варто перемогти. І далі піде, він заспокоїться. До речі, Харти, не думайте, що це все. Ваша підла гра вам з рук не зійде. Я клянусь життям, що вам буде непереливки. За титулами навіть і не смійте йти. Там уже наше болото, де чужакам крокодили відкусять ноги по коліно.

Інтерв'юер запитує наступне:

А чи не боїтесь ви знову програти?

Після цього питання звуки з роздягальні перестали звучати, і двері різко відкриваються з яких вийшов Роб Ван Дам, який зразу наїжджає на інтерв'юера:

БОЇМОСЯ? БОЇМОСЯ БЛЯХА? ТИ ДУЖЕ БАГАТО В СЕБЕ ПОВІРИВ, ЩОБ ТАКЕ КАЗАТИ? ЯКЕ, БЛЯХА, БОЇМОСЯ? ЦІ ВСІ ДУРНІ НАВІТЬ НЕ РОЗУМІЮТЬ, КОГО ВОНИ ДРАКОНЯТЬ! Я ЦИМ ХАРТАМ ПОПЕРЕБИВАЮ КАДИКИ ЧЕРЕЗ ДУПУ! ЯКЕ, БЛЯХА, БОЯТИСЯ? ІДИ НАХРІН ЗВІДСИ, ПОКИ І ТЕБЕ НЕ ТРІСНУВ, ВИШКРЯБОК!

Інтерв'юер спішно покидає обох, Чампа розводить руками, запитуючи:

Роб, ти адекватний? Ай, блін, я ж забув...

Роб подивився на Чампу злим поглядом. Чампа:

Та все, чувак, охолонь. Ми все зробимо ще. Харти просто хитрі діди, по-іншому вони не вивезуть нас...

Роб:

ТИ ТАК ДІЙСНО ДУМАЄШ? 

Діалог між двома уже переходить на високі тони. Чампа:

ТАК, БЛЯХА, Я ТАК ДУМАЮ!

Роб:

ТА ТИ НЕ ЗНАЄШ, ЯК У НАС ВИЙДЕ ЩОСЬ ЗРОБИТИ, ЩОБ ПЕРЕМАГАТИ!

Чампа:

ЗНАЮ!

Роб:

НЕ ЗНАЄШ!

Чампа:

А ХТО ЗНАЄ?

Роб помічає, що мимо них проходить працівник арени. Роб зупиняє його:

Агов, хлопче, стій!

Працівник підходить до Ван Дама:

Так, що?

Роб:

Як тебе звати?

Працівник:

Петро.

Роб:

Петро!

Роб проводить Superkick в голову працівнику, вирубаючи його. Роб, до Чампи:

БАЧИШ! ПЕТРО ЗНАЄ ЯК ПЕРЕМОГТИ! МИ, БЛЯХА, ВСІХ БУДЕМО ОТАК ВИРУБАТИ І ЗНИЩУВАТИ! ВСЕ, Я ПІШОВ ЖЕРТИ СМАЖЕНУ КУРКУ, ЗУСТРІНЕМОСЬ ПОТІМ!

Роб йде по коридору, повз нього проходять інколи інші працівники арени, яких він вирубає Superkick’ами, і кричить:

І ТИ ТЕПЕР ЗНАЄШ! І ТИ!

Чампа стоїть, чухає бороду, дивлячись в підлогу, і посміхаючись, та згодом пішов у протилежну сторону коридору. Після цього Томмасо сам собі промовляє:

Цікаво, а щоб сказав він, будучи на 20 років молодше?


Звучить музична тема Домініка Містеріо, він виходить на ринг та починає говорити:
Доброго вечора, громадо UCW, я більш вихована людина, ніж Дрю, я не буду зараз ображати його, хоча міг би, враховуючи те, що він сказав на минулому тижні. Реакція Дрю показала, що мої слова були правдою, яка його дуже сильно ранила. Знаєш, Мак, ти як мала дитина, яка завжди отримує кращі іграшки, але коли ти припиняєш їх отримувати, починаєш скиглити, що тебе всі ображають, але Дрю, ти повинен розуміти, що ти не є головною зіркою компанії, а головною обузою, і на King of the Ring я це доведу ще й на рингу!


Роб Ван Дам та Томмасо Чампа проти JBL та Фарука — Tornado Tag матч

Переможець: Роб Ван Дам та Томмасо Чампа

Оцінка: 3.5


На ринг виходять Better Than You. Панк та Міз залазять до рингу та беруть мікрофони. Міз каже:
Гадаю, нам варто дещо прояснити. Hart Foundation не є першими претендентами, чесно кажучи, перших претендентів взагалі нема, гідних протистояти нам на цьому King of the Ring просто нуль, тож, як ви самі розумієте, захищатись ми взагалі не плануємо аж до Night of..
Лунає музична тема Hart Foundation. Джим на Брет виходять на рампу, Брет з мікрофоном каже:
Стоп, стоп, стоп, Мізе. Гадаю, що вчора після нашої коротенької розмови з Панком ти дещо так і не втямив, вам від нас тепер не втекти. Ми повернулись, а титули вже чекають на нас, як перстень на Саурона, люди знають, що ви тут лише на якийсь час, проте ми, ми тут завжди були і будемо. King of the Ring… хмм… це більше ніж підходяще місце для вас, аби програти нам. Тож…
Міз перебиває:
Послухай Брет, ви не зробили абсолютно нічого гідного цих титулів, ви два старих придуркуватих привида, які станом на сьогодні гідні хіба що мити поли на цій арені, а не розмовляти зі мною та моїм протеже. Ви просто пихата наволоч, яка думає, що хтось їй щось винен…
Брет перебиває Міза:
Стули свою занадто балакучу пельку, молодий чоловіче, і слухай. Відмазка за відмазкою, слово за словом, ти просто риєш вам з Панком могилу ще нижче у яку ми скинемо вас після перемоги. Ти боїшся, оцей фанат Хартів за твоєю спиною теж боїться, мабуть, навіть більше за тебе. Гей, Панк, подивись мені в очі та визнай це, ти лише Брет Харт на мінімалках, обвішаний титулами, усі твої чемпіонські рейни якими ти так пишаєшся все одно коротші за мій один. Намагаєшся щось компенсу…
Панк перебиває Брета:
Брет, я мав повагу до тебе, я гадав ти вищий за це, але якщо ти справді готовий знищити своє тіло, свою репутацію і все за що ти так працював — я дам тобі це. Я заб’ю останній цвях у твою труну, яку ти кличеш кар’єрою, ВИКЛИК ПРИЙНЯТО!
Міз каже:
Макіяжем по бордюрах, Панк, ти зовсім здурів? Ти взагалі розумієш, що нас тут двоє? Ти, ти, ти бляха найслабша ланка нашої команди, людина, якій я вручив цей титул утримавши Доінка, людина, яку я врятував від них!
Показує на Хартів.
І тепер ти намагаєшся повернутись назад у пастку? Ти поводиш себе як той кріль, якого мисливці женуть у пастку, а він і радий у неї потрапити. Боже, Панк, коли ти став таким імбецилом, ну гаразд, матч так матч. Але не на King of the Ring, потяг пішов, якщо це і станеться, то на звичайному SmackDown, адже ви, Бретті та Джиммі, не варті цілого PPV матча.
Панк каже:
Не поспішай розвертатись і йти Брет, йди сюди та покажи, на що здатна стара дупа.


Брет Харт проти СМ Панка — матч один на один

Переможець: Брет Харт

Оцінка: 3.25


На ринзі стоїть стіл з контрактом та два стільці. Біля стола стоїть Стів Остін з мікрофоном та каже:
Що ж, панове комбайнери, панове алкоголіки, хлопчики у трусиках та інші поціновувачі рестлінгу, дайте мені HELL YEAH!
Натовп кричить HELL YEAH!

Сьогодні ми тут зібрались, адже Курт наполягав, аби їх матч зі Скелею мав підписання контракту саме на ринзі, а не за лаштунками, тож, прошу вас вітати, ваш Олімпійський золотий медаліст і просто моцний son of a bitch — Курт Енгл.

На ринг виходить Курт Енгл в костюмі, Остін продовжує:

Тепер я запрошую до рингу людину, яка не витрачає час дарма ніколи, постійно знімається у кіно яке провалюється, я навіть не певний чи він тут є, пан Камінь!

На ринг виходить Рок. Обидва реслери сідають за стіл.

Стів Остін:

Гаразд, гаразд. Курте, ми домовлялись, тож дотримуйся умов. Мовчки сідаймо, підписуємо цей лист паперу, який Стоун Колд Стів Остін приніс вам і йдемо з рингу.

Курт Енгл мовчки підписує контракт. Рок читає свій контракт, також мовчки підписує. Обидва реслери встають  і дивляться одне на одного. 

Стів Остін забирає контракти й каже:

Свята корова, невже рестлери знають що таке тримати слово, гаразд, раз все так йде добре, то підкріпимо це дечим.
Рефері кидає Стоун Колду три пива. Остін простягає руки з баночками пива Року та Енглу, проте ті не зводять очей один з одного. Курт без мікрофону каже Року:

Як нога? Не болить? Уявляєш, що з нею буде на King of the Ring?

Рок рипнувся на Курта, але Енгл підняв руки в гору і кричить:

Ей-ей! Я обіцяв, що на ринзі при підписанні контракту не буде бійки. 

Стів зупинив Рока, до нього підійшли два охоронці і попросили його вийти з рингу. Рок спускається з рингу і відходить, як тут Курт Енгл різко вистрибує з рингу також, знімає по дорозі піджак та б'є в спину Рока. Рок падає, а Курт два рази сильно наступає на травмовану ногу Дуейна. Курт затискає Рока в Ankle Lock і кричить:

Я обіцяв, що на ринзі все буде спокійно, але я нічого не казав за інші місця, Дуейн!

До Курта підбігає Остін і штовхає його від Рока. Курт та Стів дивляться одне на одного і Енгл повільно йде за куліси. Остін підходить перевірити Рока та кличе медиків йому на допомогу.


Сін Кара проти Едді Герреро — матч один на один за Український титул

Переможець: Сін Кара

Оцінка: 3.25


Ми бачимо Ел Ей Найта за лаштунками, він каже:

Let me talk to you! Коли мені повідомили, що я буду брати участь в турнірі я одразу знав, що буду в фіналі. Так і сталося. Yeah! Я зіткнуся з людиною, яка вже має досвід в фіналах King of the Ring. Але… він програв. І зараз програє теж. Тож я вже чекаю ці чанти після матчу: LA King! LA King! Корона на моїй голові буде виглядати прекрасно. Хочу сказати ще дещо. Минулого року Кріс програв в фіналі Р-Труфу. І зараз він головний чемпіон. Тож я думаю, що ця тенденція продовжиться. І я стану головним чемпіоном. Yeah!


ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 25 найдивніших матчів

    В архівах WWE числиться чимало поєдинків, де учасники ростеру WWE сходяться в одних з найдикіших і найнебезпечніших в своїх карʼєрах. У вашій памʼяті ж досить свіжі бої, на кшталт, бою Брея Ваятта та Л.А.Найта по правилам «Маунті Дью Пітч Блейк».

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 10.11.2023

    Вітаю всіх на Nationwide Арені, Коламбус, штат Огайо і ви читаєте огляд на щотижневик WWE - Smackdown. Арабський Руднічок вже позаду, а це означає, що настав час підібратися ближче до Козацьких Серій.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Еволюція сталевої клітки

    У WWE є небагато більш підступних змагань, ніж ті, що проводяться у сталевій клітці. Понад 60 років сталева клітка була місцем, де суперники ставили крапку у своїх протистояннях

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 25 найдивніших матчів

    В архівах WWE числиться чимало поєдинків, де учасники ростеру WWE сходяться в одних з найдикіших і найнебезпечніших в своїх карʼєрах. У вашій памʼяті ж досить свіжі бої, на кшталт, бою Брея Ваятта та Л.А.Найта по правилам «Маунті Дью Пітч Блейк».

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 10.11.2023

    Вітаю всіх на Nationwide Арені, Коламбус, штат Огайо і ви читаєте огляд на щотижневик WWE - Smackdown. Арабський Руднічок вже позаду, а це означає, що настав час підібратися ближче до Козацьких Серій.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Еволюція сталевої клітки

    У WWE є небагато більш підступних змагань, ніж ті, що проводяться у сталевій клітці. Понад 60 років сталева клітка була місцем, де суперники ставили крапку у своїх протистояннях

    Теми цього довгочиту:

    Wwe