Найпростіші гроші! Заробіток на криптовалюті без вкладень

Сьогодні я розповім вам, як можна заробляти на доменних іменах, не вкладаючи в них грошей! Чесно кажучи, я користуюся різними програмами доменної зони .ART вже деякий час, і вже заробив близько $300!

FANTASY PORTFOLIO

Нещодавно мене запросили на закрите альфа-тестування цього чудового нового продукту, де ви можете резервувати домени .ART за бали, і якщо хтось їх купує, ви отримуєте свій відсоток від покупки домену в криптовалюті!

Як почати заробляти з FANTASY PORTFOLIO?

  1. Приєднуйтесь до discord і створіть тікет з повідомленням “I want to test FANTASY PORTFOLIO”, і вони додадуть вас до списків. Коли все буде готово, вам нададуть доступ.

  2. Після того, як ви отримаєте доступ, вам також будуть нараховані бали для тестування платформи та резервування цікавих для вас доменів.

  3. Домени резервуються на шість місяців, і протягом цього часу, якщо хтось придбає ваш домен за вашим посиланням, ви отримаєте приблизно 10% від вартості домену. Якщо його придбають на іншій платформі без вашого посилання, ви отримаєте 5%.

Приклади заробітку:
👉 Goodbye.art cost $10.000 = $500 or $1000.
👉
Dracula.art$910 = $45 or $91.

  1. Ви можете просто чекати, поки ваш домен буде куплений, або ви можете просувати його в соціальних мережах, щоб прискорити продаж вашого домену.

  2. У вас також буде можливість придбати ці бали за бронювання домену і заробити їх через Zealy!

Мої думки про FANTASY PORTFOLIO

Загалом, я буду використовувати цю програму, тому що вона дозволяє мені заробляти на ведмежому ринку криптовалют без будь-яких ризиків і витрат. Ці домени також можна використовувати в якості DNS і ENS, які майже скрізь працюють як домени .ETH.

Я б рекомендував усім своїм читачам спробувати, вибрати хороші домени і бути серед перших, оскільки незабаром, ймовірно, з'являться реферальні програми і більше можливостей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

620.6KПрочитань
11Автори
463Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається