Невизначені та аромантики

Хто вони? Дізнайтесь в цьому довгочиті, пізнайте себе та хизуйтесь знаннями друзям!

Невизначений (Questioning)

Це термін, що використовується для опису людей, які досліджують, вивчають або експериментують зі своєю сексуальною, романтичною або ґендерною ідентичністю. Лейбл «невизначений» може описувати як процес дослідження власної ідентичності, так і людину, яка це дослідження здійснює. Літера "Q" в абревіатурі ЛҐБТКІА+ іноді може означати як "Queer", так і "Questioning".


Аромантичність

Це спектр романтичних ідентичностей, описуючий людей, які взагалі не відчувають романтичного потягу або відчувають його не в повній мірі. Одне зі значень букви А в ЛҐБТКІА+ — аромантичність. Аромантизм може включати форми потягу, які не обов’язково є романтичними, або інтереси до стосунків, які є інтимними в інших аспектах.

Люди, які ідентифікують себе аромантичними можуть ідентифікувати себе як будь-яку сексуальну орієнтацію, не втрачаючи своєї аромантичної ідентичності. Ароматичні люди все ще можуть відчувати любов і прихильність в інших формах, ніж романтичні стосунки, оскільки любов може надходити від сім’ї, друзів, колег і сексуальних партнерів. Ароматичні люди можуть висловлювати свою любов до своїх батьків, друзів, дітей або інших у своєму житті, що є дійсним виявом любові.


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
квіри п'ють чай
квіри п'ють чай@queersdrinktea

3.9KПрочитань
3Автори
51Читачі
На Друкарні з 11 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається