🦍The Open Network - важливі сервіси та проекти екосистеми. Блокчейн TON задає нові тренди і б’є нові рекорди. Web3 серед нас.

Блокчейн TON наразі набирає шалених обертів. Він задає новий рівень та тренди для інших блокчейнів. Зараз дуже великий наплив людей в екосистемі TON, і далеко не всі знають, що є багато корисних функцій, які знадобляться у найближчий час. Для тих, хто окрім Notcoina, ще нічого не пізнав у цій мережі, ця тема буде актуальна. Тому роблю Вам підбірку необхідних та найкращих сервісів у The Open Network (TON).

Я зазвичай не дуже ставлюся до рефералок, але коли починаєш робити продукт, розумієш, що ця схема працює просто чудово для залучення нової аудиторії, і не використовувати її у себе - помилка. Так ось хочу порадити вам ТОП реферальних проєктів на TON на поточний момент, які дають змогу заробити суто на залученні людей, без вкладень:

- xRocket, найкращий бот для чатів і роботи з токенами блокчейна TON. Популярний обмінник криптовалют у Telegram. Реферальна система працює відмінно, бот постійно прокачується з безпеки і функціоналу, тим самим залучаючи аудиторію.

- Cryptobot, бот для роботи з TON та іншими блокчейнами. Криптовалютна біржа у Telegram. Багатий p2p ринок і хороша реферальна система.

-NEAR wallet, бот криптогаманець. А ще подібно до клікерів у ньому можна майнити токен $HOT. Є реферальна система, з непоганими нагородами.

- ARBUZ клікер і Notcoin клікер, проєкти, які за собою мають безліч годин, проведених у грі, однак у кавуна вже був дроп на $15K і буде ще більше за якийсь час, а в Notcoin, можливо, буде дроп (якщо не буде, то їх знищить їхнє ж співтовариство). Із вкладень тільки стерті пальці 🤣

У всіх цих проєктах участь у 2 кліки, запускаєте бота і ви вже запросили людину, навіть з Telegram не потрібно виходи.

Цей пост здебільшого для тих, хто пише мені в приват повідомлення про те, як заробити $TON, $NOT і $ARBUZ не вкладаючи. Але і для бувалих користувачів крипти і авторів каналів також буде корисний. Ставте 👏 якщо було корисним:)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.1KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається