💰Notcoin + OKX? Що таке OKX?

У мережі почали активно обговорювати про перемовини Notcoin та OKX, щодо лістингу. Активізувались багато Телеграм-каналів, які публікують цей “інсайд”, що лістинг $NOT в першу чергу відбудеться на біржі OKX. Офіційного підтвердження, щодо цього на данний момент немає, і статус цієї новини не більше ніж “чутки”. Але все може бути, тому розповім про цю біржу.

Сквад біржі OKX у Notcoin

OKX - це інноваційна криптовалютна біржа з розширеними фінансовими послугами. Щоб надати вам усе для ефективної торгівлі та інвестицій, ми використовуємо блокчейн та інші технології.

Відкрийте для себе сотні криптовалют і торгових пар. Завдяки OKX ви отримуєте доступ до однієї з провідних бірж за обсягом торгівлі. Ми обслуговуємо мільйони користувачів більш ніж у 100 країнах, а також пропонуємо спотову торгівлю, маржинальну торгівлю, торгівлю ф'ючерсами, опціонами, безстроковими свопами, DeFi, кредитування та майнінг.

Інтерфейс додатку OKX

Позиція

Криптовалюта змінить наші гроші, нашу фінансову систему, Інтернет і наше суспільство і, в кінцевому підсумку, сприятиме свободі та досягненню гідного рівня життя кожної людини.

Місія

Розвивати нашу команду, просувати і розповідати про криптовалюти та розширювати можливості кожної людини в будь-якій точці планети.

Вступ до криптовалют

Криптовалюти - це цифрові валюти, забезпечені криптографічним захистом, які не існують у фізичній формі, як долар США. Популярні криптовалюти, такі як Біткоїн (BTC), Ethereum (ETH) і Polkadot (DOT), підтримуються технологією блокчейн, що діє як децентралізований цифровий реєстр.

Кожна криптовалютна транзакція записується в блокчейн і стає незмінною після підтвердження та перевірки. На відміну від традиційних валют, централізований контроль над якими покладено на банки, криптовалютні транзакції здійснюються в загальнодоступному блокчейні.

Ба більше, залежно від механізму консенсусу, будь-який користувач може підтвердити транзакції та додати їх до блокчейну, що робить криптовалюти децентралізованими.

Багато хто вважає, що технологія блокчейн зробить революцію у світовій фінансовій системі, водночас збільшується обсяг інституційних інвестицій з боку провідних компаній, таких як Samsung, BlackRock, Morgan Stanley і Alphabet.

Торгівля криптовалютами дає змогу дослідити світ децентралізованих фінансів і долучитися до нових технологій.

Зараз ви можете придбати такі популярні криптовалюти, як Tether (USDT), Polygon (MATIC), Dogecoin (DOGE) тощо, використовуючи різні способи оплати, включно з Apple Pay, Visa, Mastercard, MoonPay та банківські перекази. Ви також можете обмінювати наявні цифрові активи за допомогою Конвертація OKX без комісії та прослизання цін або купувати криптовалюту безпосередньо в інших продавців завдяки ринку P2P-торгівля на OKX.

Реєстрація

Якщо ви ще не зареєстровані на OKX, перейдіть за цим запрошенням, пройдіть KYC-верифікацію і отримайте Mytery Box( в якому в якості подарунка можуть бути BTC, ETH і т.д) Якщо вже маєте додаток, надаю Вам код запрошення - 48506662

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

109.4KПрочитань
30Автори
58Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається