Андрогіни, інтерґендери та небінарні

Пояснює команда чайоманів.

Обкладинка: Андрогіни, інтерґендери, небінарні.

Андрогіни

Андрогін або андрогінна ґендерна ідентичність - це ідентичність, яка належить до небінарної та трансґендерної ідентичності. Деякі автори використовують андрогінність як парасольковий термін для багатьох небінарних ґендерів. Андрогінні люди мають ґендерну ідентичність, яка являє собою суміш обох або жодної з бінарних статей. Вони можуть описувати це як перебування між жінкою і чоловіком, між чоловіком і жінкою, між маскулінним і фемінним або просто "посередині". Вони також можуть ідентифікувати себе як не жіночої і не чоловічої ґендерної ідентичності або як жіночої так і чоловічої.

Інтерґендери

Це ґендерна ідентичність за небінарними та трансґендерними парасольковими термінами. Інтерґендерні люди мають ґендерну ідентичність, яка знаходиться посередині між бінарними статями жінки та чоловіка, і може бути сумішшю обох.

Принаймні одна особа, яка стверджує, що є інтерґендером та інтерсексуалом незалежно, стверджувала, що «інтерґендер» має використовуватися лише людьми, які є інтерсексуалами, і що інтерґендер є ідентичністю лише для інтерсекс людей. Проте ідентифікаційний ярлик уже використовувався принаймні шістнадцять років як щось, що було доступне людям будь-якої статі за народженням.

Інтерґендерні люди також можуть ідентифікувати себе як небінарні, ґендерквірні та/або трансґендерні. Однак деякі інтерґендерні люди вважають себе цисґендерами, оскільки їхня стать відображає їхні статеві характеристики при народженні.

Небінарні

Небінарна ідентичність - ґендерна парасолькова ідентичність, яка не входить у бінарну систему ідентичностей. Небінарні люди можуть не ідентифікувати себе ні з однією ґендерною ідентичністю, двома або більше ідентичностями, або мати коливання ідентичності. її також можна використовувати як загальний термін для позначення багатьох ґендерних ідентичностей.

Небінарність також входить до трансгендерної парасольки, але незважаючи на це, не всі небінарні люди вважають себе трансгендерними. Будь-яка ґендерна ідентичність, яка не вписується в бінарну систему, тобто якщо людина не відчуває себе виключно чоловіком чи жінкою, є небінарною, наприклад деміґендери, аґендер, ґендерфлюїд тощо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
квіри п'ють чай
квіри п'ють чай@queersdrinktea

3.9KПрочитань
3Автори
51Читачі
На Друкарні з 11 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається