✨Міфи та легенди Notcoin. Частина 2.

👑 Поки декілька блогерів-мільйонників б'ються за корону проти сквадів, створених командою Notcoin, ми поговоримо про наболіле - ціну. Варто сказати, що час тут грає проти холдерів, оскільки кожного дня загальний ігровий баланс збільшується.

Так, загальна кількість гравців у Notcoin уже перевалила за 23 млн, щоденний онлайн - близько 3 млн (13%). Загальний баланс коїнів усіх гравців = 21,4 трлн. Якщо роздати по 1$ за $NOT, то команді Open Builders потрібно залити ВВП США.

У блокчейні все є токеном - цифровим активом, що представляє якусь цінність або функціональність.

💼 Токени можуть бути без можливістю зміни власника. Їх називають Soulbound. До таких належать, наприклад, медальки, які отримують за виконання завдань у The Open League. Їх змінтили і далі не можна будь-кому перевести ці NFT.

Також є і токени з можливістю зміни власника. Вони мають ціну, що залежить від різних факторів токеноміки або ж децентралізованої біржі.

Notcoin теж буде колись смінчений, хтось його буде купувати .

🔮 Міф 2

📈 Токен ще не випустили, не залистили на біржі, а вже в новинах почали форсити ціну в $0.0000000000024 за монету. Це 2 центи за 10 млрд $NOT.

Такий прайс люди обґрунтовували сторінкою на централізованій біржі OKX з прайсом токена $NOT і відповідним логотипом.

👩‍💻Велика кількість криптоканалів жартували над цим, а частина спростовувало цей факт.

🎙 Крапку в питанні поставив один із засновників Notcoin в інтерв'ю каналу "Силіконові Далі" на YouTube, давши таку відповідь:

Монету Notcoin ще не випустили, а також він ніде не залистився. Ціна з OKX є помилкою алгоритмів даної біржі, яка знаходить ціну на токени в різних джерелах.

Наразі сторінку фейкового токена видалено з OKX, але є й інші проєкти, що надають некоректну інформацію. Варто бути пильним і спиратися на офіційні джерела.

☝️ Запам'ятай, що будь-які повідомлення про ціну лістингу від інфлюенсерів можуть бути фейком. Такими даними не може володіти навіть команда Open Builders.

Міфи та легенди Notcoin. Частина 1.


🪙Видобувати $NOT🪙

🔥Видобувати $HOT🔥

❄️Видобувати $ICE❄️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

82.7KПрочитань
30Автори
45Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається