💫Міфи та легенди Notcoin. Подарунки до Китайського Нового Року. Play to Earn.

Перша криптовалюта з'явилася у 2009 році. Перша гра в жанрі клікер - у 2013 році. Знадобилося ще 10 років, щоб розробники з команди Open Builders об'єднали дві успішні інновації в одну упаковку. Так, восени 2023 року було створено Notcoin, який прикував до себе сотні мільйонів пальців і мільйони (?) криптогаманців. Як і будь-який інший популярний феномен, гра породила безліч чуток і теорій змови. Сьогодні ми спробуємо розібратися в найзаповітніших із них і зрозуміти, де закінчуються фантазії ноткойнерів і починаються обґрунтовані припущення. Пристебніть ремені, ми починаємо!

Notcoin в стилі GTA: Vice City

Міф 1

Біткоїн створив Сатоші Накамото. А хто придумав Notcoin? Можливо, Павло Дуров втомився робити соцмережі та месенджери і вирішив спробувати себе в ролі геймдизайнера? У мережі часто можна знайти публікації, які рясніють заголовками: "Гра від Дурова набирає обертів", "Notcoin. Новий проект Павла Дурова". Чи означає це, що найпопулярніший російський розробник стоїть за Notcoin? Не зовсім. І ось чому.

Дійсно Павлу Валерійовичу можна поставити в заслугу створення сприятливого середовища для старту вірусного GameFi проекту. Телеграм міні аппс - це дуже витончене продовження чату в телеграм, коли тобі не потрібно залишати один додаток, щоб запустити новий. Ти просто тиснеш на посилання в телеграм-каналі, запускаєш бота і одразу потрапляєш у гру. Для цього потрібно менше 3 кліків і всього 1 секунда часу. Саме завдяки простоті Notcoin уже подолав позначку в 20 мільйонів користувачів і надихнув десятки ігор клонів. Але на цьому внесок мільярдера закінчується.

За словами співзасновника Notcoin Сергія Чікірєва, Дуров навряд чи знає про те, що відбувається всередині команди. Він також ніколи особисто не виходив на контакт із творцями. І навіть сквод Du Rove's, можливо, ніяк не пов'язаний з Павлом Дуровим. Тому будь-які висловлювання і заяви про його причетність до створення гри не відповідають офіційним заявам команди. Це, безумовно, лише легенда, яку вміло використовують копірайтери та маркетологи для створення ілюзії викриття в заголовках.

Справжні ігророби - це команда Open Builders. На їхньому рахунку крім Notcoin - лаунчпад для запуску крипто-стартапів Tonstarter і community bot для завдань (використовується також у Notcoin). Подивитися портрети деяких членів загадкової організації можна в одному з постів у каналі Tonstarter. На жаль, посилання на більш детальну статтю вже не дійсне.

Команда Open Builders (засновники Notcoin)

До речі, сама команда клікера ставиться до цього міфу добре. За словами Сергія Чікірєва, одним із чинників успіху стала якраз часта згадка Павла Дурова у зв'язку з успіхами Notcoin.

Тепер ти знаєш, хто стоїть за Notcoin. І зможеш впевнено відстояти свою позицію в будь-якій халепі. У крайньому разі просто покажи цю замітку непримиренному прихильнику змов і він відразу опиниться на лопатках.

Щойно у Notcoin додали можливість надсилати подарунки, про які ми давали інсайд у попередньому пості.
Подарунки від Notcoin

У другій частині міфів і легенд ми поговоримо про... Хоча, спочатку покажи, як тобі зайшов цей матеріал. Для цього залиш реакції та коментарі до 1-ої частини. Переглянути топ-проекти для заробітку👏

Міфи і легенди Notcoin. Частина 2.


🚀Майнінг $NOT🚀 + отримати подарунок.

🍉Майнінг $ARBUZ🍉

❄️Майнінг $ICE❄️

🔥Майнінг $HOT🔥

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.2KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Цікава стаття

Вам також сподобається