Моє 31 серпня

Останній день літа. Банальне речення, яке вчителі української мови протягом багатьох років помічали у творах своїх учнів. Але мій допис не про вчителів і не про літо, а про те, як я позбулася грошей.

В телеграм каналі одного видавництва я знайшла запрошення. Видавництво «Ще одну сторінку»* запрошувало на зустріч з авторкою книжки «Діва, матір і третя»* в Івано-Франківську.

(тут треба вставити картинку)

Не довго думаючи я піднялась, спурхнула, знялася і полетіла до книгарні «Старого лева». Почалася зустріч, я дізналася дуже багато цікавих фактів та відсилань про які я вам не розкажу через спойлери. На час проведення цієї зустрічі, я ще не читала цю книжку, вона була лише у планах. Опісля закінчення мені пощастило сфотографуватися з авторкою, отримати її підпис та підпис киці-співавторки. Але… У мене виникла ще одна ідея. Я взяла одну з найпопулярніших книжок Вірджинії Вулф «Орландо» та підійшла до пані Анастасії* і попросили підписати мені книгу.

Отак я купила дві найпопулярніші книги «Ще одну сторінку» та ще й з підписами чудових людей.

Для тих хто не знає:

·      Видавництво «Ще одну сторінку» це нове українське видавництво якому виповнився лише рік після створення.

·      «Діва, матір і третя» це книга у жанрі cozy fantasy тобто легке, затишне фентезі типу «Легенди і лате» від української авторки. Для українців це новий жанр, який багатьом сподобався, тож я сподіваюся, що згодом такого стане більше.

·      Книга «Орландо» та «Діва, матір і третя» є найпопулярнішими книгами видавництва.

·      Анастасія Бідонько модераторка книжки «Діва, матір і третя», супроводжує авторку Юлію Нагорник в цьому турі та є співзасновницею видавництва «Ще одну сторінку»

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія Андрійчук
Марія Андрійчук@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

882Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Перший місяць мого челенджу пройшов успішно!

    Завданням було прочитати найтовстішу книгу у своїй бібліотеці, а це у мене виявилася «Колонія» Макса Кідрука. Тож розпочався процес читання.

    Теми цього довгочиту:

    Рецензія
  • Події ПНУ

    Сьогодні до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завітав Ігор Вадимович Маслов. Він провів опитування студентів, щодо обізнаності в галузі радіожурналістики на регіональному рівні.

    Теми цього довгочиту:

    Події
  • Книжковий квест

    Нещодавно я натрапила в тіктоці на одну цікаву ідею. Читацький квест. Пошукала в пінтересті у пошуках ідей і ось — готово. Серпень — останній місяць літа, але від того що він останній сумно не стає.

    Теми цього довгочиту:

    Квести

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається