Новий, потенційно прибутковий, безкоштовний токенсейл від NEAR Wallet

Токенсейли - один зі способів заробітку на крипторинку. Вони бувають як прибуткові так і збиткові. Та токенсейл про який піде мова нижче збитковим бути не може за замовчуванням. Тож пропускати його не варто.

Про проект HOT

Ви, напевне, чули про Notcoin на блокчейні TON (якщо ні - пошукайте в моєму профілі довгочити про нього). Так от, у NEAR є схожий проект - HOT. Та він дечим відрізняється в кращу сторону. Ключова його перевага - $HOT вже у блокчейні і навіть залістився на ф’ючерсах української біржі WhiteBIT (КЛАЦ) де досить непогано торгується:

Торги токеном HOT на ф’ючерсах WhiteBIT

Звичайно, токени, які добувають гравці продати поки неможливо та і спотова торгівля ще не відкрита на жодній з бірж. Проте такий крок показує, що проект не скам і можна витратити трохи свого часу на те? щоб пофармити токени.

Як і розробники Notcoin, розробники HOT привертають увагу до свого проекту. Просто роблять вони це по різному.

Розробники HOT заманюють гравців тим, що дають їм можливість заробити вже зараз, без необхідності чекати лістингу токену і продажу його по невідомо якій ціні. Для цього вони використовують токенсейли - попередній продаж активів, що виходять у світ за намайнені токени $HOT.

Так було з токеном $UWON, що, наразі торгується по 3.20$. На токенсейлі давали купити від 5 до 75 токенів $UWON. А отже ті хто взяв у ньому участь непогано так заробили. Якщо зливали одразу то ціна була менша, але все ж.

Так от, нещодавно, розробники HOT анонсували новий токенсейл $SOON:

Поки не відома точна дата, ціна і інші деталі, та новачкам це на руку. Адже є можливість назбирати $HOT для участі.

Чому токенсейл не може бути збитковий?

На це є декілька причин. Перша і головна - купувати токени потрібно за $HOT (звичайно, якщо правила токенсейлу будуть такі ж як і вперше), які можна видобувати безкоштовно. Тобто своїх коштів вкладати не потрібно, а одже і прогоріти немає на чому, окрім часу, звичайно. Але його тут багато не потрібно.

Друга причина - розробникам проекту важливо тримати марку, щоб продовжувати приваблювати нових користувачів.

Ну і третя причина - велике ком’юніті користувачів. До чого тут ком’юніті? Розробники HOT досі активно підтримують попит на $UWON серед користувачів додатку. Це дуже позитивно впливає на його ціну. Існує ймовірність, що з $SOON все буде так само.

Тож раджу все ж спробувати взяти участь у новому токенсейлі. Тимбільше, що Ви нічого не втрачаєте, а заробити можна непогано.

Як прийняти участь у майбутньому токенсейлі?

Все дуже просто. Перш за все, потрібно розпочати видобуток $HOT.

Для цього потрібно:

  1. Натиснути СЮДИ (ТИЦЬ)

  2. Створити новий гаманець обов’язково записавши кудись SEED-фразу. Бо кажуть, що когось інколи викидує з гаманця. А без SEED ви доступ до нього не отримаєте

Далі час від часу заходимо в бот та тицяємо на ось це віконечко:

У цьому розділі потрібно клеймити $HOT, збираючи їх якомога більшу кількість. Також у цьому розділі є декілька додаткових з завданнями, виконуючи які, можна отримати $HOT чи прискорити сам видобуток токену. Виглядають вони ось так:

До речі, щоб майнинг був швидшим можна приєднатися до якогось села. Так, при клеймі токенів вам будуть насипати якийсь відсоток згори. В мене свого немає, тож я користуюся оцим: https://t.me/herewalletbot/app?startapp=1993412-village-14477

Далі чекаємо початку токенсейлу і беремо участь. Щоб не пропустити його - підпишіться на наш Telegram-канал “Двоє в ринку” (ЖМЯК). У ньому оперативно вийде пост з усією потрібною інформацією, щойно вона стане відома.


Статтю підготував для Вас один з адмінів Telegram-каналу “Двоє в ринку” (ТИЦЬ). Підпишіться, будь ласка, на нього і на наш аккаунт в Друкарні, якщо вважаєте цю статтю корисною. Реакції нижче теж вітаються 😉

Почати добувати HOT: http://t.me/herewalletbot/app?startapp=1993412

Всього Вам найкращого!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Двоє в ринку
Двоє в ринку@weincripto

2.2KПрочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 6 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається